Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ah ah bende hamile kalabilsem buyaz dünyanın enmutlu kadını olurum eşimde dünyanın eniyi babası olur eminim allahım bizede tattır buduyguyu amiiiiiiiiinn herkese nasipetsin banada etsin yarabbim

slm arkadaşlar bu topikte olanlar adet günlerimizi yazalım bakalım bu ay kimler hamiş kalacak:)benim 5mayıs sizinkiler:uhm:

canım son adet günümüz mü yoksa haziran yerine mayıs mı yazdın yanlışlıkla. gerçi ben yaz sonu düşünüyorum ama çok sıkı sıkıya da korunmadığımız için belli de olmaz sengözlerimebaksanab

Bende istiyorum ama eşimi işten çıkardılar, düğün borcumuz bitmedi.sade ben çalışıyorum problemmi bir hamilelik yaşarsam çalışamazssam die korkuyorum.Önce özel bir doktora muayne olup öle hamile kalmaktı planım sigortaya gidipte muayene olmakta istemiyorum ilgilenmiyolar özelde iyi para alıyo bugün oturdum ağladım sinir oldum ama kısmet artık.Rabbim kimseye aratmadan kararladığı zaman versin.

Bende istiyorum ama eşimi işten çıkardılar, düğün borcumuz bitmedi.sade ben çalışıyorum problemmi bir hamilelik yaşarsam çalışamazssam die korkuyorum.Önce özel bir doktora muayne olup öle hamile kalmaktı planım sigortaya gidipte muayene olmakta istemiyorum ilgilenmiyolar özelde iyi para alıyo bugün oturdum ağladım sinir oldum ama kısmet artık.Rabbim kimseye aratmadan kararladığı zaman versin.

hayatım sıkma hiç canını. düğün borcu dediğine göre daha yeni evli sayılırsınız. sağlığınız yerindeyse, evliliğin ilk zamanları maddi durumlardan beklemek zorunda kalmak çok da üzücü değil. yarın öbür gün bitcek sıkıntılar. o zaman çocuğunuza daha güzel bir gelecek kuracak duruma gelip de bunu planlamak çok daha zevkli olucak. demekki şu an zamanı değil bunun belkide herşeyde bir hayır vardır. inşallah en kısa zamanda düzelir durumunuz da bebişin için planlar yaparsın :teselli:

yalnıs yazmısım canım ya 5haziran olacak...:)bizimde maddi sorunlarımız var 'essemayiz 'dügün borclarını biz ödüyoruz bende esimde calısıyoruz ama yinede yetmiyo seni cok iyi anlıyorum ben 10aylık evliyim ve bebk yapmaya yeni karar verdik borcların biticegi yok dedim bebişin rızkınıda rabbim verir dedik ertelemek ve gec kalmak istemiyorum hayatta hersey olabilir anne olmak fırsatını kacırmak istemiyorum tabi rabbbim bilir en hayırlısını..ama bence eşin iş bulsun ondan sonra düsün derim cümkü kafanı cok takarsan bebiş olumsuz etkilenir arkadasım...

benim de 8 haziran önümüzdeki adet tarihim. biz yaz sonu planlıoruz ama çok da sağlam korunmuoruz. belki bebişimiz bize bir sürpriz yapar :CüvCüv: ben pek takip etmiyorum bu ay yumurtlama günü falan. hem korunma açısından takip etmiyorum hem de takip edince nolursa olsun stres oluyorum bunu farkettim. saldım çayıra yaniii :sm_cool:

benimde haziranın ilk haftası 4-5 gibi olurum
adetin 3. günü tedaviye başlayacam heycan var biraz
inşallah çok uzun sürmez

bugün bebegin olusum cd sini izledim süper bişi yaaa..bir bebegin olusumu bukadrmı mükemmel olur aglamısım sonunda..anne olma duygusu kabardı bak simdi yine:)hiç bu kadar adet tarihimi heycanla beklememiştim zaten niye bekleyeyimki dimi anne olmaya yeni karrar vermişken:) sen ne tedavisi oluyosun stella merak ettim canım

benimde regl günümm 24-25 mayıss kıslarrr
ya bu ay ilk kez korunmadıkk
çokk merak ediyorummm

bugün bebegin olusum cd sini izledim süper bişi yaaa..bir bebegin olusumu bukadrmı mükemmel olur aglamısım sonunda..anne olma duygusu kabardı bak simdi yine:)hiç bu kadar adet tarihimi heycanla beklememiştim zaten niye bekleyeyimki dimi anne olmaya yeni karrar vermişken:) sen ne tedavisi oluyosun stella merak ettim canım

piko yum ben doğal akışında 6 ayda bir regl oluyorum :çok üzgünüm:

1 ay korunmadık ve bugün regl oldum.hayırlısı bakalım.inşallah olur.

angelsky inş adet olmazsın ilk bebiş müjdesini almak istiyoruz artık mutlaka bizi haberdar et canım:)

X