Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

günaydın kızlaarrr opuyorumnanaktan
al bendende o kadar canım

günaydın arkadaşlar bence de bizim işimiz zor inşallah allah hepimizin de gönlüne göre verir
günaydın isimcimmopuyorumnanaktan

günaydın güzeller kocamı affettim demin bana msj attı ağlıyorum şimdi mutluluktan allah nazardan saklasın bebişimize hesap açalım dedi çok mutlu oldum çokkkk heyecanlandım allah hepimize yakın zamanda nasip etsin inş bende eylülü falan beklemiycem kısmet ne zamansa gelsin artık :teytey:

senin için çok sevindim bernacim inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz gelir amiiiinnnn

kaydirigubbakcemile3 bi-li-yor-dummm affedeceğini biliyordummmmmm
ya ne yumuşak kalpliyiz hee..
bende dün çok kızdım bişey için.. sürdürücem dedim kendi kendime ... en ufak bi adımında tüm yağlar eridi tebii delikafadulden
olsun ya maşaallah

çok sevindim bernacımm
biz de inş. her ay altın alıp onun adına kenara atmak istiyoruz.. Rabbim nasip ederse

ya ne komiğiz he kaydirigubbakcemile3 eylül diye geldik buraya, ben dahil
ağustos oldu
sonra temmuz laelaelaelaelae
amma gaza getirdik birbirimizi :asigim:

bende sevindim bernacım senin adına en kısa zamanda daha iyi haberlerini alırız inşallahkaydirigubbakcemile5

aslında beklemenin bi alemi yok dimplecım nezaman olacağınıda bilmiyoruz ya boşuna beklemişim diyorum bende bu zmana kadar ya bide şimdi olmazsa bide onu bekle işin yoksa :çok üzgünüm:hiç beklemeyin derim yerimseniben Gelen bebeklerimiz bereketiyle gelirler zaten öyle düşünüyorum

canlarım tüm iyi dileklerinize aminnnnn diorum inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişleri

gamzecim haklısın eylül dedik şimdi beklemeye niyetimiz yok hayırlısı neyse o olsun hiç bişey için ertelememk lazım bebişi bi arkadaşım 5 yıllık evli aman ev aman araba dediler sonra bebek olmuyo bana dediki evde olur arabada sakın erteleme

haklısın rivercım
ben de buna kanaat getirdim sonunda alkisalkisalkis
yanii :çok üzgünüm:
şimdiye dek erteledik ama...
inşaallah şimdiden sonraki niyetimiz iş başına koyulmak kaydirigubbakcemile2
inş. Rabbim aratmasın
hayırlısını versin :1rolleyes:

aminnnnnn gamzecim :Saruboceq:

kızlar bol bol dua edin ve yusuf suresini okuyun ve dinleyin bebeklerimiz yusuf peygamberimiz gibi güzel yüzlü ve güzel huylu olurmuş

kızlar bol bol dua edin ve yusuf suresini okuyun ve dinleyin bebeklerimiz yusuf peygamberimiz gibi güzel yüzlü ve güzel huylu olurmuş
hımm yazdım bunu bi yere...
bende hep duyarım hamilelik döneminde bol bol kuran-ı kerim okumanın ve dinlemenin faziletli olduğunu.. bebek üzerinde çokk çokkk faydası oluyormuş.. her açıdan a.s
inş. ben her gün okumak niyetindeyim
hatta annelerimize de okutmayı düşünüyoruz hergün
Rabbim nasip etsin inş. ya .. cümlemize
ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum.....bu ay kalabilsem keşkee...
eğer nasipse bu ay olur elbet :1rolleyes:
ne zaman nasipse o zaman gelecekler inş. :ecrin_bebek:

selam kizlaaarrrr.... size cok güzel bir haberim var... ama insallah gözümde bir bozukluk yokkk opuyorumnanaktan allah im yaaa ne büyüksün.. gecen hafta 28 günümü bir gün gecmisti hemen bir test yapim dedim negativ ti yaaa... daha önce de ovulasyon testi yapmistim hamileligi görmek icin... oda negativ ti. Hatta 29. günümde hafif bir pembelik görmüstüm....

iki gün öncede ccccoooookk ccccccoooooooookkkkk hafif bir pembelik vardi. ümüdim yoktu yani ama bir test vardi daha evde.... ve benim simdi ye kadar ( bugün 35 inci gün; ve bu kadar daha hic gecikmemisti bende...) adetim de gelmedi yaaa... yapim dedim su test i........................ Kizlaaaaaaaarrrrr ikinci cizgiyi gördüüüümm valla gördüüüümmm.... hafif ama gördüüüümm kaydirigubbakcemile2

gözün aydın şekerim umarım tahmin ettiğin gibidir hemen kanda baktır opuyorumnanaktan

14:30 da randevum var doktor da.... baktiracam.. yumurta olusumu icin igne vurdurtmayi düsünüyordum bu ay... kismete bak... insalla yanilmamisimdir....

aklımızda olsun canım yerimseniben
ben de temmuzda hamile kalmak istiyorum.....bu ay kalabilsem keşkee...
inş. hayırlısı olsun canım hakkında

bugün duyduğumuz en güzel haberrrr alkisalkisalkis inşallah hamişsinzemuszemus kan testini de yaptır bakalımmm darısı başımızaaa :1hug:

14:30 da randevum var doktor da.... baktiracam.. yumurta olusumu icin igne vurdurtmayi düsünüyordum bu ay... kismete bak... insalla yanilmamisimdir....
inşallahhh hayırlısıylaa :Saruboceq:

kızlar bende birşey paylaşmak istiyorum sizinle bi sitede okudum "ilişki öncesinde abdest alıp Kendini haramdan korumaya, helâl ile yetinmeye niyet etmeli, eşiyle cinsel ilişkiden önce, şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, "Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne ve mâ razaktenâ - Allahın ismiyle, Allahım, bizi ve bize vereceğin evladımızı şeytanın şerrinden muhafa eyle" demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar vermez.

Resulullah efendimiz, "Cima da Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır" buyurdu. "

canım benim çok sevindim affet tabi yaa hiçbirimiz bekleyemedik baksana
dimi ama yaa hepimiz yaz sonu falan diyoduk bi gaza geldikki ne eylülü temmuzu zor getirdik kaydirigubbakcemile3
dilaracımmmmm çok sevindimmmm sağlıkla kucağına al inşallah ne zaman gidicen doktora. ayyy sen topicimizin ikinci hamilesisin inşallah darısı başımıza bol bol dua et bize. o kadar heyecanlanıyorumki hamile haberlerine sanki ben görüyorum o testi öyle tüylerim diken diken oluyo:sm_cool:

ayyy çok sevindim gözlerim doldu walla silikte olsa kesin diyolar gözün aydın cnm darısı isteyenlarin başına allah analı babalı büyütsün cnm çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…