chablisss cim tatilinin iyi ve keyifli gectigine cok sevindim... canim o üc günde bir sefer oldu ama biliyorsunuz Rabbim kismet ettiyse zaten bir damlasi bile yeter zemuszemus
adetlerini bekleyen kizlarrr test basina... hadi yapinda güzel haberler aliriz insallah... sevinelim biraz yaaa
ben geldim ama bugün hiç enerjim yok kocam dün akşam 9da uyudu sinir oldum ona dün akşam yumurtladığımı hissettim ilk defa ama kasıklarımda ani bi sancı bide o bahsettiğiniz akıntı ilginç insan kendini dinlemeli
ya erkekler böyle hep çocuk mocuk istemiyo onlar erken diyolar sinir oluyoumklava: klava:
mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama kötükedihüso bende onun burnundan fitil fitil getirmezsem berna değilim uyuzzzzzzzzzzz kötükedihüsoklava:
bende getirim diyorum ama sonra ya bebiş olacaksa diye cezaandırramıyorumda güveniyo o da ne zaman isterse o var nasılsa
inşaallah..selam kızlarrr
adetime son 5 gün Allah'ım hayırlısını ver lütfennn :Saruboceq:
bugün tekrar bi test yap istersen dilaracımselam kizlar nasilsiniz…???
ben… bilmiyorum yaaa… ooffff hic böyle olmazdiii… 25.06. gününden itibaren biliyorsunuz bekliyordum adetimi… 25 inde biliyorsunuz ovulasyon testi yapmistim hamilelik varmi diye bakmak icin negativ cikmisti… 26.06.2009 dayanamadim hamilelik testi yapmistim yine negativvv :-((( o günün aksami da az bir pembelik geldi… oldum dedim ama… yok oydu tek. hala bekliyorum tam gelecek… gelmiyor. offf ya gelse de artik kurtulsam… yeni bir ay yeni bir baslangic yeni bir ümit olsa….
yaaa :çok üzgünüm:ben geldim ama bugün hiç enerjim yok kocam dün akşam 9da uyudu sinir oldum ona dün akşam yumurtladığımı hissettim ilk defa ama kasıklarımda ani bi sancı bide o bahsettiğiniz akıntı ilginç insan kendini dinlemeli
:mymeka:mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama kötükedihüso bende onun burnundan fitil fitil getirmezsem berna değilim uyuzzzzzzzzzzz kötükedihüsoklava:
bu sefer çok kızdım bak bu sefer sürüm sürüm sürünecek yazıyorum buraya
onun yaptığının aynısını bile yapsan uyusan yine intikam alamazsın uyandırıyo ya işte ne güzel farketmişsin gününü erkenmiş üfffff
:mymeka:
ya gamze tam içimden geçen hareket :mymeka:
yok işte uyandırmaya kalktı uyandıramayınca döndü arkasını uyudu biz bu adamlara çocuk yapacaz hey allahım hey kötükedihüso
bende sevdim hemde çok :mymeka::mymeka:
ne yedirip ne içirelim biz bunlara kıs kötükedihüso
öptm seni hayatım Şeniz
yok işte uyandırmaya kalktı uyandıramayınca döndü arkasını uyudu biz bu adamlara çocuk yapacaz hey allahım hey kötükedihüso
çok kızdırmış seni anlaşılan -tatlicadiarzu-yok işte uyandırmaya kalktı uyandıramayınca döndü arkasını uyudu biz bu adamlara çocuk yapacaz hey allahım hey kötükedihüso
hımm tamam o zaman kuşumya gamze tam içimden geçen hareket :mymeka:
sizi çok iyi anlıyorum kızlar. benimki de genelde uyur. ama şöyle bir yöntem geliştirdik. akşam yemeğinden sonra bir yarım saat bi saat kestiriyor. sonra iyi oluyor. bunu önerin derim. zaten sırf yorgun olmasın diye yumurtlama döneminde izne çıktı benimki:lepi:
bugün bir merakla eve yakın olan sağlık ocağına gittim. kan testi yaptırmak için.bugün yumurtlamamın 9. günü. bugünlerde çıkıyor diye okudum forumdan. bir gittim boş yere. burda yapılmıyor hastanede yapılıyor dediler. hastane de çok zahmet. gitmedim hastaneye falan. 4-5 günlüğüne biz de istanbula gidiyoruz inşallah yarın. eşimin ailesi orda yaşıyor. bir arkadaşımızın da düğünü var. dönüşte kayınvalidemlerle döneceğiz, bir kaç gece kalıp buradan tatile gidecekler. öyle böyle benim günüm gelecek zaten. oyalanmış olurum bir bakıma. foruma da giremem büyük bir ihtimal. herkesin bekleyişi hayra çıkar inşallah. görüşmek üzere arkadaşlarçsenağlama