Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

selam kızlar bende 30 haziranda hastalandım
şimdi çalışmalara başladık umarım bu ay benimde olur
haziranda olmadı ama inş. en kısa zamanda olur hepimizin

benim bu ay da olmadı maalesef haydiii umutlar gelecek aya.... :)

inşallah bu sefer tutacak moralleri yüksek tutmak lazım inşallah hepimiz de bu ay hamiş

inşallah cnm hepimizde dimple da sende hediyelerimiz çift çizgili test çubuklarrı olur
iş çıkışı alayım o zaman inşallah çifter çifter çizgileri görürüz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tek çıkarsa moraliimi kaybetmemem lazım çünkü erken olduunu biliyorum inşallah çiftiyakalayabilirim Şeniz tatlım

ayy ne güsel hediye olur hadi inşallah :Saruboceq:
benimde muhtemel adet tarihim ve de doğum günüm 17 temmuz :asigim:
yaa bu ne kızlar hepinizinki doğum günü hediyesi mi oluyo neee kaydirigubbakcemile
benim bu ay da olmadı maalesef haydiii umutlar gelecek aya.... :)
olsun canım üzülmek yok. son hız devam çalışmalara:lepi:
inşallah canım bu yaz bir hamile kalsak şöööle topluca ne güsel olur ama

ay ben de hamile olursam erken evlilik yıldönümü hediyesi olur ikimize de opuyorumnanaktan
inşallah hakkında hayırlısı olur isimcim inşallah gelmiştir bebişin

kizlar aradim doktoru… hamileyim… gercekten hamileyim. ya inanamiyorum yaaa. Kizlar Allah tez zamanda size de nasip eder insallah.

Isim cim insallah yarinsende güzel bir müjde verirsin bize. Haydi bakalimmm…

evet inş. hepimiz bu ay hamiş kalırız
yarın benimde eşimin doğum günü ona bu ay hamile haberi vermek isterdim ama olmadı
önümüzdeki ay evlilik yıl dönümüz var inş. o zaman hamile haberini vermek nasip olur
:Saruboceq:

kizlar aradim doktoru… hamileyim… gercekten hamileyim. ya inanamiyorum yaaa. Kizlar Allah tez zamanda size de nasip eder insallah.

tebrikler cnm ne güzel hamilesin yaaa :teytey:
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
umarım en kısa zamanda bizde hamiş oluruz :Saruboceq:
bizim içinde dua et

inşaallah meralcim inşaallah :1hug:
ayyy inş.. yaa hihoyyyt
yaa bu ne kızlar hepinizinki doğum günü hediyesi mi oluyo neee kaydirigubbakcemile
evetttt kuzummmm kaydirigubbakcemile2
yanii inşaallah Allah biliyor bunu :CüvCüv:
yuppiiiiiii hihoyyytŞeniz
inşaallahh kaydirigubbakcemile5

ayy canım nihayet çok sevindim sağlıkla kucağına da inşallah.hamilesin duan kabul olur dua et bizim içindee :lepi:

inşallah bende bu kervana katılacagım aşılamamın 17günü ve hastalanmadım hamişsemm yazarımm

inşallah chablisscim sende bu ay hamiş olursun e güzel hediye değil mi amaaa

çok sevindim cnm bnm sağlıkla kucaına da alırsın inşallah
benm sonuç için daha erken ama yine de denemekte fayda var bi bakarsın ... süppeerr çok mutlu olurum walla 5gün önceden test yapmış olacam

inşallah cnm evlilik yıldönümü hediyesi olur
inşallah bende bu kervana katılacagım aşılamamın 17günü ve hastalanmadım hamişsemm yazarımm

ayy inşallah bebiş vardırrr :Saruboceq::Saruboceq:

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun allah tamamına sağlıkla erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına allahın izniyle a.s.

dilara tebrikler... Allah tamamına erdirsin.. darısı burdaki bütün hamiş adaylarına....

