Buda başka bir forumda rasladığım erkek tarafının gözüyle acılı bir boşanma süreci .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay pdf formatinda yapsaymis biz indirir okurduk ,hem uzun hem eski konu

Herkes bunları bu şekilde yaşayacakmış gibi olay yok herkesin hikayesi farklı , tercübeleride farklı

Birincisi ; böyle bir konu neden açılmış ola ki???

İkincisi ; sene olmuş 2020 nasıl çıktı bu benim karşıma??

Üçüncüsü ; Bu kadar uzun bir yazıyı nasıl hiç sıkılmadan okudum??

Dördüncüsü ; Burada bu kadar kocasından haksızlığa uğramış eziyet görmüş kadınlar varken böyle iyi bir adam neden bu kadınlardan birinin karşısına çıkmamış??

Ve son ; Aslında adam çok mu iyiymiş yoksa saf mıymış bilemedim..Çok ödün vermek de bir yerden sonra aptallık, enayilik gibi birşey.. Üzüldüm be hastalıklı sevmiş işte..

Yaw ben bu hataya nassı düştüm yadaha dün dalga gecmiştim bunu yaoanlarlaherkeşler de gülmüş bana yazık la bana yazıııkkkk
Demek bu konunun karşıma çıkmasında sizin parmağınız var Ama siz nerden buldunuz bu konuyu ben burda yeni sayılırım sadece yeni mesajlar kısmında takılmasını biliyorum

Hortlak bir konu ama diyemeden geçemiciim adam bildiğin mazoşist. Bir insan kendine bunu neden yapar. Gerçi unuttum insan ırkı böyle. Böyleleri pek tatlı oluyor. Dönüp dönüp toparlamaya çalışması bundan. Kız şöyle herşey tamam diyen, hoşgörü sahibi, seven filan bişey olsa bu kadar taviz verilmezdi eminim. 4S kuralı burada da geçerli yani.

Bir gözlemim var, kendi amirleri önünde el pençe divan duran amirler, astlarını ezerek ego tatmini sağlıyor.

Bu örnekte de benzerini görüyoruz. Kendi kişiliğini ezmiş yok saymış biri de ideal eş olamaz. Çünkü daha pasif sessiz biri karşısında da aslan kesilip ezici davranabilir.

Doğru kişi çok önemli aslında. Ama yok gibi de. Türkiye ' de en azından. Kendini gerçekleştirmiş karakterli ayakları duygusal anlamda yere sağlam basan erkek yok gibi

Kadınların derdini okuyunca bir tarafım hep bir de erkeği dinlesek ne der acaba diyor. Daha geçen hafta bir kız arkadaşım nişanlısından yakınıyordu. Erkek de arkadaşım. Onu dinleyince adama hak verdim.

Okumadım çok uzun ama hep rakamlar vardı yani para para para... bu kadar parayı ön planda tutan bi aileden kız alınmaz nokta

Konu eski ve tamamini okumadim ama şu derece saf saf hareketler yapip devamli alttan alan, devamli ozur dileyen tipleri gorunce benim bile bir tane çarpsam geliyor içimden hiç uzulemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…