bu yüzden boşmak olur mu ?

Yok yok hiç normal bir durum değil, kim olsa kafayı yer.
İmkanınız varsa şehir değiştirip annesinden uzaklaşın. Bir de terapiye gitmeyi teklif edin çünkü nolursa olsun o kadar fazla düşkünlük normal değil.
Birde bence şrekteki kedi gibi gözlerini belertip ağlamaklı bir halle mutsuzluğunuzu onu sevdiğinizi bu durum normal olmadığını buna dayanamadığınızı iyice anlatın, sinirle değilde daha mazlum bir şekilde. Mazlum olunca işler değişebilir.
Bunların hepsini denedim olmuyor diyorsanız, boşanın.
Çünkü daha çocuk filan olucak. O zaman nolur düşünemiyorum

Piti piti seni eski konularından biliyorum yorum da yapmisligim vardır. ..

Senin esinden ayrilmayacagini düşünüyorum maalesef sen bu adamı çekmeye gonullusun. O zaman sana tavsiyem şu olur. Bu adamı böyle kabul edip kendi hayatına bakacaksin. ..

Ama şunu da dene derim. KV ile konuş sürekli ariyorsunuz adam ne işine ne evliligine odaklanamadi. Herşeyin sınırı olur sizin sınırınız yok oğlunun mutluluğuna mani oluyorsun bunun vebali ödeyemezsin de.. haa ben olsam ailede söyle tumturakli oturakli bi teyze hala büyük yok mu ona da duyururum meseleyi bazı insanlar aile içinde kötü kV olmak istemez Korkut yani onu...

Son olarak şunu da eklemek isterim tek mevzunuz bu değil sen de biliyorSun. Yazık sana... olmuyorsa oldurmaya çalışma. .
Bazen diyorum sabret değişir sabret ki sen kazan bazen ne ugrascm ya diyorum . Bazen millet neler neler yaşayıp cekiyor sen anasiyla konuşuyor diye mi bosiycaksin diyorum içimde birsürü fırtınalar var yani bilmiyorum

Yok yok hiç normal bir durum değil, kim olsa kafayı yer.
İmkanınız varsa şehir değiştirip annesinden uzaklaşın. Bir de terapiye gitmeyi teklif edin çünkü nolursa olsun o kadar fazla düşkünlük normal değil.
Birde bence şrekteki kedi gibi gözlerini belertip ağlamaklı bir halle mutsuzluğunuzu onu sevdiğinizi bu durum normal olmadığını buna dayanamadığınızı iyice anlatın, sinirle değilde daha mazlum bir şekilde. Mazlum olunca işler değişebilir.
Bunların hepsini denedim olmuyor diyorsanız, boşanın.
Çünkü daha çocuk filan olucak. O zaman nolur düşünemiyorum
Bikeresinde ağlayarak birak beni nlur bosanalim ben annende olsa paylasamiyorum iste bukadar yapamıyorum deli de saplantili de ne dersen de yapamiyorum iste senide kendimide daha fazla üzmek istemiyorum senle git annele yasa mutluolduğun yerde ol diye aglamistim tuttu sarildi . Bi kaç zamann normal oldu sonra yine anneeeggggggg ....... Bence onlarınki hastalık ama kabul etmiyorlar

Bikeresinde ağlayarak birak beni nlur bosanalim ben annende olsa paylasamiyorum iste bukadar yapamıyorum deli de saplantili de ne dersen de yapamiyorum iste senide kendimide daha fazla üzmek istemiyorum senle git annele yasa mutluolduğun yerde ol diye aglamistim tuttu sarildi . Bi kaç zamann normal oldu sonra yine anneeeggggggg ....... Bence onlarınki hastalık ama kabul etmiyorlar

Bence bir kere "ben seni annenle paylaşamıyorum" deme. Çünkü öyle bir durum değil ki bu. Saplantılı ve deli diyeceksek birilerine burada onlar eşinle annesi maalesef. Anormal oldukları aşikar sen dile getirirken siz anormalsiniz tedavi olmanız lazım demelisin bence. Sorun sendeymiş gibi sen onların ilişkisini kabul edemiyormuş gibi lense edersen hiç düzelmez.

