benim bu ay da olmadı maalesefhaydiii umutlar gelecek aya.... :)
selam kızlar bende 30 haziranda hastalandım
şimdi çalışmalara başladık umarım bu ay benimde olur
haziranda olmadı ama inş. en kısa zamanda olur hepimizin
amin cnm hayırlııs olsun bence senin yarın cvp verebilir test silik çıkıyomuş erkense bide erken gebelik testi varmış eczanede idrardan yapılan bence bugün al sabah ilk idrarınla yap bakalım testi ne olacak inş sende istediğin hediyeyi verirsin bitanem :Saruboceq:
ayy ne güsel hediye olur hadi inşallah :Saruboceq:hayatım bence geç öğrenenlerin yumurtlama tarihi şaşmış olabilir bana kadın doğum dru hcg yani hamileliği gösteren hormon beklenen adet tarihinden 2-3 gün önce en garantisi 2-3 gün sonra kanda çıkar dedi benim adet tarihim 15 haziran o gün eşimin dgünü iple pazartesiyi çekiyorum zemuszemus
yaa bu ne kızlar hepinizinki doğum günü hediyesi mi oluyo neee kaydirigubbakcemilebenimde muhtemel adet tarihim ve de doğum günüm 17 temmuz :asigim:
olsun canım üzülmek yok. son hız devam çalışmalara:lepi:benim bu ay da olmadı maalesefhaydiii umutlar gelecek aya.... :)
inşallah canım bu yaz bir hamile kalsak şöööle topluca ne güsel olur amaselam kızlar bende 30 haziranda hastalandım
inşallah bu sefer tutacak moralleri yüksek tutmak lazım inşallah hepimiz de bu ay hamiş
inşallah cnm hepimizde dimple da sende hediyelerimiz çift çizgili test çubuklarrı olur
iş çıkışı alayım o zaman inşallah çifter çifter çizgileri görürüz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tek çıkarsa moraliimi kaybetmemem lazım çünkü erken olduunu biliyorum inşallah çiftiyakalayabilirim Şeniz tatlım
kizlar aradim doktoru… hamileyim… gercekten hamileyim. ya inanamiyorum yaaa. Kizlar Allah tez zamanda size de nasip eder insallah.
Isim cim insallah yarinsende güzel bir müjde verirsin bize. Haydi bakalimmm…
inşaallah meralcim inşaallah :1hug:selam kızlar bende 30 haziranda hastalandım
ayyy inş.. yaa hihoyyytinşallah cnm hepimizde dimple da sende hediyelerimiz çift çizgili test çubuklarrı olur
iş çıkışı alayım o zaman inşallah çifter çifter çizgileri görürüz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tek çıkarsa moraliimi kaybetmemem lazım çünkü erken olduunu biliyorum inşallah çiftiyakalayabilirim Şeniz tatlım
evetttt kuzummmm kaydirigubbakcemile2yaa bu ne kızlar hepinizinki doğum günü hediyesi mi oluyo neee kaydirigubbakcemile
yuppiiiiiii hihoyyytŞenizkizlar aradim doktoru… hamileyim… gercekten hamileyim. ya inanamiyorum yaaa. Kizlar Allah tez zamanda size de nasip eder insallah.
inşaallahh kaydirigubbakcemile5evet inş. hepimiz bu ay hamiş kalırız
yarın benimde eşimin doğum günü ona bu ay hamile haberi vermek isterdim ama olmadı
önümüzdeki ay evlilik yıl dönümüz var inş. o zaman hamile haberini vermek nasip olur :Saruboceq:
kizlar aradim doktoru… hamileyim… gercekten hamileyim. ya inanamiyorum yaaa. Kizlar Allah tez zamanda size de nasip eder insallah.
