- 22 Nisan 2009
- 808
- 8
- 44
piko yum ben doğal akışında 6 ayda bir regl oluyorum :çok üzgünüm:
yaaa inş. düzelirsin canım ben hiç duymamıstım piko diye bi rahatsızlık çaresi yokmuki..bu sekilde hamile kalınabiliyomu peki*:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
piko yum ben doğal akışında 6 ayda bir regl oluyorum :çok üzgünüm:
bu yaz bende hamiş olmak istiyorum :çok üzgünüm: Rabbim bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşaAllah . Bu arada siteye yeni üye oldum herkese selamlar...
bu yaz bende hamiş olmak istiyorum :çok üzgünüm: Rabbim bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşaAllah . Bu arada siteye yeni üye oldum herkese selamlar...
inşallah canlar bilmiyorum kasığımda keskin bir ağrı hissetmedimm
ama iştahım açıkk ara ara midem bulanır gibi oluyor
psikolojikte olabilir ama
tatlım ben buralardayım hep :lepi:dimple cım nerelerdeydin senin ne zaman adet tarihin
inş. hayırlısıyla a.skızlaaar bende bu yaz hamile kalmak istiyorum rabbim nasip ederse inşl.
evet olabilir angelım a.s
fazla düşünmemeye çalışş
hayırlısı olsun
Allah aratmasın inş.
.
tatlım ben buralardayım hep :lepi:
ben şuan reglim
ama daha çalışmalar başlamadı zaten kaydirigubbakcemile3
senin gibi düşünüyorum nasip kısmet olursa a.s alkisalkisalkis
kısmetse haftaya dr. a gidicem tatlımevet canım bende de çalışma yok daha ama sürpriz olsa dediğiniz gibi hiç uğraşmadan ne güsel olur kaydirigubbakcemile2
bu arada folik kullananlar hangi markayı alıyorlar ben folic plus kullanıyorum 2. aydayım
kısmetse haftaya dr. a gidicem tatlım
testler aşılar vs.ler için işte
büyük ihtimal o zaman verir folik asit
gidince detayları yazarım inş. a.s
inş.tatlım Allah razı olsun.. sağol iyi dileklerin için :1hug:evet canım yazarsan sevinirim.ben de söylemiştim daha önce check-up sonuçlarım güsel smear temiz. bunun dışında ne testler yapılıyor öğrenip burda da paylaşırsın bizimle
ben de ona göre gider doktora eksik testlerimi yaptırırım
inşallah bütün sonuçların sorunsuz ve güzel çıkar tatlım a.s.
hayırlısıyla inş. hulencim a.smerhaba kızlar ben de bu yaz anne olmak isteyenlerdenim.
mart başında doktora gidip tüm testlerimi yaptırdım. 2 ayı geçgin folik asit kullanıyorum. (folbiol) benimle aynı durumda olan sizleri görünce heyecan yaptım. en kısa zaman da tüm isteyenlerin anne olması dileğiyle
inş. akeo inş..selam arkadaslar bende bu yaz hamıle kalmak ıstıyorum ama ıstemekle olmuyo.Rabbım ınsallah verırde bızlerde ''ANNE'' oluruz a.s.