Bir de boşanırsan lütfen kaynana münasip lafları sırala benim yerimede. Ne diye evlendirdiyse oğlunu. Turşusunu kuraydı madem

eşiyle limoni olan kadınların oğullarına sarması olayına katılıyorum, benim kp kv liseli aşık gibiler maşallah, hayatım ruhum aşkım kp hep böyle, kv nin aradığını bilmem hiç, eşim 5te eve gelir ararsa o arar bazen, gün içinde konuşuyorlar belkide eşim isteyken, mutluyum bu konuda

TİPİK BİR ANA KUZUSU.
Onu annesinin dizinin dibine bırakmak en iyisi.
Ha birlik oturmuşsun,ha arayarak hayatının içinde.
hiçbir farkı yok.
yol yakınken dön,hasta edeceksin kendini..
eşimin annesi gece 10gibi arıyordu.fuzuli sohbetler. 10dk sonra kapıya geliyordu napıyorsunuz diye.
aynı binadaydık.
gece 12lerde geliyordu.kocası uyumuş canı sıkılmış gelmiş.napıyorsunuz diyordu o saatte.
kısacası asıl onlar oğullarını,paylaşamıyorlar..
ve tartışmaya sebep oluyorlar..
ve hoşlarına gidiyor.oğlum evlendi ama hala bana bağımlı edalarındalar.
ben boşandım,kurtuldum :)
şimdi otursunlar ana-oğul.
anasıyla evlenmedim ya,niye çekeyimki.
ben ailemden uzaklaşabildiysem..o da annesiyle-karısı arasına çizgi çekebilmeliydi.
Kendi kaybetti.kendi düşünsün..
yıpranıyorsunn farkındasın..

Aile terapistine gidin, neden gitmiyorsunuz? Aile terapistine gitsenize. Gidin, aile terapistine gitmeniz gerek, neden gitmiyorsunuz, gitsenize?
Her konuna ısrarla yazıyorum, yazmaya da devam edicem.
Sizin eşinle beraber aile terapistine gitmeniz, senin de ek olarak tek başına bir psikiyatra gitmen lazım.
Gidin.

evlenmeden önce nasıldı ilişkileri? hep böyleydiyse değişmez. sonradan olduysa sebebini araştırmak lazım.

ben sizi cok cok iyi anliyorum !!!
4 aylik evliyim bende biktim usandim, sürekli kv´nin aramasindan. Ilk iki ay haftasonu falan dinlemez sabahin köründe, gecenin bir vaktinde arardi. GÜnde 3-5-10 ne Kadar arayabilirse ariyordu. En son sinir krizi gecirdimde, esim öyle anladi. Mecbur kalmadikca esim aramaz. Ailesine telefon kullanmiyorum belirli bir saatten sonra dedi. Cok sükür kurtulduk...

Ama o duyguyu anliyorum, kendim yasamis gibi hissettim okurken yazinizi....Allah yardimciniz olsun cok zor.

arkadaşların yazdıklarını okumadım açıkçası. önceki konunuzu biliyorum ama.

benim eşim de öyleydi. televizyonda patlıcan yemeği görüyor mesela annesini arıyordu. anne işte sen eskiden patlıcan yemeği yapardın falan. sokakta bir tabela görür, aklına bir şey gelir arar.

ben size çözümü söyleyeyim. tarife değişikliği. eskiden 1500 dakikası vardı. şimdi 500. annesini arıyor. bazen bir şey soracak oluyorum, bana da ver diyorum. ben konuşurken 'hadi hadi dakikam yok' diyor. kendiliğinden çözüldü yani :-)

ama sizinki için böyle bir çözüm işe yaramayacak galiba. önce bir konuşun. bunun sizi çok rahatsız ettiğini, herkesin sosyal bir statüsü olduğunu(annesinin oğlu ama karısının kocası) ama o bir tanesine ağırlık verirken terazinin öteki tarafını düşünmediğini söyleyin. eğer konuşmanın sonu iyiye gitmezse 'sen rahatça düşünebil diye 1 haftalığına ailemin yanına gidiyorum. 1 hafta boyunca beni arama, ben seni aramayayım. rahatça düşün. 1 haftanın sonunda oturup konuşalım' deyin ama bunu kavga tonu ile söylemeyin. sakince.

