cnm hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebiş sıkı tutunmuştur anneciğine
daha önce düşük yaptın mı?inşallah değildir canım kalbini ferah tut.
bir de düşük tam olarak nasıl anlaşılıyor?adetle beraber mi dşüyor nasıl oluyor,?
cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana:Saruboceq:
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sıkıca sana :Saruboceq:
dilaracım nasıl oldun doktorunuz ne dedi
dilaracım çok üzüldüm mafoldumbenSelam Kizlar...
Kizlar sevincim maalesef bir hafta sürdü...
Bebegimi kaybettim.
hepinize cok tesekkür ederim kizlar... ben yokken dualariniz icin. Allah razi olsun sizden. Rabbim insallah sizin dileklerinizi yerine getirir :Saruboceq:
canım benim yaaa çok üzüldüm valla neden böyle oldu ki çok da sevinmiştik.neyse hayırlısı buymuş demekki daha vakti gelmemişSelam Kizlar...
Bebegimi kaybettim.
canim benim düsük kendini ilkönce bir kanama ile belli eder... ama her kanama düsük olacak anlamina gelmez bu. kanaman oldugu zaman gidiyorsun dr. bakiyor. söylüyor sana o zaman. düsük mü yoksa düsük tehlikesi varmi diye. sonra bakilir eger cok erken se daha adet yoluyla atar. yok eger biraz daha ilerlemis ise kürtaj yapilir ve rahimici temizlenir...
Ben 3 düsük yapmistim. Bu dördüncü. ilk 3 düsük te kürtaj yapilmisti... cünkü o zamanlar 9 haftaliktim hep. simdi ama tahminim 6 haftalik. dr. dün dedi adet yoluyla atar...
hepinize cok tesekkür ederim kizlar... ben yokken dualariniz icin. Allah razi olsun sizden. Rabbim insallah sizin dileklerinizi yerine getirir :Saruboceq:
merhaba kızlarrrrrrr
bakın şunlara hele,lmaz:
geçenlerde, yumurtlama dönemim kayınvaldemlerde geçecek, nasıl olcak diyordum...
bana akıl veriyordunuz;
birşey olmaz, sıcakladım deyip deyip edersin banyonu diye ... kaydirigubbakcemile3
şimdi sizin başınıza geldi, kendinize niye merhem olmuyorsunuz aynı laflarla kaydirigubbakcemile3
daha nelerr :1ninca:ya chablisscim b bi kere erken kalktım kavaltı hazırlamak için yatakta çivimi vardı deyip güldüler olmuyor ki bu kadar da
Selam Kizlar...
Bebegimi kaybettim.
canim benim düsük kendini ilkönce bir kanama ile belli eder... ama her kanama düsük olacak anlamina gelmez bu. kanaman oldugu zaman gidiyorsun dr. bakiyor. söylüyor sana o zaman. düsük mü yoksa düsük tehlikesi varmi diye. sonra bakilir eger cok erken se daha adet yoluyla atar. yok eger biraz daha ilerlemis ise kürtaj yapilir ve rahimici temizlenir...
Ben 3 düsük yapmistim. Bu dördüncü. ilk 3 düsük te kürtaj yapilmisti... cünkü o zamanlar 9 haftaliktim hep. simdi ama tahminim 6 haftalik. dr. dün dedi adet yoluyla atar...
ya chablisscim b bi kere erken kalktım kavaltı hazırlamak için yatakta çivimi vardı deyip güldüler olmuyor ki bu kadar da
kızlar günaydın hayırlı cumalar ben kum döküyormuşummmm
canım benim yaaa çok üzüldüm valla neden böyle oldu ki çok da sevinmiştik.neyse hayırlısı buymuş demekki daha vakti gelmemiş
peki neden oluyormuş bu kadar düşük doktor birşey demedimi bir çözümü tedavisi yokmumafoldumben
kaydirigubbakcemile3 haklısın cicim valla ama benim asıl derdim duş değildee biz şimdi 4-5 gün kalcaz ben de ilk defa gidiyorum oralara biliyorsun. bol bol gezdircekler beni baya bir yorgunluk olcak akşam da gelip bunu düşünmek zor olcak derdim oydu yani. gerçi tatil modu olunca iş stresi de yok daha bir meyilli oluyoruz o zamanlarda :kedi: o da var yanii bakalım :Saruboceq:
aa dert ettiğin şeye bakkaydirigubbakcemile3 haklısın cicim valla ama benim asıl derdim duş değildee biz şimdi 4-5 gün kalcaz ben de ilk defa gidiyorum oralara biliyorsun. bol bol gezdircekler beni baya bir yorgunluk olcak akşam da gelip bunu düşünmek zor olcak derdim oydu yani. gerçi tatil modu olunca iş stresi de yok daha bir meyilli oluyoruz o zamanlarda :kedi: o da var yanii bakalım :Saruboceq:
:roflol:aaaa yok artık herkes de keyfimizin kahyası. yok bana demezler öyle o kadar içli dışlı değiliz saygılı davranırlar yani .bir de nasıl bir tipsem çekinirler benden öyle demeye kaydirigubbakcemile3 ağzını yırtarım diyeninklava::roflol:
geçmiş olsun bernacımkızlar günaydın hayırlı cumalar ben kum döküyormuşummmm
canımm iyiyim sağol kendime geldim biraz daha a.s.rivercim nasılsın canım nasıl oldun
boşver canım yaaa sen kapat kapını keyfine bak :teytey:günaydın kızlar. şimdi doktordan geliyoruz. sonuçlar 12 de çıkacak. 3 gün perhiz istediler. buradan okuduğum kadarıyla 2 günlük perhizle gittik. artık ne çıkarsa bahtımıza. yalnız doktor eşime ilk 3 ayda şans %15 demiş. ben de eşime %20 diyodum buradan okuduğum kadarıyla. doktor hepten azalttı diyor. galiba bizim geçen ay sık aralıklarla çalışmaktan olmadı. hele yumrutlama günümde 24 saatte 3 kez çalışmıştık. sanırım ondan. aslında fazla biliyorum ama öyle denk geldi. günlerden pazardı ve öğleden sonraydı. tam çalıştık derken ani misafir bastırdı. yatamadım diye akşam bir daha tekrarladık. ve ertesi gün öğleden sonra bir daha. bu sefer inşallah öyle yapmayacağız. yalnız kayınvalidemler buradan taile gittiler aydına. ve tam benim yumurtlama günümde dönecekler ve yine burada birkaç gün kalıp öyle gidecekler istanbula. herkes kaynanamın evinde nasıl yaparım diye düşünürken ben de kendi evimde kaynanam, kaynatam artı görümcemin yanında nasıl olur diye düşünmeye başladım. bir de yaz diye kapıları açık yatıyorlar. bizimki kapalı tabi ama onalr açık yatıyor.ksımet bakalım herşey ne olacak.
