üzme kendiniiii
alırız hep beraber deneriz bakalım :1hug: ama ben hastalancam galiba göğüslerim şişti kasıklarım ağrıyor gibi geçti bu ay artık napalım :çok üzgünüm:bidahaki aya denicem ama ovulasyon testini yakalıycam yumurtalarııı kaydirigubbakcemile
ayyy inşallah ağzından bal damlıyoo inşallah öyledir :1hug: 5 temmuz gibi olmam gerekiyor bakalım bekliyorumkuşummmm ama onlar hamilelik belirtisi aynı zamanda umutsuzluk yok lütfennn
belli olmaz hiçbir şey kaç günün var
tekrar gözün aydın dilaracımmmselam kizlar ben geldiiiim...
doktora gitmistim.. dediki az da olsa bir cizgi gördüysen vardir kesin birsey... pembelik icinde üzülme dedi streste sakin yapma dedi (ah bide gel bana sor...)
ultrsonda da bakti ama daha birsey görünmüyor dedi... oda normaldir daha erken cünkü. kan aldi... ha bide o pembelik icin hap verdi... bir Hormon varmis (türkceyle adini bilmiyorum) o fazlalassin diye. o Hormon düsük engelliyormus.
mafoldumbenBu yumurtlama işi benimde iyice kafamı karıştırdı :uhm: akıntıyla anlayamıyorum çünkü benim normaldede akıntım oluyo kasıklarımda psikolojik olarak hep ağrıyor anlamadım bişee :sinifsinif:
benimki adet sancısı gibi değil, daha farklı, daha hafiftatlım o ağrı yumurtlamadan sonra da olabiliyor bende de oluyordu her ne kadar ben 2 aydır herşeyin gününü şaşırmış olsamda yumurtlama akıntısını gördükten sonra adet sancısı gibi ağrımın olduğu çok oldu.sebebini bilmiyorum ama sen yumurtlama oldu diye bırakma işin ucunu günaşırı devam bence kaydirigubbakcemile5
ya tamam o konuda anlaşmıştık zatenben size diyorum ovulasyon testi alalım diye benimde karıştı herşey zaten geç yumurtluyormuşum mafoldumben kadınların yarısı o günleri tespit edemediklerinden 6 ay-1 sene arası çocuk sahibi olamıyorlarmışşşş
mantıklı fisfisfisay çok az kalmış inşallah olmazsın başka şeylere odaklan kitaba başla mesela yeni kafan dağılsın.her boş kaldığında kitap oku
canım yumurtlama döneminde bende de yumurta akına benzer bir akıntı oluyor bu akıntının olması yumurtaların çatlama seviyesine geldiğini gösteriyormuş. benim 28 günde birdir döngüm ve 13. gün sabahı yumurtlama akıntım oluyor ve 14. 15. günlerde çatlamış oluyorlar
Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.
a.s
ilahi firstday, biz hatunlar hep aynıyız öyleyse :sinifsinif:günaydın kızlar..
geçtiğimiz ay ciddi olarak çalışmaya başlamamış olsakta yaşanan iki üç ufak kaza beni acayip umutlandırmıştı..
ama bugün adet oldum..senağlamaadet oldum diye üzüleceğimi hiç bilmezdim..:1no2:sabah sabah bir ton ağladım...eşim de sabahtan beri beni güldürmek için uğraşıyor...
benim bu ay geçti..inşallah sizinkiler tutar da burda hep birlikte kutlarızkaydirigubbakcemile5
nix'cim çokk teşekkür ederiz verdiğin bilgiler bizim için çok önemlikızlar buna çok dikkat bu akıntıyı yakaladığınız zaman yumurta olgunlaşmış 24 saat içinde çatlayacak anlamına gelir...bu akıntıyı buldugunuzda 4-5 gün süreyle hergün ilişkiye girin...dr ların günaşırı tavsiyesine inanmıyorum...çevremdekilerin hepsi yumurtlama günlerinde 5 gün süreyle hergün ilşkiye girerek hamile kaldı...hem zaten yeni bi araştırmaya göre erkeklerin hergün boşalması hasarlı spermlerin diğerlerinede zarar vermeden dışarı atılmasını ve yenilenmeyi hızalndırıyomuş....bide siz ve eşiniz bol bol kuru incir yiyin ..günde 3-4 tane...
5 senedir hamile kalamayan biri olarak tecrübelerim bunlar :kedi:benim eşimde problem var....1 seneye kadar çabalarınız sonuclanmazsa dr a gımeyı ıhmal etmeyın....
nix'cim çokk teşekkür ederiz verdiğin bilgiler bizim için çok önemli
tam da bu yumurtlama olayının ayrıntılarını çözmeye çalışıyorduk sağoalsın
peki sen bu konuda oldukça toz yutmuş birisin :çok üzgünüm:
bahsedilen akıntıdan 2-4 gün sonra gelen kasık ağrısının anlamı ne olabilir :uhm:
ayrıca inciri hiç duymamıştım, o ne için yenmeli ?
sevgilerr a.s.
Allah senin de yüzünü güldürsün inş.
günaydın canım, ne güzel avatarın var tam selam verir gibi a.s.günaydınlar arkadaşlaaaar
dimplehawk, demek sizin de başınızdan geçti, gerçekten de biz kadınlar ne kadar da aynıyız:kedi: başım döndüğünde, kolestrolden değil de herhalde hamileyim diye umutlanıyodum ben, halbuki her kırmızı et yediğimde başım döner:roflol:
nixim çok teşekkürler tavsiyen için tatlım....
Hepimize hayırlı cumalarr...Dularımız kabul olsun inşallah....:Saruboceq:
günaydın canım, ne güzel avatarın var tam selam verir gibi a.s.
sağol bebeğim...ben olur da kendileriii:kedi:günaydın cnm senin avatarın da çok güzelll Şeniz
sağol bebeğim...ben olur da kendileriii:kedi:
günaydın kızlarrrrrr
ya benim akıntıyla anlamam mümkün değillllll hezaman oluyor akıntım :çok üzgünüm: ama o bahsettiğiniz akıntıda yumurta sıvısı gibi olan yani ilişkiden sonra geliyo 1- 1,5 gün devam ediyooo anlayamadım ben bu yumurtlamadan bişey
neyse bu ay hastalanırsam bi dahaki ay ovulasyon testi yapıcam ama Çok üzgünüm çoook