al bendende o kadar canımcanım iyi hoş diyosun da bir problem varsa ki inşallah olamz hiçbirimizde bunlar düzenleyici şeyler. sonuçta 2 günde bir ilişkiye gircez diye de şartlayamıyorki insan kendini bunun yorgunluğu var stresi var çoğumuz çalışan bayanlarız akşama zaten pestilimiz çıkıyor. üstüne üstlük bir de bazı sorunlar çıkınca mesela yumurtalarda flana bu kürler hayat kurtarıyor biraz oku bak forumları ne çok işe yarıyorlar
günaydın isimcimmopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar bence de bizim işimiz zor inşallah allah hepimizin de gönlüne göre verir
a.sinşaallahgünaydın arkadaşlar bence de bizim işimiz zor inşallah allah hepimizin de gönlüne göre verir
günaydın kızlaarrr opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bi-li-yor-dummm affedeceğini biliyordummmmmmgünaydın güzeller kocamı affettim demin bana msj attı ağlıyorum şimdi mutluluktan allah nazardan saklasın bebişimize hesap açalım dedi çok mutlu oldum çokkkk heyecanlandım allah hepimize yakın zamanda nasip etsin inş bende eylülü falan beklemiycem kısmet ne zamansa gelsin artık :teytey:
bende sevindim bernacım senin adına en kısa zamanda daha iyi haberlerini alırız inşallahkaydirigubbakcemile5günaydın güzeller kocamı affettim demin bana msj attı ağlıyorum şimdi mutluluktan allah nazardan saklasın bebişimize hesap açalım dedi çok mutlu oldum çokkkk heyecanlandım allah hepimize yakın zamanda nasip etsin inş bende eylülü falan beklemiycem kısmet ne zamansa gelsin artık :teytey:
haklısın rivercımaslında beklemenin bi alemi yok dimplecım nezaman olacağınıda bilmiyoruz ya boşuna beklemişim diyorum bende bu zmana kadar ya bide şimdi olmazsa bide onu bekle işin yoksa :çok üzgünüm:hiç beklemeyin derim yerimseniben Gelen bebeklerimiz bereketiyle gelirler zaten öyle düşünüyorum
yanii :çok üzgünüm:canlarım tüm iyi dileklerinize aminnnnn diorum inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişleri
gamzecim haklısın eylül dedik şimdi beklemeye niyetimiz yok hayırlısı neyse o olsun hiç bişey için ertelememk lazım bebişi bi arkadaşım 5 yıllık evli aman ev aman araba dediler sonra bebek olmuyo bana dediki evde olur arabada sakın erteleme
yanii :çok üzgünüm:
şimdiye dek erteledik ama...
inşaallah şimdiden sonraki niyetimiz iş başına koyulmak kaydirigubbakcemile2
inş. Rabbim aratmasın
hayırlısını versin :1rolleyes:
hımm yazdım bunu bi yere...aminnnnnn gamzecim :Saruboceq:
kızlar bol bol dua edin ve yusuf suresini okuyun ve dinleyin bebeklerimiz yusuf peygamberimiz gibi güzel yüzlü ve güzel huylu olurmuş
eğer nasipse bu ay olur elbet :1rolleyes:ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum.....bu ay kalabilsem keşkee...
selam kizlaaarrrr.... size cok güzel bir haberim var... ama insallah gözümde bir bozukluk yokkk opuyorumnanaktan allah im yaaa ne büyüksün.. gecen hafta 28 günümü bir gün gecmisti hemen bir test yapim dedim negativ ti yaaa... daha önce de ovulasyon testi yapmistim hamileligi görmek icin... oda negativ ti. Hatta 29. günümde hafif bir pembelik görmüstüm....
