Bu yükün altında eziliyorum :'(

Kızın nakit sıkıntısı var anlaşılan babana yani babası yaşında adama kaldıysa allah korusun.

herhalde sadece para icinde olabilir baska bisi olsa ayril gel derdi tek derdi parasini yemekte olabilir

cok kotu bi durum cnm bence babanin dedide dogru olabilir hic ask mesaj fln bulmadinizmi oyle biisi bi arastir belki sadece yardm ediyordur o kizla anneside duygu somurusu yapiyor olabilirler babaana yani

canım iş zaten duygu sömürüsüyle başlamış bu boyuta gelmiş yardım etme niyetinde olsa sence sms paketi yapıp yüzlerce mesaj atar mı hemde gece 1de 2 de 3 de 4 de annem yanında yatarken... ya olay şu bu dul çaycı kadın kendisine bakılmıcağını anladığı için kızını yönlendiriyo ve benim babam farkında mı değil mi bilmiyorum ama durum kötü hep bitti dio ama yine yakaladım güya sadece konuşuyolarmış görüşme yokmuş bu yalana kim kanar ?

Babana aynen şunu söyle ;

Baba benim görüştüğüm birisi var. Kendisi 53 yaşında ve çok zengin.

Bakalım ne diyecek
Allah ıslah etsin.

Kızın nakit sıkıntısı var anlaşılan babana yani babası yaşında adama kaldıysa allah korusun.

zaten yakaladığım tek mesaj var onda da "canım ödediğin için sağol en kısa zamanda ödicem" yazıyodu bu herşeyi özetliyo bi genç kız 50 yaşındaki bi adama sadece bunun için bakar..

zaten yakaladığım bi mesaj vardı o mesajda canım sağol en kısa zamanda ödicem yazıyodu... bu herşeyi özetlio zaten ama bundan nasıl kurtulcaz ben bilmiyorum ... evlerini falan öğrendim şeytan dio git gebert cinnet getir

Babana aynen şunu söyle ;

Baba benim görüştüğüm birisi var. Kendisi 53 yaşında ve çok zengin.

Bakalım ne diyecek
Allah ıslah etsin.

annem genç biriyle görüşşe nasıl olur dedim cevap ve-re-mi-yor adam afedersiniz ama salak gibi bakıo ya utanıyo mu saf ayağına mı yatıo bilmiyorum ama bu benim babam değil...

Babanız andropoza girmiş, bu davranış bozuklukları ondan olabilir. Ama karşı tarafta bir güzel kullanıyor bu durumu.

demekki tek paralarini yiyorlar oha dyorum ya ben olsam babam yapsaa direka acik konusurum soylerimhepsini yuzune seni kandiriyorlar senin parani yiyorlar sende kaniyorsun parani yediriyorsun o...lara derdim hic cekinmedennn

canım ben babama neler söyledim bak dedim beni evlat değil bi genç kız gibi say ve sana söyliyim şu sokaktan sen yaşlarında bi adam geçse ben dönüpde ona asla bakmam eğer edepsizsem parası için bakarım kendini yedirme bak dedim ben para falan vermedim yemin ederim ki diyo yaa... ve bu insanlar bana o... dedi telefonda beni mahkemeye vercekmiş bide hey allaaahııım...

şu ihanet olayı kimseye yakışmıyo da
bi babaya hiç yakışmıyo ya..
40. dan sonra azanı teneşir paklarmış lafı bu konuya çok uygun..

Son düzenleme:
çok korkunç bi durum yaa.. ay bide kıza bak ayol utanmadan sana o.... diyo

ben kimsenin o.... demesiyle öle olcak değilim alnım ak zaten ben onu değil de bu duruma düştüğümüze üzülüyorum ve dioki tamam bitti söz veriyorum istersen al kır hattımı bana telefon bile verme yada numaramı değiştiriyim sen yine takip et beni dio iyi de ben 2 sene sonra evlencem senin peşinden mi koşup durcam ya

Son düzenleme:

omu seni vericekmis allahim sen ver sanada hakaret etmedimi ver polise surunsunler valla taktik yap neye ugradiklarini sasirsinlar al kuzeni abin fln git evlerine sen gir kuzeninle abin polisi arasin eminimki sana saldircaklardir ki polis geldinde sikayetci olursun sadirdi diye birde babami dolandiriyorlar diye aaa babanada baski yaparsin zaten o kucuk o.... bi suru sabikasi varmis sanami inanicaklar onami tabiki sana .. ay sinirlendim bakkk

benim aklımdan neler geçiyo da ah işte öle pislikler yüzünden başım belaya gircek diye bişey yapamıyorum ... işin bide şu boyutu var abimin arkadaşının babası savcıydı babam bu adamı arayıp bu kızın sicilini temizletsin diye konuşmuş ya inanmak istemedim bu derece gözü döner mi bi insanın ya sor bakalım sen ne halt yedinde sabıkalısın diye dimi!! sonra kendine sor benim evde mis gibi tertemiz karım var çocuklarım var bunla ne işim var de... çok üzülüyorum ya

Son düzenleme:
canım siz affettikce baban nasıl olsa affediyorlar deyip yüzsüzlüğü ele vermiş.bence annene söylemelisin.sizi dahada saf yerine koymasın.

abiniz varmış o ne diyor babanıza ben abin yerinde olsam döverim o babayı kimse suratına dönüp bakmaz

Canım babanı eğer hiç bir şey döndürmezse DİNİ İMANI döndürür. Babanın içindeki iman parçalarını canlandır. Tövbeye yönlendir. Tehditlerle küfürlerle hiç bir şey yapamazsın 50 yaşında bu adam senden daha bilgili ve tecrübeli.
Önce onun suyuna git eski günlerdeki mutlu olduğunuz zamanı hatırlat
Fotoğraf albümlerinizi göster onun mutlu olduğu. "Bak ne kadar mutluyduk" "İsteyerek evlendin annemle" "Dakikalık zevk için bundan sonraki ömrünü harap etme seni sevmeyen için zamanını harcama hem bu dünyada zevklerini daha aşağıda tutarsan öbür dünyada cenneti kazanacaksın" tarzı şeyler söyleyerek onu teşvik et.
"Bir hocaya götürebilirim seni bu günahdan arındırmak için tövbe duası yapabiliriz yeniden başlayabiliriz" şeklinde şeyler söyle.
Onun en hassas olduğu noktayı bul.
Duygusalsa suyuna git böyle bir aile olabilirz tekrar başlayabiliriz mutlu olabilirz baba de.
Kimse üzülmesin üzüntüden anneme bir şey olursa yetim kalarız babacım de. KISACASI DUYGULANSIN.
O şıllıkta bir b* k olmadığını anlasın pişman olsun.

Bilmiyorum söylesen mi, annen üzülebilir.
Ama onun size sahip çıkması, ailesine sahip çıkması gerekirsen kaç kere yalan söylemiş.
Sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…