Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hımm evet haklısın hap kullanırken anlaşılmaz sanırım.. CADIARZU
bence de geç yumurtluyosun çünkü geçen ayda gerç olmuştun adeti a.s
bu günleri de bi değenlendirmeye al bakalımm opuyorumnanaktan
kızlar hepinize çok teşekkür ederim rahatlattınız beni sizi çok seviyorum
Şeniz Şeniz Şeniz
kızlar merhaba nasılsınız
merhaba tşk hamdolsun, hoşgeldin vereliniortak

kızlar merhaba nasılsınız

hoşgeldiniz kızlar. farbetter cim bende hap kullandım 2.5 sene bırakır bırakmaz eski düzenine döndü adetlerim. haplar hamile kalmanı zorlaştırmaz. sadece çok uzun süre kullananlarda (8-10 sene gibi) yumurta tembelliğine sebep olabiliyor. bıraktığın anda hamile kalmakla ilgili hiçbir etki ve koruması kalmaz bu hapların. yoksa o kadar doktor tavsiye edermiydi hiç.ama tabi 3 ay korunma öneriyorlar genelde. hapın tüm etkileri atılsın diye ne kadar doğru bilmiyorum.benim annem senelerce kullanmış hap, bıraktığı ay kardeşime hamile kalmış. bu da var yanii yerimseniben

hımm nacizane fikrim en azından eşinle karşılıklı tam güven kazandıktan ve evlilik biraz oturduktan sonra düşünmende fayda var..
evlendikten sonra herkeste herşey iyi gitmeyebiliyor.. hayal kırıklıkları olabiliyor..
inş.hiçbir sorun yaşamazsın.. mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile5

canım yaşını bilmiyorum ya da eşinin yaşını.ikiniz de istiyorsanız ve hazır hissediyorsanız neden olmasın. ama bana kendi fikrimi sorarsan ben 23 yaşında evlendim 2 senelik evliyim yeni düşünüyoruz bebek. benim için maddi manevi birşeylerin oturması gerekir bebek için. nişanlını çok seviyor çok mükemmel buluyor olabilirisn ama bakalım evlilik hayatı içinde de öyle olmaya devam edecek mi. evlilik zaten kolay birşey değil. fedakarlıklar gerektiren bir kurum. hem evliliğe hem anneliğe alışmak daha zor olur
bazı arkadaşlar diyebilirlerki 9 ay sonra doğacak nasılsa bu arada alışırlar. ama o 9 ay boyunca da sen anne olacaksın sadece doğunca değilki,sizi kısıtlıcak mutlaka.yeni evli olup da özgür olmanın keyfini yaşayın bence. bu sadece bir dönem olur o günlere geri dönülmez. hem de evliliğiniz oturmuş olsun. eşine de kendine de bir ana iki ayrı büyük sorumluluk yükleme derim ben naçizane fikrim böyle opuyorumnanaktan

gamzecim saba yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
bende öyle düşündüm bakalım karın ağrısıyla belli eder kendini diye düşünüyorum boş geçmiyim ben yine de birkaç günü

canım ben 27 yaşındayım benim fikrimi sorarsan çok erken biraz keyfini sür yeni gelinliğinin kocanla gez toz bi rahatlayın sonra bakarsın ilk zamandan çocuk tam birbirine adapte olmadan bunaltıcı olabilir hem bırak herkes dört gözle beklesin şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

gamzecim saba yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
bende öyle düşündüm bakalım karın ağrısıyla belli eder kendini diye düşünüyorum boş geçmiyim ben yine de birkaç günü
ya 1 dk. hani biz yumurtlama günlerini düşünmicektikk :umursamaz: nerdee kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar cok teşekkür ederim verdiğiniz fikirlere. eşimde bende 29 yaşındayız. açıkçası çokda geç anne olmak istemem. çocuğumla aramda fazla yaş farkı olmaması daha iyi sanki:)

ozaman en ,iyisi belli bi süre d.k hapı dışında farklı yöntemlerle korunmak. d.k hapı asnki köreltir gibi gelio bana.

ya 1 dk. hani biz yumurtlama günlerini düşünmicektikk :umursamaz: nerdee kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay evet yaaaaaa
hep alçak doktorun yüzünden oturdu hesapladı napıyım ama bir sorun varsa zaman kaybetmiyim diye de düşündüm açıkçası. neyse yaa ben gene saldım çayıraa zemuszemus
bu arada pko olan bir arkadaş vardı winx perisi ona sordum o ilk ay hamile kaldı. benimki önemsizmiş görünüm şeklinde olnamış sadece engel değilmiş hamileliğe içim rahatladı valla

bence de en iyisini düşünmüşsün.. 3-5 ay geçsin duruma göre niyetlenirsiniz yerimseniben
hayırlısı olsun ...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohh ohhh harika o zaman :lepi:

gözün aydın bidenem çok sevindim

herkese günaydınnnnn yeni gelenlerde hoşgelmişler sefa getirmişler opuyorumnanaktan

günaydın canlarım...bernacım bakıyorumda keyfin yerinde:kedi:zemuszemus
muhabbet iyiydi galiba kocişle....:kedi::kedi:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim rahatlattınız beni sizi çok seviyorum
biz de seni seviyoruz cnm bugün keyifler nasıl ben intikam alamadım uyuyim dedim uyyamadım kiii uyandırdı wallaa

aslında erken denilebilir ama zaten ha deyince de olmuyo ki ama yine de bir müddet hap kullnmadan doğal yöntemlere korunabilirsin iyice birbirinize alışmak için bizde de 1sene korunduk şimdi denemeler başladı umarım hemen olur ben çok istiyorum çünkü

yok walla hesaplamasak da belirti takibiii...

bitanem zaten30 yaşından sonra daha zor oluyomuş ben de 27yim eşim erken diyo ama ben çok istiyorrum

günaydınnnn :teytey:
günaydınn bernacım, nasılsın bugün :jeyyar:

herkese günaydıııııınnnnn opuyorumnanaktan

günaydınnnn :teytey:
günaydınn bernacım, nasılsın bugün :jeyyar:

saol balım daha iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum ama grev halim devam ediyor yaşasın kötülük derslere başladım kocama ders 1 anneden emilen süt nasıl burundan fitil fitil getirilir napiim anacım cadı tarafımı çıkarıyolar ortaya benim suçum yok :teytey:

sen nasılsın kuşum Şeniz

isim cim çok teşekkür ederim canım umarım sizinde en kısa zamanda bebişiniz olur hayırlısı ileee

amanda herkes beni merak etmiş river isim jale20 ve tabiki gamzemmmmmm ağlıycam şimdi çok saolun güzellerim sizle daha iyiyim dün gece nöbetteydim benim kör kütük uyuyan kocam 11 de çıkmıuş kliniğe gelmiş süt dökmüş kedi görseniz merdivende sıkıştırmalar ama durrrrrr fena yapıcam onu kızgınlığım geçti intikam vaktiiii

planımda sonradan olmuş vajinusmus vakası oynamak var :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…