Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

isim cim çok teşekkür ederim canım umarım sizinde en kısa zamanda bebişiniz olur hayırlısı ileee

teşekkür ederim cnm inşallah tabiki herşeyin hayırlısıyla olmasını istemek en güzeli
size bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm şimdi çok aşırı heyecan vardır sizde :dance::dance:

teşekkür ederim cnm inşallah tabiki herşeyin hayırlısıyla olmasını istemek en güzeli
size bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm şimdi çok aşırı heyecan vardır sizde :dance::dance:

evet canım ya çok çok garip duygularmış valla:)
allah hepimize hayırlı bebişler nasip eder inşallah:)

canm yaaa senden öğreneceğimiz çok şeyler var ben hemencciiik affettim uykuluydum zatennn uyuyim dedim olmadı sırnaşık şeysırnaşık şey

canm yaaa senden öğreneceğimiz çok şeyler var ben hemencciiik affettim uykuluydum zatennn uyuyim dedim olmadı sırnaşık şeysırnaşık şey

yok güzelim o zaman normalleştiriyolar nasıl olsa affediyo die ben şimdi canım ciicm yapıyorum ama gayet resmi bi sesle görsen aşkm noldu yorgunmusun demeler ikide bir aramalar msjlar yok diorum genel bıkkınlık var öle burnundan gelmeliki yapamasın valla onu bunu bilmem kim üste çıkmaya çalışırsa dieri alttan alıyor hiç allttan alan taraf olmaya niyetim yok kötükedihüso

evet canım ya çok çok garip duygularmış valla:)
allah hepimize hayırlı bebişler nasip eder inşallah:)
aminnn :Saruboceq:

alemsin canım yaa kaydirigubbakcemile3

afrein kız berna...biraz burnu sürtsün kocişinin...hemen pes etme biraz koştur peşinde...özlesin onu:):):)
ben olsam koklatmam bile....

afrein kız berna...biraz burnu sürtsün kocişinin...hemen pes etme biraz koştur peşinde...özlesin onu:):):)
ben olsam koklatmam bile....

jale20 sen kocişinin burnunu pek sürttüremezsin gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3

herkese günaydıııııınnnnn opuyorumnanaktan
maşaallah senin de bugün keyfin pek yerinde :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
noldu kuzum sana bu kadar :1shok:
buram buram intikammm kokuyorsun :roflol:

ben iyiyim hamdolsun, herşey yolunda :lepi:
ayy üzüldüm ama şimdii ona :teselli:
bi akşamlık tembelliğinin sonuçlarına bak kaydirigubbakcemile3
hee bu arada sana dün dediklerimide unutma tamam mı lmaz:
jale20 sen kocişinin burnunu pek sürttüremezsin gibi geliyo bana kaydirigubbakcemile3
bence de delikafadulden

selam kızlarr,
ben de bu yaz hamile kalmayı çok istiyorum...eşimi daha ikna edemedim...Eylül gibi başlayalım çalışmalara diyor...onda bile emin değil...Zorla baba olmasını da istemem tabii..
Ama geçen ay bir kaç kaza oldukafamçokkarıştı adetime 4 gün var bakalım nolacakkkk
Allahım bana ve bebek isteyen herkese versin inşallahhh:Saruboceq:

selam canım hoşgeldin a.s. neden erkekler baba olmak istemiyor anlamıyorum ya :uhm:
ama inş. tutmuşturda hamişsindir kaydirigubbakcemile3

ahh bu eşlerrr kötükedihüso kaydirigubbakcemile3

hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun firstday, hoşgeldin aramıza a.s.

---------------------------------------------------------------------
ya bu arada chablisssimiz gelmedi hala :gitme:

river canım benim benim kociş öyle yaparsa bana bende ona yapacağımı bilirm...onu deli ederim canım...demem yeni evli diye.anladınız siz onu...:kedi:

bernacım yanındayız canım...sakın pes etme hemen...bir kaç gün dolansın öyle bakalım dayanabilecekmizemuszemuszemuszemus

kızlar hoşbulduk....valla sanki adet olucam gibi belirtilerim var..
diyorlardı da inanmazdım, bebek yapmayı aklına koyan insan ondan başka birşey düşünmezmiş diye doğruymuşşşmafoldumben

kızlar hoşbulduk....valla sanki adet olucam gibi belirtilerim var..
diyorlardı da inanmazdım, bebek yapmayı aklına koyan insan ondan başka birşey düşünmezmiş diye doğruymuşşşmafoldumben

stres yok tamam mı firstdayim belirtiler ikisindede aynı b elkide bebişin seninledir :Saruboceq: adet tarihin ne zaman

kızlar hamile kalmaya karar verdiğinizde neler yaptınız. yani dr filan gözükmek gerekir dimi

stres yok tamam mı firstdayim belirtiler ikisindede aynı b elkide bebişin seninledir :Saruboceq: adet tarihin ne zaman
stres yok ama, rüyalarıma bile giriyor, ama ben değil annem doğuruyorr:roflol:
7 sinde olmuştum geçen ay, genlde de bir önceki aydan 3 gün önce olurum...
kazalar yumurtlama dönemine denk gelmedi....
sizler de var mı birşeylerr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…