Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hava çok sıcak. üşeniyorum evden çıkmaya. bir haftanın yorgunluğu var üzerimde. evde değildim. bir de geçen hafta bir sağlık ocağına gittim. burda yapmıyoruz dediler. sonra da hevesim kaçtı. hastanelerde falan uğraşmak istemiyorum. sevk falan bir sürü iş. sevk gereklidir herhalde değil mi?daha önce kan testi yaptıran var mı, nerede yaptırdınız?adet günüm geçerse kesin giderim de. bakalım.

cnm ben çalıştığım tıp nmerkezinde yaptırdım 15 liraya yapıyorlar burda hastaneye luzum yok ama sadece var yada yok die çıkıyor yani birde kanda gebelik var dışarı gönderiyorlar yarın sonuç geliyor o detaylı bir test kaç günlük falan olduğuda çıkıyor

cnm ben çalıştığım tıp nmerkezinde yaptırdım 15 liraya yapıyorlar burda hastaneye luzum yok ama sadece var yada yok die çıkıyor yani birde kanda gebelik var dışarı gönderiyorlar yarın sonuç geliyor o detaylı bir test kaç günlük falan olduğuda çıkıyor

sevk alırsam da ücretli mi?devlet memuruyum ben. öğleden sonra canım sıkılırsa evden çıkarsam yaptırcam herhalde. merakla yaşanmıyor ya.

sen de bendesensin o zaman. ben de yarım saat kadar oldu test yaptım. 2 gün var adetime. negaftifti. hafif moralim bozuldu. hatta hala bakıyorum çift çizgi sonradan çıkmış mı acaba diye ama yok. en ufak bir pembelik yok.ama burdan okuyorum 2 gün önce birisi yapmış, çıkmamış. sonra hamile olduğunu öğrenmiş. moral bozmamak lazım. hafif sol kasığım ağrıyor. karnımda şişlik var. ama piskololikte olabilir. beklemekten başka çaremiz yok.

evet canım erkenci davranıyoruz aslında ama napalım elde değil bende evden çıkmadan önce teste bidaha bakmak için çöpten çıkardım:kedi: ama tek çizgi vardı ben de bir topikten okudum yumurtlaması erken olanlarda adett tarihinden önce belli oluyomuş gbelik bence de psikolojik olarak belirtiler var benimde göbüş şişti ve karnım ağrır ama bunların adet belirtisi olma durumu da var ben bebiş istiyoorum adet diil kiii dediğin gibi bekleyeceğizzz

günaydın arkadaşlarrrr...
ben doum günü hediyesi yapabilirmiyim acaba diye bugün test yaptım tek çizgi çıktı biliyorum çıkmaması normal ama yinede canım sıkıldı daha 5 gün var adet tarihine testte çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor çünkü ama çamaşır suyu ile olan testten de yaptım o köpürdü inşallah bebiş vardır hayırlısıyla sanki tek çizgiyi görünce adet olacam gibi de karnım ağrımaya başladı bu belirti umarım adet değil hamilelik belirtisidir

merhaba ....a.s.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bugün hastalandım mafoldumben umutlarımız bidahaki aya inşallah öpüyorum hepinizii

evet canım erkenci davranıyoruz aslında ama napalım elde değil bende evden çıkmadan önce teste bidaha bakmak için çöpten çıkardım:kedi: ama tek çizgi vardı ben de bir topikten okudum yumurtlaması erken olanlarda adett tarihinden önce belli oluyomuş gbelik bence de psikolojik olarak belirtiler var benimde göbüş şişti ve karnım ağrır ama bunların adet belirtisi olma durumu da var ben bebiş istiyoorum adet diil kiii dediğin gibi bekleyeceğizzz