22 yasindayim su an evli degilim o yuzden belkide yorumum cok dogru olmaz ama eklemeden gecemeyecegim

oncelikle ben olsam bosanmaya karar veririm, ve o karari kesin verdigimde esimin isten sonra annesine gelmesini soyler kv'deyin evinde toplanirim aksam
otururken gayet rahat bir sekilde ben bosanma davasi aciyorum artik araniza girmeye gonlum el vermiyor, keske hic evlenmeseydin annenin eteginin dibinden ayrilmasaydin, sende keske oglunu hic evermeseydin kucaginda oturtup gezdirseydin der
Artik ana ogul rahat rahat yasayin vicik vicik iliskinizi ben yoku hoscakalin, anlatabildigim herkese senin nekadar ana kuzusu oldugunu anlatacagim ileride seni gorunce gulenler olursa aklina bu gelsin derdim ve cikar giderdim

cidden bunu yapardim
yazik ya yazik, bitmiyor bu tur tukenmek bilmiyor nesli ne bu ana ogul aski bende cozemiyorum, herkes cocuk dogurmus herkes anne herkes evlat, herseyinde bir siniri var yahu

B bukalp ve diğer üyelerin önerisi yerinde.
annen mi ben mi diye sor, düşünmesi için bir hafta ver ve ailenin yanına git kafa dinlemeye. bu arada mümkünse görüşmeyin. kararsız kalırsa kv evinde sen son kararını açıklarsın.

bu olaydan başka bir şey yoksa aranızda asla boşanılacak mevzu değil....
bence şu boşanma fikrini silin aklınızdan...
senden ilgisini esirgiyor mu , seni ihmal ediyor mu artı eksileri koy yanyana ölç,tart,biç
zamanın ne göstereceğini bilemiyoruz
kadının sana yaklaşımı nasıl ? bak burda nice gelin kaynana ilişkisi okuyoruz
sana karşı sorunu da yoksa ne bilyim
bir gün o kadın da gidecek bu dünyadan ,
ne bileyim kardeşim başka problemım yok dıyosun vallahı bu meseleden boşanırsan çok yazık edersin
bu bnm fikrim bak anlıyorum bu denlisi çk fazla insanı yıpratır deli de eder ama boşanma çok ayrı bir mevzu

Hemen öfkeyle oturma. Sorunu nu esine kV ye düzgünce anlat.hatta k.p..ile konuş. Böyle olmayacağını anlat.yoksa sonu kötü olur de.esinin bunun dışında davranışları nasıl.

Aile terapistine gidin, neden gitmiyorsunuz? Aile terapistine gitsenize. Gidin, aile terapistine gitmeniz gerek, neden gitmiyorsunuz, gitsenize?
Her konuna ısrarla yazıyorum, yazmaya da devam edicem.
Sizin eşinle beraber aile terapistine gitmeniz, senin de ek olarak tek başına bir psikiyatra gitmen lazım.
Gidin.
Sevgili kuzu eşim ikna olur olmaz gidicem terapiste özel biyer buldum ödeme planını çıkarıp ilk parasını bile verdim bu evlilik okadar para eder mi bilmem ama :) 3 hafta sonraya randevum var terapistte bakalım gelicek mi

Sevgili kuzu eşim ikna olur olmaz gidicem terapiste özel biyer buldum ödeme planını çıkarıp ilk parasını bile verdim bu evlilik okadar para eder mi bilmem ama :) 3 hafta sonraya randevum var terapistte bakalım gelicek mi
Vallahi rahatladım, oh be.
Gidin bol bol, haftada 2-3 kere falan gidin yani. Parasını annenler versin olmazsa. Valla gidin.

evlenmeden önce nasıldı ilişkileri? hep böyleydiyse değişmez. sonradan olduysa sebebini araştırmak lazım.
Teyzesini aradım az önce yani kv kardeşi . Beni çok sever . Anlattım durumu . Bekarken böyle değildi bu cocuk bence inadına yapiyor dedi :KK43: ablamla konussam ters teper diye konuşamıyorum ne desem bilemedim dedi . .

Vallahi rahatladım, oh be.
Gidin bol bol, haftada 2-3 kere falan gidin yani. Parasını annenler versin olmazsa. Valla gidin.
:)))) yani randevumuza var 3 hafta içinde ne durumda olcaz bakalım inşallah gidebiliriz bende çok istiyorum . Ben tek gittim ilk seansa kurtarilabilcek bi evlilik mi sizce dedim evet dedi . Bakallim

X