inşallah chablisscim sende bu ay hamiş olursun e güzel hediye değil mi amaaaayy ne güsel hediye olur hadi inşallah :Saruboceq:
yaa bu ne kızlar hepinizinki doğum günü hediyesi mi oluyo neee kaydirigubbakcemile
olsun canım üzülmek yok. son hız devam çalışmalara:lepi:
inşallah canım bu yaz bir hamile kalsak şöööle topluca ne güsel olur ama
ay ben de hamile olursam erken evlilik yıldönümü hediyesi olur ikimize de opuyorumnanaktan
inşallah hakkında hayırlısı olur isimcim inşallah gelmiştir bebişin
çok sevindim cnm bnm sağlıkla kucaına da alırsın inşallahkizlar aradim doktoru… hamileyim… gercekten hamileyim. ya inanamiyorum yaaa. Kizlar Allah tez zamanda size de nasip eder insallah.
evet inş. hepimiz bu ay hamiş kalırız
yarın benimde eşimin doğum günü ona bu ay hamile haberi vermek isterdim ama olmadı
önümüzdeki ay evlilik yıl dönümüz var inş. o zaman hamile haberini vermek nasip olur :Saruboceq:
inşallah bende bu kervana katılacagım aşılamamın 17günü ve hastalanmadım hamişsemm yazarımm
merhaba kızlar herkese
hepsini okuyamasam da biraz okudum eski syafaları. dilara; çok tebrik ederim canım. darısı başımıza inşallah.
güzel bir hafta geçirdim. hamile miyim değil miyim diye düşünmeye fazla zamanım olmadı açıkçası. günüme 2 gün kaldı ve daha şimdi evde yalnız kaldım. meraklıyım. içimde hem umut, hem de umutsuzluk var. elimde iki tane test vardı, biirni çok erken ama geçen çarşamba yola çıkmadan önce yaptım. tabiki negatifti. o kadar erken çıkmayacağını biliyordum ama dayanamadım. elimde son kalan testi ne zaman yaparım bilemiyorum. belki dayanamayıp bugün yaparım belki perşembeyi beklerim. perşembe adet günüm, ama bir gün falan gecikirse cuma da olabilir. çok merak ediyorum ama moralimi bozmak da istemiyorum.sizce ne yapmalıyım?
bence biraz bekle. en azından pazartesiye kadar.
çünkü ilk hafta içinde negatif şüpheli pozitifse kesin biliyorsun.
bir de testi yaptığın zaman regl olana kadar yenisini lacaksın çünkü.
bence kitap oku, sakinleş, her şey çok güzel olacak de sürekli opuyorumnanaktan
dayanamayıp yaptım son testimi de. sonuç negatif. en ufak bir pembelik yok. galiba hamile değilim. bilmiyorum. artık bekleyeceğiz iki gün daha. kısmet.
dayanamayıp yaptım son testimi de. sonuç negatif. en ufak bir pembelik yok. galiba hamile değilim. bilmiyorum. artık bekleyeceğiz iki gün daha. kısmet.
cnm geçmiş sayfalarda bahsettim hamileilk belirtisi hcg beklenen adet tarihinden 2-3 gün önce en garantisi 2-3 gün sonra kanda çıkıyormuş bi laboratuvara git böle idrar testi gibi bi chart var kan alıp kanın serumunu ayırıp bakıyorlar 10 dkda en kesini o için rahat olsun çünkü umutlanıp negatifi görmek moral bozucu bilirim bende pazartesi bakıcam bakalım hepimiz için hayırlsı olsun tatlım
canım benim. kalbini bozma. en iyisi git bir kan testi yaptır orada kesin olarak anlaşılıyor. böyle sıkılmak hiç iyi değil... rahatlat kendini :1hug:
günaydın arkadaşlarrrr...
ben doum günü hediyesi yapabilirmiyim acaba diye bugün test yaptım tek çizgi çıktı biliyorum çıkmaması normal ama yinede canım sıkıldı daha 5 gün var adet tarihine testte çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor çünkü ama çamaşır suyu ile olan testten de yaptım o köpürdü inşallah bebiş vardır hayırlısıyla sanki tek çizgiyi görünce adet olacam gibi de karnım ağrımaya başladı bu belirti umarım adet değil hamilelik belirtisidir