- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
ah ah bende hamile kalabilsem buyaz dünyanın enmutlu kadını olurum eşimde dünyanın eniyi babası olur eminim allahım bizede tattır buduyguyu amiiiiiiiiinn herkese nasipetsin banada etsin yarabbim
Bende istiyorum ama eşimi işten çıkardılar, düğün borcumuz bitmedi.sade ben çalışıyorum problemmi bir hamilelik yaşarsam çalışamazssam die korkuyorum.Önce özel bir doktora muayne olup öle hamile kalmaktı planım sigortaya gidipte muayene olmakta istemiyorum ilgilenmiyolar özelde iyi para alıyo bugün oturdum ağladım sinir oldum ama kısmet artık.Rabbim kimseye aratmadan kararladığı zaman versin.
bugün bebegin olusum cd sini izledim süper bişi yaaa..bir bebegin olusumu bukadrmı mükemmel olur aglamısım sonunda..anne olma duygusu kabardı bak simdi yine:)hiç bu kadar adet tarihimi heycanla beklememiştim zaten niye bekleyeyimki dimi anne olmaya yeni karrar vermişken:) sen ne tedavisi oluyosun stella merak ettim canım
benimde regl günümm 24-25 mayıss kıslarrr
ya bu ay ilk kez korunmadıkk
çokk merak ediyorummm
angelsky en yakın tarih seninki görünüyo. ilk müjdeli haberi de sen verirsin inşallah bizekaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
henüz bende her hangi belirti yok adet olcama dair normalde 1 hafta önceden başlardıı