aynen öyle walla o zaman bizimki niye köpürdüüü çamaşır suyunun markasındandır belkimmm
opuyorumnanaktan
inşaallah.. sıkma canını :teselli:
1sene 8 aylık evliyim aslında hemen ilk denememizde olmayacağını tahmin ediyordum ama nebileyim dediğin gibi üzülüyor insan testte yapmadım bekledim nasip böyleymiş hayırlısı olsun hepiizin hakkındaüzülme diyceğim ama insan üzülür. ben de kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum. 2 gün sonra adet günüm. test falan yapmış mıydın? bir yıla kadar normal hamike kalınamaması. doktorum bana kontrol için gittiğimde öyle demişti. moralini yüksek tutmaya çalış canım.
inşallah cnm bebişler bizi çok bekletmezler
inşallah tatlıımmmopuyorumnanaktan
tatlummmmm koptum sabah sabahsırnaşık şey valla neşemi yerine getirdinnn çok seviyorum hepinizziiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızzlar çamaşır suyu testi güvenilir değil ben şimdi bekar hemşire arkadaşa yaptırdım onunkide köpürdü ve bana dediki üniversite mezunusun yaptığına bak
Canım hayırlısı üzme kendini.Bende hala adet olmadım tüm belirtiler var olamıyorum.Bugün 9. gün olacak üzerinden geçeli.heyecandan gelmiyo bi türlü
test yaptınmı hamilesindir belkimmm inşallahta öyledir :jeyyar::sm_cool:
çok tatlısınız hepiniz yaaa opuyorumnanaktanidrardaki asit oranı bence ama illa marka diyosan bi koşu bakıp geleyim markasına:roflol:
idrardaki asit oranı bence ama illa marka diyosan bi koşu bakıp geleyim markasına:roflol:
test yaptınmı hamilesindir belkimmm inşallahta öyledir :jeyyar::sm_cool:
çok tatlısınız hepiniz yaaa opuyorumnanaktan
idrardaki asit oranı bence ama illa marka diyosan bi koşu bakıp geleyim markasına:roflol:
çok tatlısınız hepiniz yaaa opuyorumnanaktan
belkidee :roflol:am geyik olacak ama dün çok kola içtim belki ondan ço asitli olmuştur :roflol:delikafadulden
Canım cumartesi yapmıştım test negatifti yanımda test var ama adet olursam boşa gidecek işte
belkidee :roflol:
nebileyim canım baya geçmişte stresten belkide bekle bakalım az daha inş. hamilesindir değilsende biran önce hastalanda bi sonraki çalışmalara bakarsınn :jeyyar:
tam geyik olacak ama dün çok kola içtim belki ondan ço asitli olmuştur :roflol:delikafadulden
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
kahorihama, cananzer, desdomona, dtbernat, izmirhayal, River
Kıslaarrrrr hadi çaya
walla süper fikirKonuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kıslaarrrrr hadi çaya
Eeeee kıslaarrrr çayları kaç şekerli içersinizgamyoncuiremsu
canlarım rivercim hepiniz bende herkesi çok seviyorum burda çok şey öğrendim çamaşır suyundan gebelik tahlili bile :roflol: çok eğleniyorum dün otobüste bir çingene kadın vardı kucağında 6 aylık falan bir bebek pislikten akıyor herryerleri baktım ve dedimki bizler aman yumurtladımmı aman folik asit aman ateşimi ölçüyüm rubellam pozitifmi derken o ne yaptıda oldu allahın taktiri takmayalım kafamıza hadi dansa :sm_cool:
Ooooh süper olur vallaKonuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kıslaarrrrr hadi çaya
canlarım rivercim hepiniz bende herkesi çok seviyorum burda çok şey öğrendim çamaşır suyundan gebelik tahlili bile :roflol: çok eğleniyorum dün otobüste bir çingene kadın vardı kucağında 6 aylık falan bir bebek pislikten akıyor herryerleri baktım ve dedimki bizler aman yumurtladımmı aman folik asit aman ateşimi ölçüyüm rubellam pozitifmi derken o ne yaptıda oldu allahın taktiri takmayalım kafamıza hadi dansa :sm_cool:
fincanda 3 şeker lütfen açık olsun :1hug:Eeeee kıslaarrrr çayları kaç şekerli içersinizgamyoncuiremsu