Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

canım dr önemseme diosa onu dinle bence testle falan kafan karışmasın iyilikleri çağıralım bide bal tarçın adaçayı yapan faydasını gören çok hemen takılma yaa

bidenem bal tarçına ve adaçayına adetinin 2. günü başlayıp 12. güne kadar içiyosun yani takriben yumurtlamana denk geliyo adaçayı bebek oluştuktan sonra tehlikeli 12. gün adaçayını bırakırsan bişi olmaz

sağolun kızlar aslnda evet doktor 6 ay sonra olmamışsa gel dedi bana yani öenmli görseydi vakit kaybetmeyi düşünmezdi ama işte insanın aklına takılmıyor da değil. yani birşey varsa baştan bir şekilde destek veriyim vücuduma vakit kaybetmiyim diye düşünüyorum. bal çörekotunu denicem sanırım bir sonraki ay da test alırım olmazsa.inşallah bunlara gerek kalmaz :Saruboceq:

ben bu ay bal çörekotu tarçın yedim 12 gün ama çay içmedim çünkü erken yumurtlama gibi bi ihtimal de var inşallah bi defada işe yarar topicte görmüştüm hemen hemen hepsi ilk denemede hamile kalmış bi de gününü tutturursak tamam allahın izniyle

peki bişey sorcam datlumm benim daha geç oluyo ya yumurtlama 12. gün bırakınca gene de işe yararmı acaba biliomusun yani 10 gün kullanmak bendede düzene sokarmıki kafamçokkarıştı

en doğrusu oymuş aslında yumurtlama zamanını tam bilemiyoruz çünkü
aslında evet CADIARZU
ama bunu onlardan istemek bi bayan olarak tuhaf olacak :kedi:
tatlım öncelikle ilk aydan paçalarını tutuşturma
bu ay geçsin sonuç alamazsan, yumurtlama döneminde başka bir dr. gidip kontrol ettirirsin a.s

diğer seçeneklere gelince
ben faydalarını okudıktan sonra hayran oldum ve çörek otunu her zaman kullanmak istiyorum :teytey:
bence sende şimdiden başla

hatta konuyla ilgili hadis-i şerif bilem var; Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) 14 asır önce şöyle buyurmuştu: “Şu kara tanede (çörek otu) ölümden başka her derde deva vardır.”
harika değil miiii :asigim:

ayrıca bebiş 2. aya kalırsa beraber alırız ovülasyon testini.. ok? kaydirigubbakcemile5
hıhı öle yapalımm vereliniortak

aynı anda yazmışız canım benim
tamam o zaman bu ayı geçtim zaten ilişkiye devam o kadar.olmazsa gelecek ay bal tarçın çörekotu sonra da duruma göre test çünkü benim yumurtlamayı tutturmam zor görünüyor baksana olmuştur diyorum yok ortada yumurta

neyse kıslar sabah görüşürüz bnm mesai bitti öptüm opuyorumnanaktan

inşaallah faydasını göreceksin a.s kaydirigubbakcemile5

peki bişey sorcam datlumm benim daha geç oluyo ya yumurtlama 12. gün bırakınca gene de işe yararmı acaba biliomusun yani 10 gün kullanmak bendede düzene sokarmıki kafamçokkarıştı

zaten 12 günde olan olmuştur yumurta gelişmiştir için rahat edecekse 12. gün adaçayını bırak ballı karışıma devam et bişi olmaz bal tarçın çotu nasılsa

kız gamze yorum yaz bana nerdesüüüüünn
opuyorumnanaktan
hıhı öle yaparız vereliniortak
sıkma sen tatlı canını :1hug: ama gün aşırı olmasına özen göster yerimseniben
neyse kıslar sabah görüşürüz bnm mesai bitti öptüm opuyorumnanaktan
iyi bak kendine a.s.

kıslar bırakın adaçayını falan ...beni gibi 2 günde bir ilişkiye girin..zemuszemusen garantisi bu galiba...bu arada keçiboynuzu kürü yapın kocişlere...:kedi:

isimcim görüşürüz yarın ii bak kendine
zaten 12 günde olan olmuştur yumurta gelişmiştir için rahat edecekse 12. gün adaçayını bırak ballı karışıma devam et bişi olmaz bal tarçın çotu nasılsa
opuyorumnanaktan evet öyle yapabilirim canım

opuyorumnanaktan

hıhı öle yaparız vereliniortak
sıkma sen tatlı canını :1hug: ama gün aşırı olmasına özen göster yerimseniben

iyi bak kendine a.s.

günaşırı yapcam da kocam böle sızarsa akşamları ohooo zor bu iş yane :roflol:

çooook sıcak yaaaaaaa kızlar...gündüz ve geceleri pişiyoruz...ne zor bişeymiş bu yaaaa sıcakta...zemuszemus

kıslar bırakın adaçayını falan ...beni gibi 2 günde bir ilişkiye girin..zemuszemusen garantisi bu galiba...bu arada keçiboynuzu kürü yapın kocişlere...:kedi:

canım iyi hoş diyosun da bir problem varsa ki inşallah olamz hiçbirimizde bunlar düzenleyici şeyler. sonuçta 2 günde bir ilişkiye gircez diye de şartlayamıyorki insan kendini bunun yorgunluğu var stresi var çoğumuz çalışan bayanlarız akşama zaten pestilimiz çıkıyor. üstüne üstlük bir de bazı sorunlar çıkınca mesela yumurtalarda flana bu kürler hayat kurtarıyor biraz oku bak forumları ne çok işe yarıyorlar

günaydın arkadaşlar bence de bizim işimiz zor inşallah allah hepimizin de gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…