canımm inşallah hamilesindirrr

hayırlı sabahlar hepinizee a.s.
merhaba kızlar herkese
hepsini okuyamasam da biraz okudum eski syafaları. dilara; çok tebrik ederim canım. darısı başımıza inşallah.
güzel bir hafta geçirdim. hamile miyim değil miyim diye düşünmeye fazla zamanım olmadı açıkçası. günüme 2 gün kaldı ve daha şimdi evde yalnız kaldım. meraklıyım. içimde hem umut, hem de umutsuzluk var. elimde iki tane test vardı, biirni çok erken ama geçen çarşamba yola çıkmadan önce yaptım. tabiki negatifti. o kadar erken çıkmayacağını biliyordum ama dayanamadım. elimde son kalan testi ne zaman yaparım bilemiyorum. belki dayanamayıp bugün yaparım belki perşembeyi beklerim. perşembe adet günüm, ama bir gün falan gecikirse cuma da olabilir. çok merak ediyorum ama moralimi bozmak da istemiyorum.sizce ne yapmalıyım?
hoşgeldin desdomona
tatilin güzel geçmesine sevindimm
belki tatil bebişi seninledir.. gününün geçmesini bekle a.s
günaydın arkadaşlarrrr...
ben doum günü hediyesi yapabilirmiyim acaba diye bugün test yaptım tek çizgi çıktı biliyorum çıkmaması normal ama yinede canım sıkıldı daha 5 gün var adet tarihine testte çıkması için adet gününün geçmesi gerekiyor çünkü ama çamaşır suyu ile olan testten de yaptım o köpürdü inşallah bebiş vardır hayırlısıyla sanki tek çizgiyi görünce adet olacam gibi de karnım ağrımaya başladı bu belirti umarım adet değil hamilelik belirtisidir
bugün senin için önemli olduğundan kan testini yaptır istersen a.s
hayırlısı neyse o olsun

günaydın kızlar ben bugün hastalandım mafoldumben umutlarımız bidahaki aya inşallah öpüyorum hepinizii

üzülme diyceğim ama insan üzülür. ben de kendimi buna alıştırmaya çalışıyorum. 2 gün sonra adet günüm. test falan yapmış mıydın? bir yıla kadar normal hamike kalınamaması. doktorum bana kontrol için gittiğimde öyle demişti. moralini yüksek tutmaya çalış canım.

merhaba isim birşeyi çok merak ettim bu çamaşır suyu testi nasıl oluyor acaba bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler....a.s.
idrara dökülüyomuş bir parça eğer köpürürse gebelik varmış ama bence kesin değildir

inşallah cnm bebişler bizi çok bekletmezler
canımm inşallah hamilesindirrr
inşallah cnm inşllahhhh
hayırlı sabahlar hepinizee a.s.
hoşgeldin desdomona
tatilin güzel geçmesine sevindimm
belki tatil bebişi seninledir.. gününün geçmesini bekle a.s

bugün senin için önemli olduğundan kan testini yaptır istersen a.s
hayırlısı neyse o olsun

sana da hayırlı sabahlar cnm işten çıkamıyorum kii öğle arası açık olur mu acaba bi de daha erken ya chablissciimin dediği gibi gün geçmeden onun da garantisi yokm uş demişti ya film çektireceğind adetini beklemiş doktoru

kızzlar çamaşır suyu testi güvenilir değil ben şimdi bekar hemşire arkadaşa yaptırdım onunkide köpürdü ve bana dediki üniversite mezunusun yaptığına bak

kızzlar çamaşır suyu testi güvenilir değil ben şimdi bekar hemşire arkadaşa yaptırdım onunkide köpürdü ve bana dediki üniversite mezunusun yaptığına bak

ayy canım ya benim yüzümden hemşire sana ne demiş :sm_confused:benneyaptımkikusura bakma yaa
ama ben de burdaki topiklerden birinde okudum ve denedim denemekten zarar gelmez nolucak dedim hem tuvalete çamaşırsuyu dökülmüş olur dedim kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlısı üzme kendini.Bende hala adet olmadım tüm belirtiler var olamıyorum.Bugün 9. gün olacak üzerinden geçeli.heyecandan gelmiyo bi türlü

ayy canım ya benim yüzümden hemşire sana ne demiş :sm_confused:benneyaptımkikusura bakma yaa
ama ben de burdaki topiklerden birinde okudum ve denedim denemekten zarar gelmez nolucak dedim hem tuvalete çamaşırsuyu dökülmüş olur dedim kaydirigubbakcemile3

yok cnm benim ne kusuru şakalaştık ölesine opuyorumnanaktan

bende şimdi denedim ama köpürmedi tamam saçma ama içimizde bişeyler dürtüyo işte hadi hadi kalk dene diye belkide umut dünyası:Saruboceq:

aynen öyle walla o zaman bizimki niye köpürdüüü çamaşır suyunun markasındandır belkimmm

Son düzenleme:
test yaptın mı canım?belki hamilesindir.

Canım 6. gün yapmıştım hiç bişey çıkmadı.Hem ben eşimin yanına geldiğimde adet olmam gereken zamndı olmadım canım çok zor yani hamile olmam ama insan işte bi ihtimal diyo bugün kasıklarım ağrıyo midem bulanıyo tüm adet belirtilerim var bide burnumda kocaman bi sivilcekafamçokkarıştı.Aslında adet olmamayı o kadar çok istiyorum ki:Saruboceq:

X