Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

parolayı söylüyorum :
gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

isimcim alemsin heee bayıdım son güne bırakma gün aşırı çalış günlük tekrar yapalım dimi :roflol:

isimcim alemsin heee bayıdım son güne bırakma gün aşırı çalış günlük tekrar yapalım dimi :roflol:

e canım napim arkadaş böyle deyince :

cnlarım napıonzz 22 sinde hastalanma günüm inşallah gelmez cok çalıştık valla dersimize:) herşey iyide cıkmasınlar die şekilden sekile girmek cok kötü yaaaa
bende böyle demek istedim :
sen daha derslere dewam et çalış sınavlara çok var dersini son güne bırakma gün aşırı çalış :roflol:

e dimi ama bugün 7si daha çalıştık diyo çalışmak bitmezzz tam çalışma zamanı yoksa sınava hazırlıksız yakalanıp ve umduğu sonucu alamazsa da üzülmesin diye dedimdi

ayyyy ne çok kaynatmışınız böyle iyiki bir geç geldik :umursamaz:
nasılsınız bakalım fıstıklar 3 tane ne gatif gebelik testi okudum eski sayfalardan
amaaa üzülmek bozulmak yok
isim ve desdomonacımınki erken zaten kahorima için de zaten düşük bir ihtimaldi bu ay. o yüzden moral bozmak yok kızlar. sizin gene iyi benim 11 gün falan var o da yumurtlamamı doğru tespit edebildiysem tabe :sinifsinif:

hoşgeldin cnm inşallah bebişler göbişlerdedir

tebrikler cnm ne güzel hamilesin yaaa :teytey:
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
umarım en kısa zamanda bizde hamiş oluruz :Saruboceq:
bizim içinde dua et

insallah canim bütün kalbimle hepiniz icin dua ediyorum... Insallah insallah en yakin zamanda hepiniz böyle güzel haberlerinizi verirsiniz...

inşaallah meralcim inşaallah :1hug:

ayyy inş.. yaa hihoyyyt

evetttt kuzummmm kaydirigubbakcemile2
yanii inşaallah Allah biliyor bunu :CüvCüv:

yuppiiiiiii hihoyyytŞeniz

inşaallahh kaydirigubbakcemile5

ayy canım nihayet çok sevindim sağlıkla kucağına da inşallah.hamilesin duan kabul olur dua et bizim içindee :lepi:

:Saruboceq: Rabbim size de aratmassin ve hemencecik versin insallah...

hepinize dua ediyorum canim insallah bir dahaki ay buradkiler hepsi hamis kalir :Saruboceq:

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına allahın izniyle a.s.

dilara tebrikler... Allah tamamına erdirsin.. darısı burdaki bütün hamiş adaylarına....

Canim benim sizlerede nasip olur insallah... :Saruboceq:

dayanamayıp yaptım son testimi de. sonuç negatif. en ufak bir pembelik yok. galiba hamile değilim. bilmiyorum. artık bekleyeceğiz iki gün daha. kısmet.

günaydın kızlar ben bugün hastalandım mafoldumben umutlarımız bidahaki aya inşallah öpüyorum hepinizii

canim benim üzülme... ama hicte öyle bir haliniz yok cok sükürrr... caylarrr, kahvelerrrr, pastalarrrr, cukolatalarrr.... masallahhhhh... oooohhhh sefaniz olsun, bir dahaki ayada bebisiniz olsun... :dance:

dilaracım nerdesin canım kutlamalar nasıl geçti söledinmi kocana müjdeyi

canim benim yazmistim ya esim Türkiyeye izine gitmisti... daha öncede ben izindeydim... arada bir hafta görüsmüstük tek. o bir hafta da tam zamaniydi zaten... öyle hesplamistim sositososito bugün dönüyor esim... haberi yok daha... size ve kizima söylemistim. Kizim bugün onu havaalaninda aldigimizda söyliyecek. O söylemek istiyordu.

ya kizlar yaaaa cay fazli na gec kalmisiiiiiimmmmm...

Dilara chablisss bunlar sizin için tatlılarımmmm:içelim:
valla moralim sabah çok bozulmuştu ama hastalanınca ama kaynattıkta biraz kendime geldim çok şükür
:lepi:

river biz hamiş arkadaşımızı düşünmedik yaa şimdi canı çekerse nolcak hemen ona da keklerdennn

geçen iki ayda da negatifi gördüm. Bu ay çalışma yaptık ama hiç ne test ne bişi yapmıcam. giriyorum giriyorum hamişlerin yazılarını okuyorum moralim bozuluyor.
Bu ay 12 sinde hastalanmaszam çıkacak ortaya ama umudum yok

Kızlar sorum şu ovulasyon gülerinde göğüsler çok şişer mi 3-4 gün önce :1shok: öyle oldu acaba hamile kalinca mı yoksa yumurtlama döneminde mi olur? Bilen var mı?

Bir önceki hastalığım da 13 Haziran dı yani tahminen ovulasyon günlerini geçmiş olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…