Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ben de folik asite başladım bir ay oldu yaklaşık. sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum arada spor yapmaya çalışıorum vakit buldukça. kilomu korumak açısından. ama çalışınca beslenme düzeni çok bozuluyor malesef. sabah evde kahvaltı yapıyorum artık. hiç sevmesem de zorla meyve yiyorum. çay kahveyi azalttım. e daha napiyim yauvvvv -tatlicadiarzu-

bende istiyorum çok ,ama haziran da olcak gibi geliyo bu ay igne oldum çatlatma ignesi ama niyese bu ay degilde haziranda olcak gibi geliyor

Folik asite doktor kontrolünde mi başladınız?Bende temmuzda hamile kalmak isitorum.Ama 2 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım ve adet düzenim bozuldu.Adet düzeni bozuluncada yumurtlama olayı hiç olmayabilir dediler.Sanırım yumurta geliştirici hamile kalmayı kolaylaştırıcı haplar varmış.Bakalım bi kadın doğuma gidecem çalışmaktan vakit buljrsam.

chablisss

folik aside doktor kontrolünde başlamadım yaklaşık bir ay oldu zaten kullanmaya başlayalı. hala korunuyoruz zaten. yani 3 aylık folik asit kullanma süreci için başlamadım ben. hapı bıraktığımdan beri çok güvenilir şekilde korunamıyoruz. bi kazaya kurban gidersek folik eksikliğim olmasın diye başladım.çocuğu yaz bittikten sonra düşünüyoruz. eczacıya sordum folik plus verdi ama haziran başında doktora gdince onu da teyit etcem inşallah.
ben de yasmini bırakalı 6 ayı geçti bende hiç düzensizlik olmadı.ilk aydan eskiden kaç günse aynı günde geldi. sende düzensizlik olduysa bence de doktora sor bunu. çünkü yumurtlaman da düzensiz demektir. CADIARZU[/QUOTE]

Canım cevabın için teşekkürler.Bende yasmin kullanıyordum.ıki ay oldu bırakalı ilk ay gününde oldu daha sonra 10 güne yakın adet zamanı gecikti ama çok aşırı stresli idim o yüzden olabilir diyorum.Temmuzda hamile kalmak istediğim için şu an araştırma içerisindeyim.Yanlış bişeylerde yapmak istemiyorum.Ama forumlara bakıyorumda hamile kalmak hiç kolay bişey değilmişCADIARZU

evvetet hapım bıttı bıraktım artık korunmuyorum bende hamıs arkadaslar bana dua edın nooluur en kısa zamand hamıs kalayımmmmm

Canım cevabın için teşekkürler.Bende yasmin kullanıyordum.İki ay oldu bırakalı ilk ay gününde oldu daha sonra 10 güne yakın adet zamanı gecikti ama çok aşırı stresli idim o yüzden olabilir diyorum.Temmuzda hamile kalmak istediğim için şu an araştırma içerisindeyim.Yanlış bişeylerde yapmak istemiyorum.Ama forumlara bakıyorumda hamile kalmak hiç kolay bişey değilmişCADIARZU[/QUOTE]

evet ben de daha çalışmıyorum bunun için ama okudukça da insanı bir korku sarıyor. ne zor işmiş. bir de hep bunu düşünmek engelliyor anladığım kadarıyla. takıntı haline getirmemek gerek. o da lafta kolay ama eyleme gelince zor galiba kafamçokkarıştı

kızlar ben kesinlikle işin pskolojik kısmına katılıyorum
olmayacağını düşündükçe vücut savunmaya geçiyorr
ben hamile kalan çoğu arkadaşın hikayesinden bu sonucu çıkardımm
hepsinin gebeliği, artık olmadığı fikrini unutup kafa dinlemeye başladığında gerçekleşmişşş a.s

evet dimple ama bunu düşünmemek de peygamber sabrı ister valla. bir yandan diyorum çalışmalara başlıcağımız zaman ovulasyon testlerinden alıyım. günleri kaçırmazsak daha çabuk olur diyorum. bir yandan da hiç hesaplamadan sanki korunuomuş gibi kendiliğinden bırakalım diyorum. hesap yapmayınca stres de yapmayız diye. ama hangisi bu işi çabuklaştırır onu bilemiyorum işte. çünkü yanlış hesap sonucu da çok vakit kaybedip sonra testle doğru günü bulup hamile kalanları da okuduk burda CADIARZUfisfisfis

Normalde hayatta düzenli yemek yemem akşama kadar aç gezerim akşam yağlı yağlı yemekleri mideye indirim
Ne süt ne peynir faydalı herşeyden nefret ederim ama bu yaz hamile kalmak için neler yapyorum neler
Süt peynir bol yeşillik etten nefretederim ama zorla biraz et sebze yemekleri ot ve tohum karışım çaylar
Kuru üzümler kaysılar incirler bol bol meyve saati saatine düzenli besleniyorum valla
çocuk arzusu neler yaptırıyo insanacokacimcoook

maşaallah yeşşo :lepi: aferin kaydirigubbakcemile3

ben zaten normalde de çok düzenli beslenmeye çalışırım
sebze, meyve, süt ürünlerini çok severim ve tüketirim
şimdi ise ekstradan her gün süt içmeye çalışıyorum a.s

haklısın ama,
nacizane fikrim hesapsız kitapsız hareket etmek a.s
sadece tahmini yumurtlama günlerinde çalışmalar hızlandırılır o kadar :1rolleyes:

Ne güzel canım düzenli beslendiğine sevindim inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu yaz :ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar ben su yumurtlama günlerini neden hesaplamak gerektiğine anlam veremiyorum günaşırı ilişki yasarsın o günlere mutlaka denk gelir yani...tabi düzenli bir cinsel hayatın varsa..hergün ilşki sperm sayısını azaltıyomus en mantıklısı böle..birde ateş çölçme olayını merak ediyorum o yüzden hergün vücut ısımı ölcüyorum yükselince yumurtlama dönemine giriyomussun..ben bebiş konusunda cok heycnlıyım esim benim kadar degil yada belli etmiyo stres yapma sakın oluruna bırak diyo..bende migren var ve basım krize gidiginde hap alamıyorum ya hamileysem diye hangi agrı kesiciileri kullanmak lazım acaba bilen varmı?:uhm::uhm:

selam kızlar,
folik asit için hap almaya başladınız mı?

ben başlm canım yaza düşünüosan zaten hem folik asite başlaman lazım hem de bir doktora görünmek gerek. çünkü bazı sorunlar çıkabiliyor ve bu sorunların tedavisi için de 2-3 ay korunma gerekebiliyor.vakit kaybetmenin anlamı yok benceyerimseniben

aslında dediğin doğru goncagül yani düzenli ilişki olduğu zaman zaten yumurtlama dönemine denk gelir. ama hesaplamak herşeyi garantiye almak için. o kısacık zamanı kaçırıp da bir ay beklememek için.ne yazıkki öyle hesapmalar yapmak da insanı strese sokuyo işte . en güzeli akışına bırakabilmek a.s

selam kızlar,
folik asit için hap almaya başladınız mı?

Ben bugün aldım folibol diye 1tl.İçinde 50 tane var.Hamile kalan arkadaşımlada konuştum oda doktora danışarak folikasit almaya başlamış hemşirelerde düşük yapmanı engeller demişler.Arkadaşım şimdi 1.5 aylık hamile.Onlar bebiş düşünmeden 2ay önce başlamış kullanmaya.Doktoruda iyi yapmışsın demiş.Bakalım bende başlayacağım folik asite.İnşallah temmuzda hamile:CüvCüv: kalırım.Allah isteyen herkese versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…