o da iyiymiş aslında. ama benimki cin azıcık pek biliyo herşeyi işine gelince :umursamaz:
yaa bu arada netten araştırdım pko olna kadınlarda yumurtlama bozuklukları olabilir diyo. yumurtam ondanmı gelişmemişti acaba öyle olurmuş pko'da. bir doktora daha mı gitsem CADIARZU
kendime 3 ayrı yöntem çizdim yardım edin kızlar ya adaçayına başlıcam süre kısalsın diye ya bal çörekotu tarçın yapcam yumurtalar gelişsin diye yada ovulasyon testi alcam bakalım yumurtlama varmı diye sizce nerden başlıyım hepsini yapıp beynimi sulandırmak istemiyorum
cnm bence adaçayını boşwer dşük tehlikesi oluyormuş ama çörekotlu karışımı dene bence zararı yok ben bu ay yumurtlama belirtilerini hissettim sanki daha erken oldu denedim ya onu testide bunla beraber kullanabilirsin zaten ama inşallah gerek kalmadan bu ay hamile haberlerimzi verebiliriz eğer bu ay olmazsa bende düşünüyorum açıkçası testi
bidenem bal tarçına ve adaçayına adetinin 2. günü başlayıp 12. güne kadar içiyosun yani takriben yumurtlamana denk geliyo adaçayı bebek oluştuktan sonra tehlikeli 12. gün adaçayını bırakırsan bişi olmaz
bidenem bal tarçına ve adaçayına adetinin 2. günü başlayıp 12. güne kadar içiyosun yani takriben yumurtlamana denk geliyo adaçayı bebek oluştuktan sonra tehlikeli 12. gün adaçayını bırakırsan bişi olmaz
aslında evet CADIARZUen doğrusu oymuş aslında yumurtlama zamanını tam bilemiyoruz çünkü
tatlım öncelikle ilk aydan paçalarını tutuşturmao da iyiymiş aslında. ama benimki cin azıcık pek biliyo herşeyi işine gelince :umursamaz:
yaa bu arada netten araştırdım pko olna kadınlarda yumurtlama bozuklukları olabilir diyo. yumurtam ondanmı gelişmemişti acaba öyle olurmuş pko'da. bir doktora daha mı gitsem CADIARZU
kendime 3 ayrı yöntem çizdim yardım edin kızlar ya adaçayına başlıcam süre kısalsın diye ya bal çörekotu tarçın yapcam yumurtalar gelişsin diye yada ovulasyon testi alcam bakalım yumurtlama varmı diye sizce nerden başlıyım hepsini yapıp beynimi sulandırmak istemiyorum
hıhı öle yapalımm vereliniortakcnm bence adaçayını boşwer dşük tehlikesi oluyormuş ama çörekotlu karışımı dene bence zararı yok ben bu ay yumurtlama belirtilerini hissettim sanki daha erken oldu denedim ya onu testide bunla beraber kullanabilirsin zaten ama inşallah gerek kalmadan bu ay hamile haberlerimzi verebiliriz eğer bu ay olmazsa bende düşünüyorum açıkçası testi
inşaallah faydasını göreceksin a.s kaydirigubbakcemile5ben bu ay bal çörekotu tarçın yedim 12 gün ama çay içmedim çünkü erken yumurtlama gibi bi ihtimal de var inşallah bi defada işe yarar topicte görmüştüm hemen hemen hepsi ilk denemede hamile kalmış bi de gününü tutturursak tamam allahın izniyle
peki bişey sorcam datlumm benim daha geç oluyo ya yumurtlama 12. gün bırakınca gene de işe yararmı acaba biliomusun yani 10 gün kullanmak bendede düzene sokarmıki kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktankız gamze yorum yaz bana nerdesüüüüünn
hıhı öle yaparız vereliniortakaynı anda yazmışız canım benim
tamam o zaman bu ayı geçtim zaten ilişkiye devam o kadar.olmazsa gelecek ay bal tarçın çörekotu sonra da duruma göre test çünkü benim yumurtlamayı tutturmam zor görünüyor baksana olmuştur diyorum yok ortada yumurta
iyi bak kendine a.s.neyse kıslar sabah görüşürüz bnm mesai bitti öptüm opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan evet öyle yapabilirim canımzaten 12 günde olan olmuştur yumurta gelişmiştir için rahat edecekse 12. gün adaçayını bırak ballı karışıma devam et bişi olmaz bal tarçın çotu nasılsa
opuyorumnanaktan
hıhı öle yaparız vereliniortak
sıkma sen tatlı canını :1hug: ama gün aşırı olmasına özen göster yerimseniben
iyi bak kendine a.s.
kıslar bırakın adaçayını falan ...beni gibi 2 günde bir ilişkiye girin..zemuszemusen garantisi bu galiba...bu arada keçiboynuzu kürü yapın kocişlere...:kedi:
evey yaa :umursamaz: ne günlere kaldık şu halimize bak :roflol:günaşırı yapcam da kocam böle sızarsa akşamları ohooo zor bu iş yane :roflol: