Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Meraba kıslaaaarrrr.a.s.Ben pazartesi günü kocişimin yanına geldimopuyorumnanaktan.Tabi pazarda adet olmam gerekiyodu.Vee hala olmadım sanırım gelecem diye heyecan yaptım.Kocişime kavuştum çok şükür:asigim:.Sizleri çok özledim kaydirigubbakcemile2tüm sayfaları okuyamadım da .Öptüm heppinizi.ŞenizHamiş:CüvCüv: haberleri var mıı:teytey:

gözün aydın şekerim umarım tahmin ettiğin gibidir hemen kanda baktır opuyorumnanaktan

ayyy çok sevindim gözlerim doldu walla silikte olsa kesin diyolar gözün aydın cnm darısı isteyenlarin başına allah analı babalı büyütsün cnm çok sevindim

Kizlar Allah sizlerden razi olsun insallah yanilmadim yaa... o gördügüm pembelik te kafami cok karistiriyor... eger hamilelik te varsa daha bu kadar erkenden neden böyle pembelik geldii???

Rabbim insallah sizlerin ve bütün dünyadaki bebis isteyenlerin duasini kabul eder . tez zamanda hayirli vefali ve cok saglikli evlatlar nasip eder insallah... :Saruboceq:

hoşgeldin canım şükür kavuşturana hem kocana hem bize isim değil dilara hamile ama allahmı söyletti isim de olur inşallah :Saruboceq:
heyecandan gecikmiştir takma

amin canım inşallah
pembelik yerleşme olabilir çünkü ya pembe ya kahve şekilde olurmuş bana kalırsa yerleşme kanaması

hoşgeldin canım şükür kavuşturana hem kocana hem bize isim değil dilara hamile ama allahmı söyletti isim de olur inşallah :Saruboceq:

Ayyy inşallah hepimiz hamiş oluruzzemuszemus

dilara canım allah bebeği :ecrin_bebek:kucağına almayı nasip eder inşallahhh negüselll yaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt

isim
sen hamile misin kıssszemuszemus
hamile değilm ama istiyorum çok çizelgeyi adet gününe göre hazırladım bebiş çağırıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-gelin-dogruluguna-beraber-karar-verelim.html
dilaracım bu testi de bi denesen nasıl olur çok merak ettim inşallah heimiz de oluruz chablissicmmmmmm cnm bnm

şükür kavuşturanaaaa :1hug:ŞenizŞenizŞeniz

bu harika bir haberdi dilaracım :lepi:
nasıl sevindim nasıll :teytey:
gözün aydın ya, bak gördün mü umutsuz olamamak lazım
çok şükür opuyorumnanaktan
rivercım çok teşekkürler paylaştığın için
yukarıdaki duayı bir ara burada paylaşmıştık
ben okumaya çalışacağım inşaallah

ama sonda yazdıklarını bilmiyordum.. çok sağol a.s.
aynen kaydirigubbakcemile5
gözün aydın şükür kavuşturana .. hoşgeldinnn Şeniz
Allah razı olsun arkadaşım .. senin bebişinde inş. öyle olur :ecrin_bebek:
selam kızlarr.....
hamiş haberi mi var yoksa???opuyorumnanaktan
hıhıııı a.s :dance: :dance:

fıstığım nerelerdeydin msn in de kapanmıştı merak ettim seniiii:sinifsinif:

bu arada kızlar benim kocacım dün akşam da bilgisayara takıldı bu arada benim uykum geldi o sinirler yattım uyudum. sabah uyandım ama nasıl gıcığım meğersem o da ben uyudum diye içinde kalmış. bir sabah kaçamağı yaptık hiç düşünmeden hiç stres olmadan ayakları fln dikmeden. ve bugün karnımda ağrılar var biraz benim yumurtalar yola çıktı sanırsam gecikmeli de olsa. bu sabah olmasaydı da bu ağrılar gelseydi içimde kalcaktı valla kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1hug:
ohh çok süper olmuş chablisimm
pek sevindimm, demek öyle olmasında da varmış hayır yerimseniben

bu arada yeri gelmişken sorayım
şimdi bende 12-13. gün yumurtlama akıntısı dediğimiz şey oldu
ama bugün de 15. gün ve kasıklarımda ağrı var, acaba hangi gün yumurtlama olmuş oldu
kafam karıştı fisfisfis

ohhh ne güzel canım..daha güzel öyle kendiliğinden gelişmiş....zemuszemuszemuszemuszemuszemusikinizde tadını almışsınızdır en azından...insangüne süper başlıyor öyle:kedi::kedi:

selam kizlar ben geldiiiim...
doktora gitmistim.. dediki az da olsa bir cizgi gördüysen vardir kesin birsey... pembelik icinde üzülme dedi streste sakin yapma dedi (ah bide gel bana sor...)
ultrsonda da bakti ama daha birsey görünmüyor dedi... oda normaldir daha erken cünkü. kan aldi... ha bide o pembelik icin hap verdi... bir Hormon varmis (türkceyle adini bilmiyorum ) o fazlalassin diye. o Hormon düsük engelliyormus.

isim canim yaparim ben bu test i ama az önce bu yazini okumadan önce sicaklar yüzünden acaip cok su ictim kaydirigubbakcemile5

Bu yumurtlama işi benimde iyice kafamı karıştırdı :uhm: akıntıyla anlayamıyorum çünkü benim normaldede akıntım oluyo kasıklarımda psikolojik olarak hep ağrıyor anlamadım bişee :sinifsinif:

tatlım o ağrı yumurtlamadan sonra da olabiliyor bende de oluyordu her ne kadar ben 2 aydır herşeyin gününü şaşırmış olsamda yumurtlama akıntısını gördükten sonra adet sancısı gibi ağrımın olduğu çok oldu.sebebini bilmiyorum ama sen yumurtlama oldu diye bırakma işin ucunu günaşırı devam bence kaydirigubbakcemile5
ohhh ne güzel canım..daha güzel öyle kendiliğinden gelişmiş....zemuszemuszemuszemuszemuszemusikinizde tadını almışsınızdır en azından...insangüne süper başlıyor öyle:kedi::kedi:
evet spontane gelişince bebk fikri de çıkıyor direk kafadan
demek herşey yolunda yakında ultrasondada görünür hadi hayırlısı opuyorumnanaktan
Bu yumurtlama işi benimde iyice kafamı karıştırdı :uhm: akıntıyla anlayamıyorum çünkü benim normaldede akıntım oluyo kasıklarımda psikolojik olarak hep ağrıyor anlamadım bişee :sinifsinif:

ben size diyorum ovulasyon testi alalım diye benimde karıştı herşey zaten geç yumurtluyormuşum mafoldumben kadınların yarısı o günleri tespit edemediklerinden 6 ay-1 sene arası çocuk sahibi olamıyorlarmışşşş

üzme kendiniiii
alırız hep beraber deneriz bakalım :1hug: ama ben hastalancam galiba göğüslerim şişti kasıklarım ağrıyor gibi geçti bu ay artık napalım :çok üzgünüm:bidahaki aya denicem ama ovulasyon testini yakalıycam yumurtalarııı kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…