bu yılı bir atlatsam.....

siz önce benim dertlerime sorunlarıma karşı saygılı olun...sizden saygı görmedğim için bu tavır haline büründüm...oku yorum yapma yada rahatsz olduysanız hiç okumayın yani sonuçta benım konuyu açtğım yazıyor orda değilmi....gerçekten asıl saygıszca yorum yapan ilk siz oldunuz..hakettiniz yani bu yorumu

saygi anlayisina bak

Bu ne kadar ayıp, ne kadar terbiyesizce bir yorum. Cümlenizi okurken yüreğim daraldı resmen. Ben sizin kadar küçülemem vereceğim cevaplarla....

Ben iyi niyetli bir yorum yaptım, 100 tane başlığa gerek yok ki; hala aynı şeyi savunuyorum. Bir tane acarsın, o başlık altında yardımını alırsın.

Bilseydim bu kadar seviyesizce cevap vereceğinizi, ASLA size yorum yapmazdım! Yazık.

arkadaşımız sana kibarca bir uyarıda bulunmuş

neden böyle saygısızca bir cevap verme ihtiyacı duyuyorsun

özellikle son yazdığın cümle terbiye sınırlarının baya bir altında

Benim için cevap vermişsiniz teşekkür ederim ama mahalle kavgası gibi belden aşağı cevaplar vermiş konusahibi. Hic umrumda değil. O yazdığı yorumla seviyesini gösterdi.

Yine de benim yüzümden ceza almayın, üzülürüm.

Merhaba
Susayim susayim diyorum ama duramiyorum

1- siz kotu icerige basmadan bizim bu durumdan nasil haberimiz olabilir ?
2- bu uyenin uyari almadigini nereden cikardiniz ? Uyari alan illaki banlanacak mi ?
3- sakin bir daha boyle imalarda bulunmayin bu dusunce yapisinda oldugunuz muddetce siz bu sitede cok ceza alirsiniz boyle fesatca yaklasmayin sakin bize !

Simdi diyeceksin ki Kazen bana takti evet bu mesajindan sonra taktim yeter artik !

Uyemizden gelen mesaj : (Kendisi bu konuda yorum yapmamis)

konu sahibi banlanmış ama yazayım,
resim öğretmenleri en düşük puanlarla dahi atanabilen gruptur eğitim bilimleri arasında, 60 ile atanan biliyorum ben.
onu almak için de sınava girip isim soyisim yazmak, diğer sözel bölümlerin yanında 3-5 tane de ilkokul matematiği sorusunu çözmek yeterli olacaktır. 90 almaya ihtiyacınız olmaz. eğitim bilimleri asıl sizi kasacak olan bölüm olabilir ama o da öğretmen olmak isteyen bir insanın yapması zorunlu bir alan zaten. resim için kadro açılması belki siz zorlayabilir, çünkü çok fazla ihtiyaç duyulan bir alan değildir.

bende senin o 100 baslik acma tek konuda toplan yorumuna katildim...konu sahibi direk bana satasti...bende senin yorumuna katildigimi soyleyince bu seferde sana satasti saygisiz...üzülecek birsey yok canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…