Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Takmayalım kısssss önceden yumurtlama zamanımı varmış.Bebiş geleceği zamanı bilir.biz çalışmaların keyfini çıkartalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kesinlikleeeee:jeyyar: zaten öyle düşünmeliyiz bebek yapmak için değil rutin günlük işimizi yapıyor gibi :eek:

ay keyfim yerine geldi vallllaaa yaaa hihoyyyt

durun çayı boş mu içeceğiz kek getiriyim bende benim çayım şekersiz lütfen ben zaten kendim şekerim zemuszemus

noluyo be burdaa :mymeka:
dağıtmışınız topiğii :roflol:
sana da hayırlı sabahlar cnm işten çıkamıyorum kii öğle arası açık olur mu acaba bi de daha erken ya chablissciimin dediği gibi gün geçmeden onun da garantisi yokm uş demişti ya film çektireceğind adetini beklemiş doktoru
sen bilirsin tatlım
beklemen tabi daha iyi ama bugün özel ya ondan dedimdi :))
kızzlar çamaşır suyu testi güvenilir değil ben şimdi bekar hemşire arkadaşa yaptırdım onunkide köpürdü ve bana dediki üniversite mezunusun yaptığına bak
:roflol:
canlarım rivercim hepiniz bende herkesi çok seviyorum burda çok şey öğrendim çamaşır suyundan gebelik tahlili bile :roflol: çok eğleniyorum dün otobüste bir çingene kadın vardı kucağında 6 aylık falan bir bebek pislikten akıyor herryerleri baktım ve dedimki bizler aman yumurtladımmı aman folik asit aman ateşimi ölçüyüm rubellam pozitifmi derken o ne yaptıda oldu allahın taktiri takmayalım kafamıza hadi dansa :sm_cool:
ay sorma yaa, çok doğru kaydirigubbakcemile3
Takmayalım kısssss önceden yumurtlama zamanımı varmış.Bebiş geleceği zamanı bilir.biz çalışmaların keyfini çıkartalım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evet ya kesinlikle öyle yapmalı :jeyyar:
durun çayı boş mu içeceğiz kek getiriyim bende benim çayım şekersiz lütfen ben zaten kendim şekerim zemuszemus
orası kesin canımmm opuyorumnanaktan

X