Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kuşummmm ama onlar hamilelik belirtisi aynı zamanda umutsuzluk yok lütfennn
belli olmaz hiçbir şey kaç günün var

ay çok az kalmış inşallah olmazsın başka şeylere odaklan kitaba başla mesela yeni kafan dağılsın.her boş kaldığında kitap oku

tekrar gözün aydın dilaracımmm
müjde verme sırası bizde inşaallah opuyorumnanaktan
Bu yumurtlama işi benimde iyice kafamı karıştırdı :uhm: akıntıyla anlayamıyorum çünkü benim normaldede akıntım oluyo kasıklarımda psikolojik olarak hep ağrıyor anlamadım bişee :sinifsinif:
mafoldumben
ben bi araştırayım netten en iyisi,
siz de araştırın bakalım neler bulcazz
benimki adet sancısı gibi değil, daha farklı, daha hafif
bilemiyorumm kuzum CADIARZU
ya tamam o konuda anlaşmıştık zaten
2. ay alıcaz a.s inş. gerek kalmaz tabii kaydirigubbakcemile3
ay çok az kalmış inşallah olmazsın başka şeylere odaklan kitaba başla mesela yeni kafan dağılsın.her boş kaldığında kitap oku
mantıklı fisfisfis

Elinize gelen salgı yumurta akı kıvamlı, beyaz-sarı renkli ve baş ve işaret parmaklarınız arasında çektikçe, yani parmaklarınızı birbirinden uzaklaştırdıkça uzama eğilimi gösteren bir özellik taşıyorsa ve vajinanızın "ıslak" olduğunu hissediyorsanız bu, yumurtlamanızın kısa süre önce gerçekleştiğini veya yaklaştığını gösteren en değerli bulgulardan biridir.
Mukusun en bol olduğu ve kıvamının en fazla olduğu gün yumurtlama gününüzdür. Bundan sonra rahimağzı salgınız giderek bu özelliklerini yitirir.

Bazal vücut ısısı ölçme yöntemi
Yumurtlama olduktan sonra vücut ısısı önce hafifçe düşer, progesteron hormonu salgısıyla birlikte birkaç dizyem (derecenin onda biri) yükselir. Bu yöntemi kullanabilmeniz için elinizde bazal vücut ısısı ölçmeye uygun hassas bir termometreniz olmalıdır.

Yukarıdaki resimde bazal vücut ısısının günlere göre değişiminin grafiğe dönüştürülmüş şekli görülmektedir. Yumurtlamanın olduğu 14. gün ısının hafifçe düştüğüne, daha sonra belirgin bir şekilde yükseldiğine dikkat ediniz.

Bazal vücut ısısı ölçme yöntemi gebe kalınabilecek günlerin belirlenmesinde değil, yumurtlamanın olduğu ve böylece gebe kalma ihtimalinizin nispeten düşük olduğu günlerin belirlenmesinde daha çok işe yarayabilir. Bu yöntemi yumurtlamanızın olup olmadığını geriye dönük olarak belirlemek için doktor önerisiyle kullanabilirsiniz.

Vücut ısısının uykusuzluk, ateşli hastalıklar, yorgunluk, stres gibi olaylardan da etkilendiğini ve bu durumlarda arttığını unutmamalı ve bu yönteme çok fazla güvenmemelisiniz.

Dr. Kağan KOCATEPE

ben bunları buldum
zannediyorum işimizi görecek a.s

günaydın kızlar..
geçtiğimiz ay ciddi olarak çalışmaya başlamamış olsakta yaşanan iki üç ufak kaza beni acayip umutlandırmıştı..
ama bugün adet oldum..senağlamaadet oldum diye üzüleceğimi hiç bilmezdim..:1no2:sabah sabah bir ton ağladım...eşim de sabahtan beri beni güldürmek için uğraşıyor...
benim bu ay geçti..inşallah sizinkiler tutar da burda hep birlikte kutlarızkaydirigubbakcemile5

kızlar buna çok dikkat bu akıntıyı yakaladığınız zaman yumurta olgunlaşmış 24 saat içinde çatlayacak anlamına gelir...bu akıntıyı buldugunuzda 4-5 gün süreyle hergün ilişkiye girin...dr ların günaşırı tavsiyesine inanmıyorum...çevremdekilerin hepsi yumurtlama günlerinde 5 gün süreyle hergün ilşkiye girerek hamile kaldı...hem zaten yeni bi araştırmaya göre erkeklerin hergün boşalması hasarlı spermlerin diğerlerinede zarar vermeden dışarı atılmasını ve yenilenmeyi hızalndırıyomuş....bide siz ve eşiniz bol bol kuru incir yiyin ..günde 3-4 tane...
5 senedir hamile kalamayan biri olarak tecrübelerim bunlar :kedi:benim eşimde problem var....1 seneye kadar çabalarınız sonuclanmazsa dr a gımeyı ıhmal etmeyın....

