Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1yıldır çok istiyorum olmadı .bu yazı umutla bekliyorum
selam ben yeni evliyim 1 yılım temmuz sonu doluyor
Ağustos gibi düşünüyoruz bebiş
sizin neden olmuyor
isteyen herkese rabbim nasip etsin
kızlar biz de yaz bitince düşünüyoruz. ben geçen aydan başladım folik asite. kazara hamile kalırsam diye çünkü ilacı bıraktığımdan beri hiç güvenemiyorum korunma olayına. şimdi ben geçen hafta check-up yaptırım eşimle beraber. maşallah herşey çok güsel çıktı. kan değerleri tiroid vs herşey normal. jinekoloğa senede bir düzenli gidiyorum zaten.acaba hamile kalmadan önce baktırmam gereken başka bir şey var mı ki yani normal bir jinekolojik muayene ve check-up değerleri dışında bakılması gereken şeyler var mı?eğer varsa haziran ayında onları da halledip yazın kendime güzelce bakıp iyi beslenip yaz sonunda da Allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum. ben bir yerlerde kızamıkçık testi falan gibi şeyler okumuştum. bu konuda bilgisi olan varmıCADIARZU
tabiki bi çok test açı vs var chabcımm a.s
pap smear testi de yaptır
burada bi arkadaştan okumuştum kızamıkçık bağışıklığı olmadığı için çok sorun yaşamış gebeliğinde
mutlaka yaptırın diyordu
sen hangi hastaneyi tercih ediyorsun bunun için
devlet mi, özel mi, üniversite mi??
inş. chablisss :1hug:
ne kadar bilinçlisin maşaallah (pap-smear devlat hast. nde yapılıyor mu?? ya da özelde fiyatı nedir? rica etsem)
bende nasipse haziran gibi
ön kontrol için gitmeyi planlıyorumm
ama karar veremedim dr. konusunda
belki üniv. hastanesine gidebilirim.. daha detaylı incelenir..