merhaba kızlar herkese
hepsini okuyamasam da biraz okudum eski syafaları. dilara; çok tebrik ederim canım. darısı başımıza inşallah.
güzel bir hafta geçirdim. hamile miyim değil miyim diye düşünmeye fazla zamanım olmadı açıkçası. günüme 2 gün kaldı ve daha şimdi evde yalnız kaldım. meraklıyım. içimde hem umut, hem de umutsuzluk var. elimde iki tane test vardı, biirni çok erken ama geçen çarşamba yola çıkmadan önce yaptım. tabiki negatifti. o kadar erken çıkmayacağını biliyordum ama dayanamadım. elimde son kalan testi ne zaman yaparım bilemiyorum. belki dayanamayıp bugün yaparım belki perşembeyi beklerim. perşembe adet günüm, ama bir gün falan gecikirse cuma da olabilir. çok merak ediyorum ama moralimi bozmak da istemiyorum.sizce ne yapmalıyım?

bence biraz bekle. en azından pazartesiye kadar.
çünkü ilk hafta içinde negatif şüpheli pozitifse kesin biliyorsun.
bir de testi yaptığın zaman regl olana kadar yenisini lacaksın çünkü.
bence kitap oku, sakinleş, her şey çok güzel olacak de sürekli opuyorumnanaktan

dayanamayıp yaptım son testimi de. sonuç negatif. en ufak bir pembelik yok. galiba hamile değilim. bilmiyorum. artık bekleyeceğiz iki gün daha. kısmet.

dayanamayıp yaptım son testimi de. sonuç negatif. en ufak bir pembelik yok. galiba hamile değilim. bilmiyorum. artık bekleyeceğiz iki gün daha. kısmet.

cnm geçmiş sayfalarda bahsettim hamileilk belirtisi hcg beklenen adet tarihinden 2-3 gün önce en garantisi 2-3 gün sonra kanda çıkıyormuş bi laboratuvara git böle idrar testi gibi bi chart var kan alıp kanın serumunu ayırıp bakıyorlar 10 dkda en kesini o için rahat olsun çünkü umutlanıp negatifi görmek moral bozucu bilirim bende pazartesi bakıcam bakalım hepimiz için hayırlsı olsun tatlım

canım benim. kalbini bozma. en iyisi git bir kan testi yaptır orada kesin olarak anlaşılıyor. böyle sıkılmak hiç iyi değil... rahatlat kendini :1hug:

canım benim. kalbini bozma. en iyisi git bir kan testi yaptır orada kesin olarak anlaşılıyor. böyle sıkılmak hiç iyi değil... rahatlat kendini :1hug:

hava çok sıcak. üşeniyorum evden çıkmaya. bir haftanın yorgunluğu var üzerimde. evde değildim. bir de geçen hafta bir sağlık ocağına gittim. burda yapmıyoruz dediler. sonra da hevesim kaçtı. hastanelerde falan uğraşmak istemiyorum. sevk falan bir sürü iş. sevk gereklidir herhalde değil mi?daha önce kan testi yaptıran var mı, nerede yaptırdınız?adet günüm geçerse kesin giderim de. bakalım.

günaydın arkadaşlarrrr...
ben doum günü hediyesi yapabilirmiyim acaba diye bugün test yaptım tek çizgi çıktı biliyorum çıkmaması normal ama yinede canım sıkıldı daha 5 gün var adet tarihine testte çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor çünkü ama çamaşır suyu ile olan testten de yaptım o köpürdü inşallah bebiş vardır hayırlısıyla sanki tek çizgiyi görünce adet olacam gibi de karnım ağrımaya başladı bu belirti umarım adet değil hamilelik belirtisidir

sen de bendesensin o zaman. ben de yarım saat kadar oldu test yaptım. 2 gün var adetime. negaftifti. hafif moralim bozuldu. hatta hala bakıyorum çift çizgi sonradan çıkmış mı acaba diye ama yok. en ufak bir pembelik yok.ama burdan okuyorum 2 gün önce birisi yapmış, çıkmamış. sonra hamile olduğunu öğrenmiş. moral bozmamak lazım. hafif sol kasığım ağrıyor. karnımda şişlik var. ama piskololikte olabilir. beklemekten başka çaremiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…