Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok kotu bi durum cnm bence babanin dedide dogru olabilir hic ask mesaj fln bulmadinizmi oyle biisi bi arastir belki sadece yardm ediyordur o kizla anneside duygu somurusu yapiyor olabilirler babaana yani
Kızın nakit sıkıntısı var anlaşılan babana yani babası yaşında adama kaldıysa allah korusun.
Babana aynen şunu söyle ;
Baba benim görüştüğüm birisi var. Kendisi 53 yaşında ve çok zengin.
Bakalım ne diyecek
Allah ıslah etsin.
canım ben babama neler söyledim bak dedim beni evlat değil bi genç kız gibi say ve sana söyliyim şu sokaktan sen yaşlarında bi adam geçse ben dönüpde ona asla bakmam eğer edepsizsem parası için bakarım kendini yedirme bak dedim ben para falan vermedim yemin ederim ki diyo yaa... ve bu insanlar bana o... dedi telefonda beni mahkemeye vercekmiş bide hey allaaahııım...
canım siz affettikce baban nasıl olsa affediyorlar deyip yüzsüzlüğü ele vermiş.bence annene söylemelisin.sizi dahada saf yerine koymasın.[/QUO
anneme söyledim dün gece çünkü bilmeye hakkı var annem çok üzüldü yine büyük bi kavga çıktı al pılını pırtını defol git dedi ama gitmem dio saçmalamayın ben sizi terk etmem diyo...