bahsettiğin özellikler evet yumurtlama dönemi akıntısı ama pembelik genelde adetin son günü olur arkadaşım, bilemiyorumm ... CADIARZU
arkadaşım öncelikle hoşgeldin
ikincisi ben nacizane bu topikte olumsuz konuşmayı yasakladım kaydirigubbakcemile3
çünkü bu bebek işi çok hassas stres yapmaya hiç gelmiyorr :bbo:
ne kadar stres yaparsan süre o kadar uzar :1no2:
o yüzden mümkün oldukça relax olup, tevekkül edicez inş. a.s
hımm demek negatifKizlar dün yaptim ovu testini. acaba hamilelik varmi diye... maalesef negativ :sinifsinif:
ama adetim de gelmedi... bugün günümdü... bakalim ama daha gün bitmedi :-(((
tabii arkadaşımmHaklısın valla ne diyeyim !!! Sağol canım bol bol dua ediyoruz Rabbim ne eylerse güzel eyler.... Hakkımızda hayırlısı olsun........:Saruboceq:
dilara bugün gününse hamilelik testi de sonuç verir belki artık bi de ondan dene bu akşam da gelmezse.neyse ben cikiyorum kizlar ... görüsürüzzz
hımm demek negatif
acaba ovü. testi kesin sonucu verecek miydi
umutlanabilir miyiz yanii CADIARZU
neyse hayırlısı neyse o olur inş.
tabii arkadaşımm
inşaallahh kaydirigubbakcemile5
inşaallah
megryanncım yalnız ovülasyon testi yapan ben değildim dilara idi
bi karışıklık olmasın yerimseniben
dimple hawk senin ne zaman son adet tarihin?yani ne zaman belli olacak birşey olup olmadığı?
günaydın tatlım siz ne zaman isterseniz bana beden söyleyin ben ayarlıcam inş.
yalnız siparişi toplu vermem lazım, chabliscim de gelsin
diğer isteyen arkadaşlar da söylesin
sipariş verelim a.s
tamam tatlım seninkini yazıyorum bi kenarabitanem hazırlayalımda hazır dursun benim bedenim 38 galiba m olur bana
göğüs 94 bel 74 kalça 95 aman belim ne kalınmışlmaz: sana zahmet kuşum bu arada naptın kızamıkçığı
tamam tatlım seninkini yazıyorum bi kenara
topik kapatıldı ya fazla sipariş veremicem onlar da 2-3 tane şeyle uraşmazlar o yüzden sanırım t-shirtleri ben alıcam dışardan onlara vericem baskı için, collezzion dan alırım belki