• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yılı bir atlatsam.....

siz önce benim dertlerime sorunlarıma karşı saygılı olun...sizden saygı görmedğim için bu tavır haline büründüm...oku yorum yapma yada rahatsz olduysanız hiç okumayın yani sonuçta benım konuyu açtğım yazıyor orda değilmi....gerçekten asıl saygıszca yorum yapan ilk siz oldunuz..hakettiniz yani bu yorumu:9:

siz önce benim dertlerime sorunlarıma karşı saygılı olun...sizden saygı görmedğim için bu tavır haline büründüm...oku yorum yapma yada rahatsz olduysanız hiç okumayın yani sonuçta benım konuyu açtğım yazıyor orda değilmi....gerçekten asıl saygıszca yorum yapan ilk siz oldunuz..hakettiniz yani bu yorumu:9:

saygi anlayisina bak:60::60::60::60::60:

Ben seni gayet iyi anlıyorum. Ben geçen yıl mezun oldum. Ailemele geçinemiyceğimi bildiğim için üni okuduğum şehirden iş buldum çünkü atanamadım. Hem özelde çalışıp hem kpss ye hazırlandım yine olmadı. Bu yıl özel okulda 2.yılım. Aslında senin gibi herşeyi bırakıp kpss ye odaklanıyım dedim. Ama yazın evde babama 1 ay katlanamadım. zaten o da bana katlanamadı git çalış dedi evde durmamı istemedi. Geçen yıl kurduğum hayaller, verdiğim emekler, hepsi tuzla buz oldu. Gecemi gündüzüme katıp ders çalışmıştım, hem de işe gitmiştim. Lanet olsun ösym puanımı eksik hesapladı. dilekçeler işe yaramadı. 1 yıl daha bu aptal özel okula dayanmak zorundayım hem de 3 kuruş maaş için. Bugün velinin biri gelip sinirlerimi bozdu yine. parayla satın aldıklarını düşünüyorlar öğretmenleri. İngilizce öğretmeniyim bu arada. Ve aynen senin gibi en büyük destekçim erkek arkadaşım. Yazın nişanlanıcaz ama daha çeyiz yapmaya bile başlayamadım. O kadar moralim bozukki şu anda. oturup ağladım bugün. ben odtüyü bitirdim, türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini. 3 kuruşluk insanlarla çalışıyorum, emek veriyorum o okula ama her gün ağlatıyolar, her gün başka bi sorun. bıktım artık. bu yıl da atanamazsam nolucak die düşünüyorum. kendime olan güvenimi, iyimserliğimi kaybettim ben bu kpss yüzünden.[/QUOTE
ah canım benım çok üzüldüm ama sakın kendne olan güvenini kaybetme...benım senden daha çok atanma şansım az...benm hiçinancım yoktu ama bi arkadaşı işi gücü bırakıp kpssye yoğunlaşıp atanınca(oda resim öğretmeni)bende yaparım dedim ve işimi bıraktım..ben bi and lisesnde öğretmenlik yaptım 30 saat ders maaşım 1 e yakındı çok şükr aileden yana maddi sktım olmadğndan çalşma şartım yok tabi yinede zoruma gidio belli bi yaştan sonra...
devletmz böle seni ingilizce öğretmeni yapıcaz oku diplomanı aldiyolar,alıyosun ama ingilizce öğretmeni olamadın hala birde kpssye gir diyolar...ye vermesnle oz aman diplomayı bide kontenjanlar artmış onaşaşardım kaldım sanki patır patır atanıyoruzda....inanki bu nişan çeyz vss acayp stres dolu şmdiden buna hazırla kendni..özel okul gerçekten zor ben devlette olduğum için çok keyflydı..hatta nişanmda 500 tl takmşlardı okul:)1 yıl çalşmama ve ücretli olmama rağmen herzaman devlet en iyisi arkadaşım...birazda dua edelim..allah büyük elbette bundada vardır bi hayır...sakın canını sıkma...erkek arkadaşına sıkı sıkıya sarıl onu hiç bırakma...en zor dönemleriniz bunlar ama emin olun atlatacaksınız...benımde inancım var...sen yine çalşıp kafanı dağıtıyosun hoş yoruluosun ama inan tüm gün evde kalp ders çalşmak mide bulandırıcı....inş önmzdeki sene olur arkadaşım hiç skma canını..herşey geçici..buda bizim sınavımız

bana diyeceğinice lütfen kendi konu başlıklarınızı inceleyin...toplam konum 5 altı üstü sizikisi maşallah yaa bide burası yayın evi değil yani eşinizle ilgli yasadığınz tüm özeli roman yazar gibi yazmışınız.....hayır yazarsınz buna ben bişey demiosam siz neden yorum yapıyosunuz onu anlamadım...birbrmzi hiç tanımıoruz nticede oku geç veya okuma ....tartşmaya müsait yorumlar yapma...git bence eşini kontrol etmeye bak heran kapabilirler:65::65::65::65:

