nerden başlasam bilmiyorum ama içimde tutarsam kendime zarar vericem üzüntüden... konu babam ama bu hale nasıl geldik
bilmiyorum ve sanki rüyada gibiyim.. babam geçen sene emekli oldu nasıl biriydi son derece ilgili sevecen normal davranışları olan bi baba... ama babam cuma günleri bana bakmayın ben kahvede arkadaşlarla buluşup okey oynuyorum diodu ve akşam 7 den taa gece 1 e kadar gelmemeye başladı ama biz hiiiiiç ama hiiiiç şüphelenmiyoruz annem sadece ya bu kadar saat okey mi oynanır falan diodu ama yinede yok benim eşim yapmaz hani kötü bişey düşünmem diodu... neyseee babamda bu ara sürekli dio ki iş yerinde bi çaycı var 6 tane de çocuğu var kış günü sokağa atmışlar yazık alışveriş yapalım bişeyler verelim dio bizde hani olur dedik verelim aklımıza yine bişeyler gelmedi ama bu çaycıyı biz adam sanıoruz kadın değil, sonralardan söyledi ki kadınmış kendi yardım götürürken ederken içeri girmiş çay içmiş birden babam sigaraya da başladı zaten o okey oyanamaya falan gittiği yer meğer orasıymış ! ben bunu öğrendim tabi şoktayım akşam hep beraber aldık babamı karşımıza sen naptın sen elalemin dul kadınlarının evinde napıyosun yardım bile götürsen insanlar ne anlar falan diye bi sürü konuştuk hemen savunmya geçti siz beni ne sanıoyosunuz ben o işi yapcak en son kişiyim saçmalamayın falan diye eee zaten inanmak istedik ve tamam dedi annem bundan sonra hiç bi amaçla onlarla muhatap olmıcaksın , babamda tamam dedi yemin etti.. neyse bir ay geçti aradan elinde sürekli telefon babamın ha bire böle bakıyo ediyo dokunmatik olduğu içinde naptığını anlayamıyoruz.. neyse operatörünün müşteri hizmetlerini aradık abimle babammış gibi konuştu abim ama şifre istediler fatura detayı öğrenemedik... bende babamın telefonunu alıp şifre aldım girdim baktım ki detayına yüzlerce mesaj aynı numaraya çekilmiş gece yarısı hep biz uyurken... tabi ben gittim bunu anneme gösterdim yine aldık babamı yine inkar ediyo ama herşey ortada... aile faciasının eşiğinden döndük ve babam itiraf etti bu dul kadının 24 yaşındaki kızıyla görüşüyomuş babamda 50 yaşında ! ya düşünün bunuda yuttuk tamam bida görüşmicem dedi kurana el bastı annem onu affetti ama noldu dün yine yakaladım aldım numarayı aradım o geçenki kız çıktı bana küfürler etti." banane kızım babana sahip çık "dedi.ben yıkıldım ya ben bunu bu sefer anneme diyemem kimseye diyemem tek başıma bu yükü nasıl kaldırırım kızlar babamla konuştum değdi mi yuvamız yıkılcak senin yüzünden ben ne küfürler işittim dedim yok ya saçmalama söz veriorum bak bu sefer bitti ben kötü bişey yapmıyorum dio ama kim inanır sana kiim??? anneme sölemicem çünkü o bunu hak eden bi kadın değil bunu kaldıramaz çok üzülür ben daha üniversite okuyorum elim ekmekde tutmuo ama çalışcam abimde çalışcak ve aile büyüklerimize anlatcam bu durumu sonrada boşansınlar ki bizde ömür boyu şüpheyle yaşamayalım evimiz kendimizin ve asla bu evden çıkmayız kendi nereye defolup gidiosa gitcek bu 3 üncü oldu e kulun hakkıda 3 ... bu yaşta nelerle uğraşıyorumm allah kimsenin başına vermesin noolur dikkat edin babalarınıza en yapmaz dediğiniz insan bile yapıyo çok üzülüyorummm çok ...