• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda 1961 anneannem dedem :)

duygulandım..resmen duygulandım..başkalarının eskimişliğine..yaşanmışlığına..zamanın güzelliğine..muhteşem..

maşallahh maşallaaahhh .düşünsenize 50 yıl öncesinin gelinliği şimdi moda.kızlar artık kısa gelinlik tercih ediyor.çok hoşlar.ne varsa eskilerde var valla.

Wowwww... Maşallah ya, çok güzel çıkmış fotoğraflar ve o zamanın havası, bambaşkaymış ya...
Bazen keşke o zamanlarda yaşamış olsaydım diyorum... :16:

anneannenin ne kadar güzel yüzü varmış, gelinliği,zarifliği şimdi tonlarca makyaj yapan gelinlere ,suni,kaba gelinliklere taş çıkartır.

bir film karesi gibi... ne kadarda güzel bir süre yorum yapmadan baktım kaldım çiftin güzelliğine harika... böyle bir fotoğrafa sahip olduğun için çok şanslısın.

Bir kez daha onların zamanında yaşamak istedim..Ne kadar güzel ne kadar harika bir resimdir bu böyle :) Şimdiki resimlerimizden binlerce kat güzel,doğal.. İşte böyle de asil gelin olunur. :) Ne mutlu anneannene ki deden yanında olmasa bile hala evliliklerini kutluyor. Demek ki güzel bir evlilik yaşadı..Allah bizlere de yaşatsın :)

Back