Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ya tamam bernacım üzülüyorum yapma bu kadar
unut gitsin, düşünme bugünn..
düşündükçe sinirleniyorsunn

hayırlısı olsun canım iyi haberlerine sevindim gözün aydın takma kafana artık opuyorumnanaktan

banane ben oynamıyorum artıkkkk

berna tatlımmmm kızma kocacığına yorgundur havasında değildir. sonuçta evet bebek istiyoruz hepimiz ama bizim de öyle anlarımız olmuyor mu bu iş de sadece bebek yapcam diye yapılmaz ki.havaya girmek lazım en önemlisi canının istemesi lazım kızma ona. bu ay tutmaz gelecek ay tutar. hem daha yeni başladınız bilincinde değildir. benimki de öyle. bugün doktordan çıkıp söyledim ona da üstüne basa basa 15-17-19. günler olması lazımmış mutlaka dedim. ama bikaç ay geçerde hala olmazsa onlar bizden çok panik olurlar takip etmeye başlarlar sen merak etme. inşallah gerek kalmaz ama :Saruboceq:

çok düşüncesizler ya mahvetti günümü tüm enerjim sıfır

Kizlar ya üzmeyin kendinizi... Berna cim düzelecektir eminim... oda cocuk istiyordur.. kesin. ama yorgun ve hassas oldugunuz dönemlerdesiniz ikinizde herhalde... sabirli ol canim hatasini anliyacaktir.

chablisss cim cok güzel haberler bunlar... cok sükür bir problem yok... keske ama o yumurta olayini tekrar iyice bir sorsaydin...

Kizlar benim mesaim bitti... aksam belki insallah görüsürüzzz... bye

hımm yumurtalıklarda problem yok şükür
ama polistik over olduğunu neden daha önce anlamamışlar, sen rutin yaptırıyordun kontrollerini CADIARZU inşaallah sorun çıkarmaz...

kızamıkçık konusunda senin dr.da benimkiler kafasındanmış, neyse napalım bu kadar doktor aynı şeyi söylüyorsa vardır bi bildiklerii :1closedeyes:

inşaallah bu bekleme sürelerinde sabırlı olabiliriz .. bana kalırsa biran önce bal-çörek otu-tarçına ve de adaçayına başlamanda fayda var chabliscimm

peki yumurtlama belirtilerin olmuşmuydu tatil dönemi fisfisfis

inşaallah :Saruboceq:

son cümlen çok doğru, bence de kesinlikle öyle olur,
şimdi hemen olacağını düşündükleri için umursamaz gibiler, bilincinde değiller .. hele bikaç olmasında görürüm ben onları
paçaları tutuşuverir mazallah kaydirigubbakcemile3

çok düşüncesizler ya mahvetti günümü tüm enerjim sıfır
canım benim üzme kendni herşeyde bir hayır vardır öyle düşün birazda. sonuçta treni kaçırmış değilsin kızgınlığa devam ediceğine bence naza çek kendini biraz gönlünü almasına sebep ol kocanın gerisi gelir zaten.bakarsın bu gece olması daha hayırlıdır sositos yerimsenibenosito
evet yaa sonradan orcak çok şey olunca insan atlıyo bakalım yaaa bu ay da adetim gecikirse nalıcam kii yumurtlamam gecikiyor o zaman da kür zamanı geldi demektir benim için

canım ben önceden hap kullanıyordum o yüzden anlaşılmamıştır. yumurtlama olmayınca anlayabileceklerini zannetmiyorum. bir sorun olmaz adet oluyorsun sonuçta kendi kendine dedi.beni düşündüren yumurtanın gelişmemiş olması henüz .bakalım adetim gecikirse anlıcamki yumurtlama da geç olmuş adaçayına geçicem o zaman.ama adetim zamanında olursa yumurtanın gelişmesinde sorun olabilir belki bal çörekotu tarçın yaparım o zaman yada direk doktora giderim
tatilde akıntım oldu sandım ben ama ağrım hiç olmamıştı. benim o dönem ağrım olur hep.geçen ay da geç olmuş yumurtlamam. aslında iyi olabilir hala şansım var demekki bir kaç gün yerimseniben

chablsscim hala şansın var yani yumurtaman için ne güzel canım...sana iyi iyi çalışmalar...benim günüm geçti beklemedeyim bende....
ama hafif karnım ağrıdı sanki adet olcam yaaaaa

bernacım canını sıkma...bu akşam başla tekrardan çalışmalara...kocişini afftettzemuszemus

selamlar..ya ben az önce yanlış başlıga yazmışım sanırım derdimi neyse yeni üyeyeim zamanla alışıcam
d.kont haplarını bıraktım az öncede adetim basladı..adet sonrası bebek yapmayı düşünüyoruz..acaba gebe kalma ihtimali azalıyormu haplardan dolayı?
çogu kişi bana en az 3 ay gecmeli dio):
bebişim olmazmı yani benm adetten sonra beraber olursak?

mrb canım hoşgeldin a.s.herkese göre değişir o hem Rabb'im ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok daha şimdiden öyle şeylere kafanı takma olmayacak gibi he tabi vücut kendini korumaya alıştırdığı için bikaç ay geçebilir ama dediğim gibi herkese göre değişir hemende olabilir hiç belli olmazyerimseniben

Merhaba Patricia a.s.
vereliniortak

canım merhaba dk hapından sonra bazılarında hemen bebek oluyor ama bazılarında duruma gore uzayabılıyor işte. demek düşünüyorsunuz hemen. insallah bu ay tutturursunda sende bizim gibi uzun süre uğrasmazsın :lepi:

arkadaşlar merhaba:))

şimdik sizden bi fikir almka isterim ben:) 4 gün sonra evleniyorum.. ve hiç bi şekilde d.k hapı kullanmak
istemiyorum. açıkçası bebişim olursada üzülmem yani. herkes hemen ne çocuğu desede ben istiyorum yani... sizlerinde fikirlerini almak istedim. çokmu erken sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…