amin canım inşallahh sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş üzme kendini :çok üzgünüm:Selam Kizlar...
Bebegimi kaybettim.
boşver chabliscim dediğin gibi onlar tatlı yorgunluklar en azından iş stresi yok :dance:kaydirigubbakcemile3 haklısın cicim valla ama benim asıl derdim duş değildee biz şimdi 4-5 gün kalcaz ben de ilk defa gidiyorum oralara biliyorsun. bol bol gezdircekler beni baya bir yorgunluk olcak akşam da gelip bunu düşünmek zor olcak derdim oydu yani. gerçi tatil modu olunca iş stresi de yok daha bir meyilli oluyoruz o zamanlarda :kedi: o da var yanii bakalım :Saruboceq:
çok şükür dilaracım..Canim benim 3 düsükten sonra ben doktorlari cok zorladim. Testler yapilsin bende diye.. neden öyle oluyor anlamak istiyordum. burda alamanyada da zaten cok zorladigin zaman yapiyorlar bu gibi testleri. cünkü onlar hep öyle derler: Hamileliklerin %50 düsükle sonuclanir. ve bunun sebebi de olmazmis. Hücre bölümünde bir hata olusur (onlar tabiattan dir derler ama... biz iste Rabbim kismet etmedi diyoruz). Saglikli vücutta sagliksiz olan sey i atar derler.
Bizde birsey cikmadi testlerde. ben önce kendim bir sürü testler yaptim sonra valla esim de bir sürü testlerden gecti. ama sonuc Allaha sükür temiz...
çok şükür dilaracım..
testler temizmiş Allah'tan.. ne zaman nasipse o zaman gelecek öyleyse..
Rabbim sana 1 melek vermiş ya buna şükür.. diğeri de gelir elbet a.s
aaa geçmiş olsun canım yaa nerden çıktı şimdii :sinifsinif:kızlar günaydın hayırlı cumalar ben kum döküyormuşummmm
o zaman sen 2 kat dikkat etceksin canım. en azından hamile kalmak konusunda sorunun olmadığı açık. bu da iyi birşey. allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:Canim benim 3 düsükten sonra ben doktorlari cok zorladim. Testler yapilsin bende diye.. neden öyle oluyor anlamak istiyordum. burda alamanyada da zaten cok zorladigin zaman yapiyorlar bu gibi testleri. cünkü onlar hep öyle derler: Hamileliklerin %50 düsükle sonuclanir. ve bunun sebebi de olmazmis. Hücre bölümünde bir hata olusur (onlar tabiattan dir derler ama... biz iste Rabbim kismet etmedi diyoruz). Saglikli vücutta sagliksiz olan sey i atar derler.
Bizde birsey cikmadi testlerde. ben önce kendim bir sürü testler yaptim sonra valla esim de bir sürü testlerden gecti. ama sonuc Allaha sükür temiz...
evet başka yerde olmak da etkiliyor cidden. ya da gizli olmak zorunda kalınca daha cazip geliyor herhalde :kedi:kaydirigubbakcemile3
aa dert ettiğin şeye bak
bencede tatil modunda farklı oluyor :lepi: hele de başka bir yerdeysen nedense hissiyat daha farklı oluyor :kedi:
:roflol:
geçmiş olsun bernacım
isimin de dediği gibi bol bol su tüketmeye çalış..
bi gebelik niyetine girmeyegörsün insan neler çıkıyor neler :bbo:
Günaydın kızlar biraz geç kaldım bugün kusuruma bakmayın işlerimin yoğunluğundan
canımm iyiyim sağol kendime geldim biraz daha a.s.
boşver canım yaaa sen kapat kapını keyfine bak :teytey:
amin canım inşallahh sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş üzme kendini :çok üzgünüm:
boşver chabliscim dediğin gibi onlar tatlı yorgunluklar en azından iş stresi yok :dance:
ben bu sene kocişim olmadan tatil yapıcam ıspartaya gidicem annemde orda şuan beni bekliyor babanneler ananeler hepsi bekliyo tatilde evde oturmanın bir anlamı yok napalım kısmet böleymiş:sm_confused: ne güzel siz eşlerinizle olucaksınız benimki işlerinin yoğunluğundan gelemiycek tamda yumurtlama zamanıma denk geliyor sanırım önümüzdeki ayda birşey olmaz bende senağlama