günaydın fıstıklar zemuszemus ilahi firstday, biz hatunlar hep aynıyız öyleyse :sinifsinif:
senin yaşadıklarını kısmen aynı şekilde chablisss le bende yaşadım
hatta birbirimize kızmıştık chablisle, çalışmalar başlamadan bazı belirtilerden umutlanıp böyle üzülüyorsak,
çalışmalardan sonra olmazsa halimiz ne olacak diye kaydirigubbakcemile3

inş. önümüzdeki ay hepimiz için güzel olacak...
hakkımızda hayırlısı olsun
nix'cim çokk teşekkür ederiz verdiğin bilgiler bizim için çok önemli
tam da bu yumurtlama olayının ayrıntılarını çözmeye çalışıyorduk sağoalsın
peki sen bu konuda oldukça toz yutmuş birisin :çok üzgünüm:
bahsedilen akıntıdan 2-4 gün sonra gelen kasık ağrısının anlamı ne olabilir :uhm:
ayrıca inciri hiç duymamıştım, o ne için yenmeli ?

sevgilerr a.s.
Allah senin de yüzünü güldürsün inş.

bir de yumurta çatladıktan sonra ne kadar zamanımız var? bu da önemli CADIARZU

yumurta çatladıktan sonra 24 en fazla 30 saat içinde döllenmeli...bizim aşılamada herşey kontrollü geliştiği için çatladığı zmanı bildiğimizden işimiz daha kolay gibi...ama sizde dediğim gibi o akıntıyı takip edin...10 ile 14. günde o akıntının gelmesi lazım.o akıntı geldiğinde çalışmaya başlayın 5 gün devam edin..

yumurta çatladığında kasık sancısı oluyo....bide böyle yumurtalığınızda sanki kelebek ucuyomus gibi olur...yumurtam çatladığında sanki ben adet olcakmısım gibi hissediyorum belirtiler aynı....
incir yumurtalara ve spermlere enteresan şekilde doping etkisi yapıyo...sitede arat incir kürü diye inanamıcaksın...gerçektete tanıdıklarımdan incirle hamile kalan var...

dimplehawk, demek sizin de başınızdan geçti, gerçekten de biz kadınlar ne kadar da aynıyız:kedi: başım döndüğünde, kolestrolden değil de herhalde hamileyim diye umutlanıyodum ben, halbuki her kırmızı et yediğimde başım döner:roflol:

nixim çok teşekkürler tavsiyen için tatlım....

Hepimize hayırlı cumalarr...Dularımız kabul olsun inşallah....:Saruboceq:

sana da hayırlı cumalar cnm aynen dediklerin doğru belirtilerin hepsini psikolojik olarak yaşıyoruz hele gaz sancısı bile olsa yumurtlama yerleşme bebek falan zannediyorum ben yaaakaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

günaydın kızlarrrrrr
ya benim akıntıyla anlamam mümkün değillllll hezaman oluyor akıntım :çok üzgünüm: ama o bahsettiğiniz akıntıda yumurta sıvısı gibi olan yani ilişkiden sonra geliyo 1- 1,5 gün devam ediyooo anlayamadım ben bu yumurtlamadan bişey
neyse bu ay hastalanırsam bi dahaki ay ovulasyon testi yapıcam ama Çok üzgünüm çoook

sağol bebeğim...ben olur da kendileriii:kedi:

bence de ya anlamak biraz zor ya hergün yapacan ya da test almak lazım heralde bende öyle düşünüyorum test mantıklı geliyo gününü kaçırmamış oluruz inşallah gerek kalmaz

kızlar günaydınnnnn hayırlı cumalar dünden beri kaşıntım var benimde idrarda yanma dün akşam elma sirkeliş suyla yıkadım iyi geldi acaba günlük pedden olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…