Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

bende 12sini bekliyorum ama belirtiler her durumda da aynı olduğu için hangisinin belirtisi olduğunu anlamak zor inşallah vardır bebişler bizimledir yerimseniben

kiz valla bi tarfim sisecekkkkkk..... zemuszemus

ay canım akşama eşin de gelecek nolcak şimdi sana da hemen yolluyalım keklerden hem çikolatalı hem üzümlü ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3:içelim:cokacimcoookbu da göbişineee

river biz hamiş arkadaşımızı düşünmedik yaa şimdi canı çekerse nolcak hemen ona da keklerdennn
Evet evett :lepi:

moralini bozma tatlıımmm tek değilsin bak bende hastalandım bugünn olmadıı ama üzülmee nasip bunlar Allah hayırlısını versin hepimize opuyorumnanaktan
valla göğüs şişmesini tam bilmiyorum ama yumurtlama günlerinde yumurta sıvısı gibi bir sıvı geliyormuş ben anlayamıyorum gerçi ama :1shok:

canim benim üzülme ... :teselli: sen iki ay mi oldu deniyorsunuz???... aylarca deneyip hala bekliyenler var canim üzme canini... Gögüsler konusuna gelince: ben bilmislik yapmak istemem ama bence herkez de degisiktir. bazilari yumurtlama zamaninda bazilari tam adet günleri yaklasirken.
ben yumurtlama zamaninda hicbir seyim yoktu. Ama simdi bayagi agriyor gögüslerim.

Bide karnimda sanki bi damar atmasi var. agri degildir. ama böyle sanki koca bir damar var ve resmen atisini hissediyorum.

Dilara1 çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah
cici bak kendineopuyorumnanaktan

ay canım akşama eşin de gelecek nolcak şimdi sana da hemen yolluyalım keklerden hem çikolatalı hem üzümlü ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3:içelim:cokacimcoookbu da göbişineee

cok datlusunuzzz kizlaaarrr yaaaa... sizi cok sefiyommm... :1hug:

Dilara chablisss bunlar sizin için tatlılarımmmm:içelim:
valla moralim sabah çok bozulmuştu ama hastalanınca ama kaynattıkta biraz kendime geldim çok şükür
:lepi:
canım benim sağolasın valla tatlı istedi canım çok sekretere söyliyim de dondurma alsın :icecream:
canım umutsuzluk yok bu topicte. göğüs olayı da şöle oluyor. bazı insanın yumurtlama zamanı olur kişiden kişiye değişir.benim mesela normalde adetime bir iki gün kala olur. ama genelde hamile kalınca yumurtlamadan bir iki gün sonra ağrı başlıyor göğüsteç tabi bu kesin bir kural değil. çok sık olan bir şey sadece. ilk göğüslerde kendini gösteriyor sanırım. ama psikolojik kısmı da var olayın. herşeyi kafandada yaratman mümkün kendimden biliyorum :sinifsinif:

ay canımcım varya onu başka bir topicte hamile kalan bir kaç arkadaş da söylemişti. böyle tık tık yapıyor sanki diye. hatta geyiği olmuştu anne ben geldim diye kapıyı çalıyor bebiş... kaydirigubbakcemile3
cok datlusunuzzz kizlaaarrr yaaaa... sizi cok sefiyommm... :1hug:

ben de çok seviyorum yaf hepiniziiiii opuyorumnanaktan

merhaba kızlar...biz de bu ay denedik, ümitliydim aslında ama dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var,moralim bozuldu biraz,ama nasip yapacak bişey yok regli olursam gelecek ay inş.siz de sıkmamaya çalışın canınızı canım,zor her ay aynı ümitle beklemek biliyorum ,ben daha yenilerdenim sizi çok ii anlıyorum...

Hoşgeldin canımma.s.

kızlar şimdi ebe arkadaşla konuştum döllenmeden 1 hafta sonra kanda gebelik belli olur dedi birde bariz değişiklik gögüslerin şişmesi kasık ağrısı yüzde tombullaşma hafif şişme olur dedi bacaklardada ödem yani şişlik olurmuş bacağımın orta kemiğine bastrıdı çukur oluştu şişlik var hamile olabilirsin dedi haberiniz olsun

ay valla cok güzel caliyormusss o zaman kapiyi... :sm_cool:

orta kemiği derken tam olarak neresi?dize mi?senin beklenen adet tarihin ne zaman?

aaaa kız berna sardın iyice bırak bunları hastanede adın çıkcak valla berna kafayı bebekle bozdu diye kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bize bunları öğrenmen çok güzel kuşum ama fazla dinleme kendini sen gene de opuyorumnanaktan
ay valla cok güzel caliyormusss o zaman kapiyi... :sm_cool:

evet canım süper dimi resmen sana mesaj yolluyo ben burdayım diye zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…