iki gün öncede ccccoooookk ccccccoooooooookkkkk hafif bir pembelik vardi. ümüdim yoktu yani ama bir test vardi daha evde.... ve benim simdi ye kadar ( bugün 35 inci gün; ve bu kadar daha hic gecikmemisti bende...) adetim de gelmedi yaaa... yapim dedim su test i........................ Kizlaaaaaaaarrrrr ikinci cizgiyi gördüüüümm valla gördüüüümmm.... hafif ama gördüüüümm kaydirigubbakcemile2
aklımızda olsun canım yerimsenibenaminnnnnn gamzecim :Saruboceq:
kızlar bol bol dua edin ve yusuf suresini okuyun ve dinleyin bebeklerimiz yusuf peygamberimiz gibi güzel yüzlü ve güzel huylu olurmuş
inş. hayırlısı olsun canım hakkındaben de temmuzda hamile kalmak istiyorum.....bu ay kalabilsem keşkee...
bugün duyduğumuz en güzel haberrrr alkisalkisalkis inşallah hamişsinzemuszemus kan testini de yaptır bakalımmm darısı başımızaaa :1hug:selam kizlaaarrrr.... size cok güzel bir haberim var... ama insallah gözümde bir bozukluk yokkk opuyorumnanaktan allah im yaaa ne büyüksün.. gecen hafta 28 günümü bir gün gecmisti hemen bir test yapim dedim negativ ti yaaa... daha önce de ovulasyon testi yapmistim hamileligi görmek icin... oda negativ ti. Hatta 29. günümde hafif bir pembelik görmüstüm....
iki gün öncede ccccoooookk ccccccoooooooookkkkk hafif bir pembelik vardi. ümüdim yoktu yani ama bir test vardi daha evde.... ve benim simdi ye kadar ( bugün 35 inci gün; ve bu kadar daha hic gecikmemisti bende...) adetim de gelmedi yaaa... yapim dedim su test i........................ Kizlaaaaaaaarrrrr ikinci cizgiyi gördüüüümm valla gördüüüümmm.... hafif ama gördüüüümm kaydirigubbakcemile2
inşallahhh hayırlısıylaa :Saruboceq:14:30 da randevum var doktor da.... baktiracam.. yumurta olusumu icin igne vurdurtmayi düsünüyordum bu ay... kismete bak... insalla yanilmamisimdir....
canım benim çok sevindim affet tabi yaa hiçbirimiz bekleyemedik baksanagünaydın güzeller kocamı affettim demin bana msj attı ağlıyorum şimdi mutluluktan allah nazardan saklasın bebişimize hesap açalım dedi çok mutlu oldum çokkkk heyecanlandım allah hepimize yakın zamanda nasip etsin inş bende eylülü falan beklemiycem kısmet ne zamansa gelsin artık :teytey:
dimi ama yaa hepimiz yaz sonu falan diyoduk bi gaza geldikki ne eylülü temmuzu zor getirdik kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bi-li-yor-dummm affedeceğini biliyordummmmmm
ya ne yumuşak kalpliyiz hee..
bende dün çok kızdım bişey için.. sürdürücem dedim kendi kendime ... en ufak bi adımında tüm yağlar eridi tebii delikafadulden
olsun ya maşaallah
çok sevindim bernacımm
biz de inş. her ay altın alıp onun adına kenara atmak istiyoruz.. Rabbim nasip ederse
ya ne komiğiz he kaydirigubbakcemile3 eylül diye geldik buraya, ben dahil
ağustos oldu
sonra temmuz laelaelaelaelae
amma gaza getirdik birbirimizi :asigim:
dilaracımmmmm çok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallah ne zaman gidicen doktora. ayyy sen topicimizin ikinci hamilesisin inşallah darısı başımıza bol bol dua et bize. o kadar heyecanlanıyorumki hamile haberlerine sanki ben görüyorum o testi öyle tüylerim diken diken oluyo:sm_cool:selam kizlaaarrrr.... size cok güzel bir haberim var... ama insallah gözümde bir bozukluk yokkk opuyorumnanaktan allah im yaaa ne büyüksün.. gecen hafta 28 günümü bir gün gecmisti hemen bir test yapim dedim negativ ti yaaa... daha önce de ovulasyon testi yapmistim hamileligi görmek icin... oda negativ ti. Hatta 29. günümde hafif bir pembelik görmüstüm....
14:30 da randevum var doktor da.... baktiracam.. yumurta olusumu icin igne vurdurtmayi düsünüyordum bu ay... kismete bak... insalla yanilmamisimdir....