Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar ben geldiim,
kizlar yaaaaa ben merakimdan bugün hamilelik testi yaptiiimmm :-(((( maalesef negativ... ya kizlar yaaa olmadiii bu aydaaa oooffff ooffffffffff
işte bu yavrum, kendime yaptırmıştım şutarafagittiDİMPLECİKKK NE TİŞÖRTÜÜ GIIIIII :sinifsinif: BAAA DA SÖLİCEN Mİİİ sositososito
çok güzel fikirler var :lepi:
arkadaşlar ben de şimdiden plan programımı yaptım bilemm :jeyyar:
inşaallah Rabbim o günleri nasip ederse
şöyle yapmayı düşünüyorumm şutarafagitti;
eşimi gündüzden arayıp,
" Aşkım (3 yıllık evliyim) 3 yıldır isteyipte bir türlü alamadığımız, çokk güzel bi t-shirt aldım bugün. Akşam sana göstermek için sabırsızlanıyorum" dicem
ve akşam bunu giyicemm :asigim: :sm_cool:
t-shirt hazır bilee, gününü bekliyor inş. :asigim:
bu ay nasip değil demekkii :teselli:selam kizlar ben geldiim,
kizlar yaaaaa ben merakimdan bugün hamilelik testi yaptiiimmm :-(((( maalesef negativ... ya kizlar yaaa olmadiii bu aydaaa oooffff ooffffffffff
selam kizlar ben geldiim,
tatlım bi görünüp bi kayboluyorsun, meşgulsün herhalde fisfisfiscanım benim bozma moralini her olmamış iştede hayır vardır bebiş geleceği doğru zamanı bilir stress yok yola devam opuyorumnanaktan
tamam angel, gönderirikDİMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BANADA GÖNDERR NANNN lmaz:
PARASI NEYSE VERİRİZZ :umursamaz: YAZ ADIMI NEREYE YAZIYOSANNN opuyorumnanaktan
rica ederim tatlım a.s.
ama gebeliğin ilerleyen döneminde de giymek isterseniz 1 beden büyük almanızı öneririm a.s