Bu ne kadar ayıp, ne kadar terbiyesizce bir yorum. Cümlenizi okurken yüreğim daraldı resmen. Ben sizin kadar küçülemem vereceğim cevaplarla....

Ben iyi niyetli bir yorum yaptım, 100 tane başlığa gerek yok ki; hala aynı şeyi savunuyorum. Bir tane acarsın, o başlık altında yardımını alırsın.

Bilseydim bu kadar seviyesizce cevap vereceğinizi, ASLA size yorum yapmazdım! Yazık.

arkadaşımız sana kibarca bir uyarıda bulunmuş

neden böyle saygısızca bir cevap verme ihtiyacı duyuyorsun

özellikle son yazdığın cümle terbiye sınırlarının baya bir altında

Benim için cevap vermişsiniz teşekkür ederim ama mahalle kavgası gibi belden aşağı cevaplar vermiş konusahibi. Hic umrumda değil. O yazdığı yorumla seviyesini gösterdi.

Yine de benim yüzümden ceza almayın, üzülürüm.

Merhaba
Susayim susayim diyorum ama duramiyorum

1- siz kotu icerige basmadan bizim bu durumdan nasil haberimiz olabilir ?
2- bu uyenin uyari almadigini nereden cikardiniz ? Uyari alan illaki banlanacak mi ?
3- sakin bir daha boyle imalarda bulunmayin bu dusunce yapisinda oldugunuz muddetce siz bu sitede cok ceza alirsiniz boyle fesatca yaklasmayin sakin bize !

Simdi diyeceksin ki Kazen bana takti evet bu mesajindan sonra taktim yeter artik !

Uyemizden gelen mesaj : (Kendisi bu konuda yorum yapmamis)

Sent: Wednesday, October 05, 2011 9:00 AM
To: editor@kadinlarkulubu.com
Subject: Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı forumunda mesaj bildirildi

XXXX bu mesaji bildirdi:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/474255-yili-atlatsam-mesaj21170583.html#post21170583

Bu Mesaj alttaki Konuda bulunmaktadir:
bu yılı bir atlatsam.....
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/474255-yili-atlatsam.html

XXXX bildirme sebebini altta belirtti:
Çok ayıp! bu mesajı eski vukuatlı bir üye yazsaydı çoktan banlanmıştı.
Diğer konularında da insanlara hakaret etti uyarı bile almamış ki.. kafasına göre takılıyor ,yazık :(

konu sahibi banlanmış ama yazayım,
resim öğretmenleri en düşük puanlarla dahi atanabilen gruptur eğitim bilimleri arasında, 60 ile atanan biliyorum ben.
onu almak için de sınava girip isim soyisim yazmak, diğer sözel bölümlerin yanında 3-5 tane de ilkokul matematiği sorusunu çözmek yeterli olacaktır. 90 almaya ihtiyacınız olmaz. eğitim bilimleri asıl sizi kasacak olan bölüm olabilir ama o da öğretmen olmak isteyen bir insanın yapması zorunlu bir alan zaten. resim için kadro açılması belki siz zorlayabilir, çünkü çok fazla ihtiyaç duyulan bir alan değildir.

Benim için cevap vermişsiniz teşekkür ederim ama mahalle kavgası gibi belden aşağı cevaplar vermiş konusahibi. Hic umrumda değil. O yazdığı yorumla seviyesini gösterdi.

