Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kızlar hamile kalmaya karar verdiğinizde neler yaptınız. yani dr filan gözükmek gerekir dimi

cnm ben sadece korunmayı bıraktım doktora falan da gitmek gerekiyomuş da ben şimdilik düşünmüyorum beni örnek alma bu konuda ben olursa ya da olmazsa bebiş doktora gitmeyi düşünüyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyy çok güldüm berna ilahi yaa fazla da uzatma ama intikamı bence sonra tam yumurtlamada da o trip atar bööle yaşar gidersiniz aylarca laelaelaelaelae
jale20 sen kocişinin burnunu pek sürttüremezsin gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3bence de canım o biraz zor görünüyor
canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda kavuşursun bu isteğine yeni evlisiniz galiba daha

chabliss nerde bu arada...yoksa chablisste kocişinemi kızdı...:umursamaz:
geldim canlarım geldimmm valla ofise zor attım bugün kendimi bitmedi dışarda işler bir türlü
kızlar hamile kalmaya karar verdiğinizde neler yaptınız. yani dr filan gözükmek gerekir dimi
evet canım genel bir muayeneden geçmek gerek önceki sayfalara bir gözat istersen

aynenn :1closedeyes: off poff

yok ama devamlı düşünüp stres yapmak . diyorum da bana kim dicek napsak acaba yeni hobi mi edinsekCADIARZU
bu arada benim kocacım da dün gece yorgunluktan uyuyakaldı sinir oldum dün dedik yaa daha bilincinde olmuyorlar ilk aylar diye aynen öyle yaaa mafoldumben

chablisss cim tatlı kuşum büle yapmazsan anlamıyor erkekler napalım bu ay tren kaçtı kısmet artık gitti yumurtalar boşa

chablisscim hoşgeldin cnm özletiosun walla bu aralar kendiiniii
yumurtlama döneminmiydi şimdi senin dooktorun dediğine göre

napmak lazım onu çözelim o zaman kıslaaaar

valla kocanın huyuna suyuna göre değişir ben azcık ilgiyi kesiyim şen şakrak halim gitsin benimki başlar hindi gibi düşünmeye napsam die ama değiştiremeyiz biyolojilerimiz farklı dur bişi geldi aklıma çok iyi açıklıyo bu farklılık aslında hücre bazında başlıyo yumurta hücresi döllenmek için spermler içinden en kalitelisini ararmış onu bulmak için kimyasal maddeler salgılarmış ama sperm hücreleri sadece dölleyecek yumurta ararmış deli gibi siz düşünün gerisini gelin el ele verelim kız kıza evlenip çocuk yapalım valla harika bi nesil olurdu heeee :roflol:

o nası olcak kiii yımırta yımırtayi dölleyebilseydi eğer bizim anlattıklarımızı anlayabilen kocişler olurdu bunumu demek istedin kii

kaydirigubbakcemile3 ay ilahi bernacım valla 3-5 güncük bişey zaten onu da kaçırdınmı bekle bir ay ne kötü yaaaaa
ama gel de bunu anlat onlara bakalım
desenkii kaçırcaz bu ayı sana direk olsun öbür ay yaparız nolcak der sanki her ay şak diye tutar yaa

biz hatayı bu kadar sorumluluğu üstlenmekte yapıyoruz aslında bak şimdiden tüm yük bizde aman akıntımı var yumurtladımmı falan sanki sadece bizim çocuğumuz bunu yapmamak lazım boşverrrr alsın gelsin yumurtlama testlerini bak ne kıymetli olur evt evt bizde boşverelim :içelim:

keşke sölemeseydin kuzucum ya aklıma geliyo hep ağız tadıyla süründüremiyorumda senin yüzünden ama yok şaka aklımda doğru sölüyosun opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
aferinn benim güzel arkadaşımaa :teselli:
kaydirigubbakcemile3
cnm benimm ya, başka zaman olsaa varya.. neyse susiyim ben :sinifsinif:

evet yaa size diyordum, ama ben çokk heycanlıyım :kedi: -tatlicadiarzu-
düşinmiyim diyorum ama hep aklımda heppp mafoldumben
chablisss cim tatlı kuşum büle yapmazsan anlamıyor erkekler napalım bu ay tren kaçtı kısmet artık gitti yumurtalar boşa
belki de gitmemiştir..
sana öle gelmiştirr fisfisfis
ne diyin yavrum yaa delikafadulden

yapabileceğimizi pek sanmam ya :1closedeyes:

ya biz bu kadar şeyi bilmesek takip etmesek onlar nerden bilcek yumurtlama testini. basmaz o kadar kafaları kaydirigubbakcemile3 sonuçta onlar baba olcaklar bizse anne. ikisi çok farklı daha baştan belli ne kadar farklı olduğu

hakkaten haa bak tam bu zamanlar geçer adete yakın coşar benimki hele adetliyken delirir eee 2 hafta önce nerdeydin derim bende
bi yol bulmak lazım düşünmemek için.hele ben şimdi doktor dedi ya yumurta yok daha gelişmiş diye taktım resmen ya yumurtalarım gelişmiosa diye mafoldumben

ya biz bu kadar şeyi bilmesek takip etmesek onlar nerden bilcek yumurtlama testini. basmaz o kadar kafaları kaydirigubbakcemile3 sonuçta onlar baba olcaklar bizse anne. ikisi çok farklı daha baştan belli ne kadar farklı olduğu
bizimkiside sadece yumurtlama günlerinde gebelik oluşacağını duyunca şaşırdı fisfisfis
nerden bilsinlerr kaydirigubbakcemile3
hoş bende yakın zamanda öğrendim, işin içine girince ...
hakkaten haa bak tam bu zamanlar geçer adete yakın coşar benimki hele adetliyken delirir eee 2 hafta önce nerdeydin derim bende
aynen :1closedeyes: kötükedihüso
bi yol bulmak lazım düşünmemek için.hele ben şimdi doktor dedi ya yumurta yok daha gelişmiş diye taktım resmen ya yumurtalarım gelişmiosa diye mafoldumben
pooffffffff bişi bulalımmm ama ne CADIARZU

benim kociş yumurtlama falan bilmez bende söylemedim zaten....o her zaman olacağını zannedip 2 güne bir çalışıyor:kedi::kedi:

benim kociş yumurtlama falan bilmez bende söylemedim zaten....o her zaman olacağını zannedip 2 güne bir çalışıyor:kedi::kedi:

o da iyiymiş aslında. ama benimki cin azıcık pek biliyo herşeyi işine gelince :umursamaz:

yaa bu arada netten araştırdım pko olna kadınlarda yumurtlama bozuklukları olabilir diyo. yumurtam ondanmı gelişmemişti acaba öyle olurmuş pko'da. bir doktora daha mı gitsem CADIARZU
kendime 3 ayrı yöntem çizdim yardım edin kızlar ya adaçayına başlıcam süre kısalsın diye ya bal çörekotu tarçın yapcam yumurtalar gelişsin diye yada ovulasyon testi alcam bakalım yumurtlama varmı diye sizce nerden başlıyım hepsini yapıp beynimi sulandırmak istemiyorum

cnm bence adaçayını boşwer dşük tehlikesi oluyormuş ama çörekotlu karışımı dene bence zararı yok ben bu ay yumurtlama belirtilerini hissettim sanki daha erken oldu denedim ya onu testide bunla beraber kullanabilirsin zaten ama inşallah gerek kalmadan bu ay hamile haberlerimzi verebiliriz eğer bu ay olmazsa bende düşünüyorum açıkçası testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…