Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

sizi çok iyi anlıyorum kızlar. benimki de genelde uyur. ama şöyle bir yöntem geliştirdik. akşam yemeğinden sonra bir yarım saat bi saat kestiriyor. sonra iyi oluyor. bunu önerin derim. zaten sırf yorgun olmasın diye yumurtlama döneminde izne çıktı benimki:lepi:

cnm hayırlısıyla git gel bebişle dön inşallah benim kocam yarım saat die yatar sabah zor kalkar cnm bizde tutmaz allahıum napcam ben kafamçokkarıştı

sizi çok iyi anlıyorum kızlar. benimki de genelde uyur. ama şöyle bir yöntem geliştirdik. akşam yemeğinden sonra bir yarım saat bi saat kestiriyor. sonra iyi oluyor. bunu önerin derim. zaten sırf yorgun olmasın diye yumurtlama döneminde izne çıktı benimki:lepi:
bugün bir merakla eve yakın olan sağlık ocağına gittim. kan testi yaptırmak için.bugün yumurtlamamın 9. günü. bugünlerde çıkıyor diye okudum forumdan. bir gittim boş yere. burda yapılmıyor hastanede yapılıyor dediler. hastane de çok zahmet. gitmedim hastaneye falan. 4-5 günlüğüne biz de istanbula gidiyoruz inşallah yarın. eşimin ailesi orda yaşıyor. bir arkadaşımızın da düğünü var. dönüşte kayınvalidemlerle döneceğiz, bir kaç gece kalıp buradan tatile gidecekler. öyle böyle benim günüm gelecek zaten. oyalanmış olurum bir bakıma. foruma da giremem büyük bir ihtimal. herkesin bekleyişi hayra çıkar inşallah. görüşmek üzere arkadaşlarçsenağlama
hımm iyi bir yöntem arkadaşımm vereliniortak

evet dediğin gibi oyalanmış olacaksın, iyi olacak senin için, sevindim kaydirigubbakcemile5
iyi bak kendine opuyorumnanaktan

cnm hayırlısıyla git gel bebişle dön inşallah benim kocam yarım saat die yatar sabah zor kalkar cnm bizde tutmaz allahıum napcam ben kafamçokkarıştı

tatlım benim yaa :teselli:
konuştun mu bunu onunla, yani sen istemiyor musun, neden böyle yapıyorsun falan diye ?

bu söyledikleriniz benim kocişle hiç uyuşmuyor asla hayır demez :1shok:hatta çoğu zaman ben uykulu oluyorum malum işte iş evde iş zorla beni uyutmamaya çalışıyor:1shok: hatta hadi bebek yapalım diye kandırmaya çalışıyo hep beni:kedi:

bu söyledikleriniz benim kocişle hiç uyuşmuyor asla hayır demez :1shok:hatta çoğu zaman ben uykulu oluyorum malum işte iş evde iş zorla beni uyutmamaya çalışıyor:1shok: hatta hadi bebek yapalım diye kandırmaya çalışıyo hep beni:kedi:

yok mu acaba bunun bi orta yolu

ne güzel ne güzell kaydirigubbakcemile3 aferin onaa :lepi:

ne güzel tatlım sevindim senin adına
keyfini çıkar :içelim:

valla kızlar yorgun olmadığım müddetçe sorun yok keyfini çıkarmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 darısı sizinkilerin başına :1rolleyes:

benim kocişte aynen...gece olunca malum iş aklına geliyor....hele hele bu aralar coştu...:kedi::kedi:

dtbernat canım keçiboynuzu yedirt kocişine ...bak daha seni uyutuyormu ben denedim sonuç süper.....zemuszemus

arkadaşlar bernamız kocacına çok kızmış, anlıyorum onu :teselli:
ben bu kadar uğraşırken neden o birşey yapmıyor diye düşünüyor haklı olarakk

ama yarın unutunca ... keçiboynuzuna başlarsınız belkim a.s.

kızlar ben geldim doktora gittim bugün hemen paylaşıyorum sonuçları:
-rahim yumurtalık rahim ağzı temiz çıktı çok şükür
-adetim 32 gün sürdüğü için 15,17,19. günler ilişki olması gerekiyormuş 19.-20. gün yumurtam çatlıyormuş
-check-up'ı da aynı yerde yaptırdığım için hepatit, tiroid vs testlere gerek kalmadı
-kızamıkçık, toksoplazma gibi testlere hamile kalınca bakarız dedi.kızamıkçığa gerek yokmu dedim ısrarla. doktor dediki sizin nesilde genelde bağışıklık var zaten dedi karma aşı kapsamına alınması sebebiyle. zaten şimdi aşı yapsak korunma süreci var ki o daha riskli dedi hamile kalırsan kazara (tahmin ettiğimiz sebepten yapmak istemiyorlar yani) bende tamam dedim.
-folic plus a devam dedi ama 2 aydır kullandığım için 3'ten 2'ye düşürebilirsin hatta bir süre sonra günde bir tablete inebilirsin dedi. vücutta gerekli depolama olmuştur artık dedi.
-bu arada bende polistic over varmış mafoldumben o yüzden 32günde bir adet oluyormuşum. geç yumurtluyormuşum bir sakıncası varmı dedim. adet olduğum için bir sakıncası yokmuş. sadece geç yumurtluyorsun dedi dışardan takviye olcak bir durum yok dedi:Saruboceq:
-yalnız kafama takılan bir konu oldu ben yumurtam çatlamıştır diye düşünüyordum. ultrasonda baktı gelişmiş bir yumurta yok henüz dedi mafoldumben ama bunu kötü bişeymiş gibi söylemedi gene adetim gecikcek bu ay da galiba. bana gelecek ay adaçayı yolları göründü. ama eğer yumurta gelişiminde sorun varsa ki bunu anca doktor anlar bal-çörekotu -tarçın da işe yarar herhalde.neyse şimdilik öyle bir şey yok ama aklımda tutcam hepsini.
-6 ay süre verdi ocak ayında olmamışsa hala gel dedi. sabırlı davran dedi. ilk ay olma şansı %20 dedi. dedi de dedi kaydirigubbakcemile3 ama kafam şu yumurta olayına takıldı neden olmadı ki hala. gerçi geçen ay da geç oluşmuş öyle ded amafisfisfis

X