Yine de benim yüzümden ceza almayın, üzülürüm.

bende senin o 100 baslik acma tek konuda toplan yorumuna katildim...konu sahibi direk bana satasti...bende senin yorumuna katildigimi soyleyince bu seferde sana satasti saygisiz...üzülecek birsey yok canim...:71:

Ben seni gayet iyi anlıyorum. Ben geçen yıl mezun oldum. Ailemele geçinemiyceğimi bildiğim için üni okuduğum şehirden iş buldum çünkü atanamadım. Hem özelde çalışıp hem kpss ye hazırlandım yine olmadı. Bu yıl özel okulda 2.yılım. Aslında senin gibi herşeyi bırakıp kpss ye odaklanıyım dedim. Ama yazın evde babama 1 ay katlanamadım. zaten o da bana katlanamadı git çalış dedi evde durmamı istemedi. Geçen yıl kurduğum hayaller, verdiğim emekler, hepsi tuzla buz oldu. Gecemi gündüzüme katıp ders çalışmıştım, hem de işe gitmiştim. Lanet olsun ösym puanımı eksik hesapladı. dilekçeler işe yaramadı. 1 yıl daha bu aptal özel okula dayanmak zorundayım hem de 3 kuruş maaş için. Bugün velinin biri gelip sinirlerimi bozdu yine. parayla satın aldıklarını düşünüyorlar öğretmenleri. İngilizce öğretmeniyim bu arada. Ve aynen senin gibi en büyük destekçim erkek arkadaşım. Yazın nişanlanıcaz ama daha çeyiz yapmaya bile başlayamadım. O kadar moralim bozukki şu anda. oturup ağladım bugün. ben odtüyü bitirdim, türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini. 3 kuruşluk insanlarla çalışıyorum, emek veriyorum o okula ama her gün ağlatıyolar, her gün başka bi sorun. bıktım artık. bu yıl da atanamazsam nolucak die düşünüyorum. kendime olan güvenimi, iyimserliğimi kaybettim ben bu kpss yüzünden.[/QUOTE
ah canım benım çok üzüldüm ama sakın kendne olan güvenini kaybetme...benım senden daha çok atanma şansım az...benm hiçinancım yoktu ama bi arkadaşı işi gücü bırakıp kpssye yoğunlaşıp atanınca(oda resim öğretmeni)bende yaparım dedim ve işimi bıraktım..ben bi and lisesnde öğretmenlik yaptım 30 saat ders maaşım 1 e yakındı çok şükr aileden yana maddi sktım olmadğndan çalşma şartım yok tabi yinede zoruma gidio belli bi yaştan sonra...
devletmz böle seni ingilizce öğretmeni yapıcaz oku diplomanı aldiyolar,alıyosun ama ingilizce öğretmeni olamadın hala birde kpssye gir diyolar...ye vermesnle oz aman diplomayı bide kontenjanlar artmış onaşaşardım kaldım sanki patır patır atanıyoruzda....inanki bu nişan çeyz vss acayp stres dolu şmdiden buna hazırla kendni..özel okul gerçekten zor ben devlette olduğum için çok keyflydı..hatta nişanmda 500 tl takmşlardı okul:)1 yıl çalşmama ve ücretli olmama rağmen herzaman devlet en iyisi arkadaşım...birazda dua edelim..allah büyük elbette bundada vardır bi hayır...sakın canını sıkma...erkek arkadaşına sıkı sıkıya sarıl onu hiç bırakma...en zor dönemleriniz bunlar ama emin olun atlatacaksınız...benımde inancım var...sen yine çalşıp kafanı dağıtıyosun hoş yoruluosun ama inan tüm gün evde kalp ders çalşmak mide bulandırıcı....inş önmzdeki sene olur arkadaşım hiç skma canını..herşey geçici..buda bizim sınavımız

Inş.canım inş.atanırız yaa... Haklısın bu da bizim sınavımız.. Ama o kadar yoruluyorumki anlatamam sana. Özel okulun derdi hiç bitmiyo. Bugün de zümre başkanı geldi çat diye dersime, izliycem dersini dedi. Tabiki bir sürü kusur buldu bayan mükemmeliyettçi. Sevgilim ztn zor şartlarda.. Tuncelide subay.. Operasyonlara çıkıyo. Ona bişiy olucak diye ödüm kopuyo.. Allahım bu yılı hayırlısıya bi atlatsam, ah bi atlatsam... İnş.sen de atlatırsın canım. En azından elalemin şımarık çocuklarına, kibirli zengin velilerine laf anlatmak, kahırlarını çekmek zorunda değilsin.. Bence haline şükret bak ben ne durumdayım:)

Back
X