Folik asite doktor kontrolünde mi başladınız?Bende temmuzda hamile kalmak isitorum.Ama 2 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve adet düzenim bozuldu.Adet düzeni bozuluncada yumurtlama olayı hiç olmayabilir dediler.Sanırım yumurta geliştirici hamile kalmayı kolaylaştırıcı haplar varmış.Bakalım bi kadın doğuma gidecem çalışmaktan vakit buljrsam.[/QUOTE
folik aside doktor kontrolünde başlamadım yaklaşık bir ay oldu zaten kullanmaya başlayalı. hala korunuyoruz zaten. yani 3 aylık folik asit kullanma süreci için başlamadım ben. hapı bıraktığımdan beri çok güvenilir şekilde korunamıyoruz. bi kazaya kurban gidersek folik eksikliğim olmasın diye başladım.çocuğu yaz bittikten sonra düşünüyoruz. eczacıya sordum folik plus verdi ama haziran başında doktora gdince onu da teyit etcem inşallah.
ben de yasmini bırakalı 6 ayı geçti bende hiç düzensizlik olmadı.ilk aydan eskiden kaç günse aynı günde geldi. sende düzensizlik olduysa bence de doktora sor bunu. çünkü yumurtlaman da düzensiz demektir. CADIARZU