- 25 Eylül 2011
- 7.448
- 11.223
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Zor bi durum seni çok iyi anlıyabiliyorum..Ama şu şekilde düşün sonuçta bu sınavı iyi bir şekilde geçmek zorundasın maalesef ki bu ülkede hiç bir soruna kalıcı çözümler bulunmuyor...
Ayrıca kendine resim yapmayı yasaklıyarak eziyet çektirme internette çok güzel imkanlar var onlardan yararlanır ve en önemlisi kendine ait bir düzen oluşturursan başaracağına eminim...
Herşeyin başı inanmak önce kendine inanır ve güvenirsen üstesinden gelmeyeceğin birşey olmaz ileride bunlara gülüp geçersin hangi birimiz dümdüz bir yoldan başarıya ulaşıyoruz ki mutlaka engellere takılıp üzülüyoruz ..
Umarım herşey gönlünce olur...
sana katiliyorum...hergun yeni bir konu aciyorNeden 100 tane başlık açıyorsunuz? Tek bir başlıkta bütün dertlerinizi paylaşabilirsiniz oysa.....
sana katiliyorum...hergun yeni bir konu aciyor
sizi neden ilgilendiriyor onu anlamış değilim...parmaklarınızı yorup neden yorum yazıyosunuzki..istersem günde 10 tane başlık açarım bu sizi hiçmi hiç enterese etmemeli...kendi işinizlie ilgilenin lütfen rahatsızlığınızı dile getirmek zorunda değilsiniz..
Neden 100 tane başlık açıyorsunuz? Tek bir başlıkta bütün dertlerinizi paylaşabilirsiniz oysa.....
bana diyeceğinice lütfen kendi konu başlıklarınızı inceleyin...toplam konum 5 altı üstü sizikisi maşallah yaa bide burası yayın evi değil yani eşinizle ilgli yasadığınz tüm özeli roman yazar gibi yazmışınız.....hayır yazarsınz buna ben bişey demiosam siz neden yorum yapıyosunuz onu anlamadım...birbrmzi hiç tanımıoruz nticede oku geç veya okuma ....tartşmaya müsait yorumlar yapma...git bence eşini kontrol etmeye bak heran kapabilirler
bana diyeceğinice lütfen kendi konu başlıklarınızı inceleyin...toplam konum 5 altı üstü sizikisi maşallah yaa bide burası yayın evi değil yani eşinizle ilgli yasadığınz tüm özeli roman yazar gibi yazmışınız.....hayır yazarsınz buna ben bişey demiosam siz neden yorum yapıyosunuz onu anlamadım...birbrmzi hiç tanımıoruz nticede oku geç veya okuma ....tartşmaya müsait yorumlar yapma...git bence eşini kontrol etmeye bak heran kapabilirler
arkadaşımız sana kibarca bir uyarıda bulunmuş
neden böyle saygısızca bir cevap verme ihtiyacı duyuyorsun
özellikle son yazdığın cümle terbiye sınırlarının baya bir altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?