Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ayyy dimple cım yaaa bak ne zormuş valla şok oldum hakkaten bir mucize desene
ohooo çok çalışmamız lazım çoooook

dimplecım tşk. paylaşımın için
offf ne zormuş bu işler yafff :bbo: fenalık geliyor banaaa hamiş olsamda biran önce şu kafam bi rahatlasaa

Son düzenleme:
ayyy dimple cım yaaa bak ne zormuş valla şok oldum hakkaten bir mucize desene
ohooo çok çalışmamız lazım çoooook
evet chabliscim :gitme:
burdan da şunu çıkartıyorumm..

gün aşırı ilişkinin yeterli olduğu...
ayrıca bebiş hemen gelmediğinde de panik yapmaya gerek olmadığı, bunun 6 ay-1 yıla kadar çok normal olduğu..

dimplecım tşk. paylaşımın için
offf ne zormuş bu işler yafff :bbo: fenalık geliyor banaaa hamiş olsamda biran önce şu kafam bi rahatlasaa
aynen rivercım
bol sabır gerektiren bi dönem bizi bekliyor....
ama süprizlere de açığım yanii :roflol:

aynen rivercım

kaydirigubbakcemile3 ay ilahi tatlım yaaa valla ne yalan söyliyim hayatımda hiç bu kadar sürpriz istememiştim
ama o 6ay-1 yıllık süreçte insan kendini nasıl telkin ediyor onu hiç bilemiyorum. allah sabrını veriyor demekki:Saruboceq:

kıslar akıntı yokken yapılan çalışmalar işe yaramıyo dimi o zaman

ben de bilemiyorumm :çok üzgünüm: ama tabiki verir....

bu işlerin bu kadar zor olduğunu niye daha hiç söylemediler Çok üzgünüm çoook
çevremdeki herkes için sanki çok kolaydı herşey...
ya da bana öyle geliyordu

bence kimse çocuk yapma süreci içinde olduğunu söylemediği için bir anda olmuş sanıyorduk biz.gerçi benim etrafımda kazara hamile kalan da çok var

aynen rivercım
aynen :sm_cool:

veriyor tabiki canım zaten 1-2 ay baktık olmadı 3. ay düşünmemeye başlarız ozaman olur belkimmm delikafadulden

bence kimse çocuk yapma süreci içinde olduğunu söylemediği için bir anda olmuş sanıyorduk biz.gerçi benim etrafımda kazara hamile kalan da çok var
kazaran olanların oluyo en çok zaten çocuk yapma derdine düşmediklerinden heralde uğraş uğraş nezaman tutar bizimki bakalım beklioz dört gözle mirmirmirmir

evet çok doğru chablisim vereliniortak

evet meşhur kaza durumları da var ben çok gülerim bu lafa kaydirigubbakcemile3

yanii gerçekten bu iş nasip... kısmett
Allah ne zaman yazdıysa o zaman gamyoncuiremsu

arkadaşlar bir de bunu paylaşmak istiyorum sizinle....
fazla bilgi göz çıkarmaz dimi kaydirigubbakcemile3

Yumurtanın Döllenmesi ve Rahim ıçine Yerleşmesi

Bir yumurta serbest bırakıldıktan sonra, dölyatağı borusunun sonunda onlarca parmağa benzer çıkıntı (saçak) tarafından sarılır. Saçaklar yumurtayı nazik bir şekilde dölyatağı borusuna kadar götürürler ve dölyatağı borusunun kasılmaları yumurtayı tüpten rahme taşır.
Bu sırada bir cinsel ilişki gerçekleşirse spermler rahimden yukarı çıkıp dölyatağı borularına girer. Spermler, cinsel ilişkiden sonraki 40 saate kadar yumurtayı dölleyebilir.Sperm ve yumurta genelde dölyatağı borusunun içinde karşılaşırlar. Bir sperm hücresi yumurta hücresine girip onu döllemeyi başarırsa döllenen yumurta dölyatağı borusu boyunca ilerler ve rahme gelir. Büyümeye başlayacağı güçlenmiş rahim iç yapısına gelir (rahim içine yerleşme) ve yerleşir.
Döllenme süreci olan gebelik bir tür evliliktir. Hem yumurta, hem de sperm tam bir hücre ve sonunda da tam bir insan için gerekli genlerin varışını içerirler. Yumurta ve spermin birlikteliği, bu genlerin birleşmesi ile sperm yumurtayı dölledikten sonraki 10 saat içerisinde sona erer. 24 saat içerisinde döllenen yumurta bölünmeye ve büyümeye başlar.
6 gün geçtikten sonra rahimde 16 hücreli bir embriyo oluşur. Her şey yolunda giderse sonraki 36 veya 40 haftayı burada geçirir ve rahmin iç tabakası ve daha sonradan da embriyodan oluşup rahme tutunan bir organ olan plasenta tarafından beslenir.
8 hafta sonra embriyo cenine dönüşür. Embriyonun cenin olma yolunda gelişme sürecinde plasenta, bir yaşam destek sistemi kurar; oksijen ve besin sağlar ve fazlalıkları atar. Ceninin sağlığı ve büyümesi plasentanın sağlığı ve büyüklüğü ile doğrudan alakalıdır.
Döllenme Gerçekleşmediğinde Döllenme gerçekleşmezse - dolayısıyla döllenmiş yumurta rahme yerleşmezse - rahmin iç yapısı parça parça dökülür ve adet kanaması denilen kanama yaşanır.

ellerine sağlık canım:hooray:

ayyy ne zormuş hamiş:CüvCüv: olmak bende hala kırmızıları göremedim lmazfffffffffffffffffffffffffff tüm belirtilerde var.:tomato::tomato::tomato:

günaydınnnnnnnnnn :teytey: a.s.

rica ederim kahorihamacım yerimseniben
sakın umutlanayım deme kızz, nasıl olur öle şey :))))))

günaydın şekerler gamzecim yazılarını okuyorum ellerine sağlık çok işe yarayıcı benim idrar yolu enfeksiyonum tüm hız devam ediyor kadın doğumcuya sordum beklenen adet tarihin geçmedikçe yani adetin gecikmedikçe ilaçların bebeğe etkisi yokmuş zaten anne bebek arası kan alışverişi sonra başlıyomuş benim beklenen tarih 15 temmuz varsa bile şimdi ilaca başladım zaten idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmayı önlüyomu bilginiz olsun kocaman öptm hepinizi Şeniz

evet tatlım biliyorum bunu a.s
inşaallah kısa sürede atlatırsın, ilaç kullandığın sürece basit birşey bu
Allah dermansızını vermesin, bunlar nedir ki? değil mi..
geçmiş olsun bernacımmm a.s.

meraba kıslaaarrr kimse yokmu.Üfffffffffff ben hala adet olamadım olayımda çalışmalara başlayayımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…