- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
parolayı söylüyorum :
gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
:lepi::lepi::lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parolayı söylüyorum :
gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerrr gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
Kıslaarrrr ben çıkıyorum ev gezmesine gidecem.Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
parolayı söylüyorum :
isimcim alemsin heee bayıdım son güne bırakma gün aşırı çalış günlük tekrar yapalım dimi :roflol:
bende böyle demek istedim :cnlarım napıonzz 22 sinde hastalanma günüm inşallah gelmez cok çalıştık valla dersimize:) herşey iyide cıkmasınlar die şekilden sekile girmek cok kötü yaaaa
sen daha derslere dewam et çalış sınavlara çok var dersini son güne bırakma gün aşırı çalış :roflol:
saol isimcim moral verdin
ayyyy ne çok kaynatmışınız böyle iyiki bir geç geldik :umursamaz:
nasılsınız bakalım fıstıklar 3 tane ne gatif gebelik testi okudum eski sayfalardan
amaaa üzülmek bozulmak yok
isim ve desdomonacımınki erken zaten kahorima için de zaten düşük bir ihtimaldi bu ay. o yüzden moral bozmak yok kızlar. sizin gene iyi benim 11 gün falan var o da yumurtlamamı doğru tespit edebildiysem tabe :sinifsinif:
inşalllllllah canım benim :Saruboceq:hoşgeldin cnm inşallah bebişler göbişlerdedir
ymurtlamadan kaç gün sonra hastalanılıyo kızlar
tebrikler cnm ne güzel hamilesin yaaa :teytey:
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
umarım en kısa zamanda bizde hamiş oluruz :Saruboceq:
bizim içinde dua et
inşaallah meralcim inşaallah :1hug:
ayyy inş.. yaa hihoyyyt
evetttt kuzummmm kaydirigubbakcemile2
yanii inşaallah Allah biliyor bunu :CüvCüv:
yuppiiiiiii hihoyyytŞeniz
inşaallahh kaydirigubbakcemile5
ayy canım nihayet çok sevindim sağlıkla kucağına da inşallah.hamilesin duan kabul olur dua et bizim içindee :lepi:
inşallah chablisscim sende bu ay hamiş olursun e güzel hediye değil mi amaaa
çok sevindim cnm bnm sağlıkla kucaına da alırsın inşallah
benm sonuç için daha erken ama yine de denemekte fayda var bi bakarsın ... süppeerr çok mutlu olurum walla 5gün önceden test yapmış olacam
inşallah cnm evlilik yıldönümü hediyesi olur
ayy inşallah bebiş vardırrr :Saruboceq::Saruboceq:
canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına allahın izniyle a.s.
dilara tebrikler... Allah tamamına erdirsin.. darısı burdaki bütün hamiş adaylarına....
dayanamayıp yaptım son testimi de. sonuç negatif. en ufak bir pembelik yok. galiba hamile değilim. bilmiyorum. artık bekleyeceğiz iki gün daha. kısmet.
günaydın kızlar ben bugün hastalandım mafoldumben umutlarımız bidahaki aya inşallah öpüyorum hepinizii
dilaracım nerdesin canım kutlamalar nasıl geçti söledinmi kocana müjdeyi