Selam kizlaarrr... hepinizi öpüyorum cok cook
canim benim ben nette de okumustum rahim kendini bu akintiyla temizliyor. yani yumurtlama döneminden (takriben iki adetin ortasi) haric diger zamanlardada akinti varsa, hemde böyle biraz daha kalin krem seklinde, iltihab ta olabiliyormus. Bir doktora görünsen?? Kusura bakma, olumsuz seyler söylemek istemezdim ama bir görün doktora istersen...
tesekkürler canim benim. evet insallah en yakin zamanda sizde verirsiniz müjde... Bugün doktora telefon acacam bana kesin kanda ne cikti söyleyecek... zemuszemus
bu incir olayini bende duymustum gercekten...
canim benim hala olmadim adet... ögleden sonra da doktora telefon acmam lazim... bana kandaki sonucu söyleyecek... gercekten de varmi diye... o pembelik te yine gelmedii... Allahim insallah birsey olmaz bu sefer... insallah hersey güzel olur. Kizima söyledim. Kizim 9 yasinda ve hep cok istiyordu bir kardes. Benim kardeslerimin hep ücer ve beser cocuklari varya... o kadar sevindiki bir görseniz gözleri doldu... esimde tr ye gitmisti ya biliyorsunuz... sadece bir hafta yani tam yumurtlama dönemine denk gelmisti demekki.. olustu hamilelik. esimde yarin geliyor. Kizim müjdeyi kendinsi vermek istiyordu... hemen havaalaninda... opuyorumnanaktan