- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
eğer kupadaysa 2 incebellideyse tek kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Takmayalım kısssss önceden yumurtlama zamanımı varmış.Bebiş geleceği zamanı bilir.biz çalışmaların keyfini çıkartalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
fincanda 3 şeker lütfen açık olsun :1hug:
tamam canım geliyor:dance:
Eeeee kıslaarrrr çayları kaç şekerli içersinizgamyoncuiremsu
hhüüppp ohh pekte tatlıymışşş ellerine sağlık kuşummm :1hug:
durun çayı boş mu içeceğiz kek getiriyim bende benim çayım şekersşz lütfen ben zaten kendim şekerim zemuszemus[/QUOTE
Çikolatalı olursa bayılırım:jeyyar: canımcokacimcoook
walla benimde şöyle ince bellide tek şekerli ohhhhhhhhh canımıza değsin
durun çayı boş mu içeceğiz kek getiriyim bende benim çayım şekersiz lütfen ben zaten kendim şekerim zemuszemus
sen bilirsin tatlımsana da hayırlı sabahlar cnm işten çıkamıyorum kii öğle arası açık olur mu acaba bi de daha erken ya chablissciimin dediği gibi gün geçmeden onun da garantisi yokm uş demişti ya film çektireceğind adetini beklemiş doktoru
:roflol:kızzlar çamaşır suyu testi güvenilir değil ben şimdi bekar hemşire arkadaşa yaptırdım onunkide köpürdü ve bana dediki üniversite mezunusun yaptığına bak
ay sorma yaa, çok doğru kaydirigubbakcemile3canlarım rivercim hepiniz bende herkesi çok seviyorum burda çok şey öğrendim çamaşır suyundan gebelik tahlili bile :roflol: çok eğleniyorum dün otobüste bir çingene kadın vardı kucağında 6 aylık falan bir bebek pislikten akıyor herryerleri baktım ve dedimki bizler aman yumurtladımmı aman folik asit aman ateşimi ölçüyüm rubellam pozitifmi derken o ne yaptıda oldu allahın taktiri takmayalım kafamıza hadi dansa :sm_cool:
evet ya kesinlikle öyle yapmalı :jeyyar:Takmayalım kısssss önceden yumurtlama zamanımı varmış.Bebiş geleceği zamanı bilir.biz çalışmaların keyfini çıkartalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
orası kesin canımmm opuyorumnanaktandurun çayı boş mu içeceğiz kek getiriyim bende benim çayım şekersiz lütfen ben zaten kendim şekerim zemuszemus
Canım hemen bi koşu alıp geliyorum.Hoopppp buyrun efenimkaydirigubbakcemile3
sağol şekerimmmm a.s.üzümlü ve çikilatalı hemen geliyor dünya güzeleri buyrunnn şifa olsun
noluyo be burdaa :mymeka:
dağıtmışınız topiğii :roflol:
tatlım al sende bi çay bi dilim kekkkk oohh afiyet bal şeker olsunncokacimcoook
]
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım ince belli aynı benim gibi bardaklarım varsengözlerimebaksanab hemmen tek şeker atayım:dance:
çay verenlerin çok olsun canımmmmmmmmmmmm:1hug:
ellerine sağlık kuzummm:içelim:
ayyy kıslar ben folbiol içmeyi unutttum 1haftadır.Şimdik başladım inşallah bişey olmaz
amaaan dert ettiğin şeye bak eskiden folibol mu varmışşş :teytey:
amaaan dert ettiğin şeye bak eskiden folibol mu varmışşş :teytey: