Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

inşaallah.. sıkma canını :teselli:
opuyorumnanaktan

1sene 8 aylık evliyim aslında hemen ilk denememizde olmayacağını tahmin ediyordum ama nebileyim dediğin gibi üzülüyor insan testte yapmadım bekledim nasip böyleymiş hayırlısı olsun hepiizin hakkında

am geyik olacak ama dün çok kola içtim belki ondan ço asitli olmuştur :roflol:delikafadulden
belkidee :roflol:

Canım cumartesi yapmıştım test negatifti yanımda test var ama adet olursam boşa gidecek işte

nebileyim canım baya geçmişte stresten belkide bekle bakalım az daha inş. hamilesindir değilsende biran önce hastalanda bi sonraki çalışmalara bakarsınn :jeyyar:

belkidee :roflol:

nebileyim canım baya geçmişte stresten belkide bekle bakalım az daha inş. hamilesindir değilsende biran önce hastalanda bi sonraki çalışmalara bakarsınn :jeyyar:

ayy canım bende öle diyorum bir an önce hastalanayımda sonra çalışmalara başlamak istiyorum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Şimdiki çalışmalar boşa gidiyo:dance:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kahorihama, cananzer, desdomona, dtbernat, izmirhayal, River

Kıslaarrrrr hadi çaya

canlarım rivercim hepiniz bende herkesi çok seviyorum burda çok şey öğrendim çamaşır suyundan gebelik tahlili bile :roflol: çok eğleniyorum dün otobüste bir çingene kadın vardı kucağında 6 aylık falan bir bebek pislikten akıyor herryerleri baktım ve dedimki bizler aman yumurtladımmı aman folik asit aman ateşimi ölçüyüm rubellam pozitifmi derken o ne yaptıda oldu allahın taktiri takmayalım kafamıza hadi dansa :sm_cool:

Takmayalım kısssss önceden yumurtlama zamanımı varmış.Bebiş geleceği zamanı bilir.biz çalışmaların keyfini çıkartalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kahorihama, cananzer, desdomona, dtbernat, izmirhayal, River

Kıslaarrrrr hadi çaya
Ooooh süper olur valla

kesinlikle tatlımmmm hihoyyythihoyyyt

Eeeee kıslaarrrr çayları kaç şekerli içersinizgamyoncuiremsu
fincanda 3 şeker lütfen açık olsun :1hug:

:teytey:sositosositohihoyyyt:dance::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…