Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

selam kizlar ben geldiim,

kizlar yaaaaa ben merakimdan bugün hamilelik testi yaptiiimmm :-(((( maalesef negativ... ya kizlar yaaa olmadiii bu aydaaa oooffff ooffffffffff

kizlar yaaaaa ben merakimdan bugün hamilelik testi yaptiiimmm :-(((( maalesef negativ... ya kizlar yaaa olmadiii bu aydaaa oooffff ooffffffffff

canım bence kırmızıkartı görene kadar moralini bozma. bazen adet günü geçse bile testte çıkmayabiliyormuş.

DİMPLECİKKK NE TİŞÖRTÜÜ GIIIIII :sinifsinif: BAAA DA SÖLİCEN Mİİİ sositososito

ben karlsruhe deyim stuttgart a yakin bilirsin muhakkak. sen ne icin kalmistin buralarda???

benim iki bu iki şehirde de teyzem var. bana istek yapmıştı bir tanesi 2005 yaz tatilinde gitmiştim kalmıştım bir ay. gezmek için güzel bir yer ama sürekli yaşamk istemezdim. ıngilizce öğretmeniyim. ikinci dilim de almancaydı. epey biliyordum. ama şimdi neredeyse hepsini unuttum. kullanmayınca unutuluyor.

DİMPLECİKKK NE TİŞÖRTÜÜ GIIIIII :sinifsinif: BAAA DA SÖLİCEN Mİİİ sositososito
işte bu yavrum, kendime yaptırmıştım şutarafagitti
isteyen arkadaşlarıma da yaptırıyorum inş. buyrunnnnnnnnn

çok güzel fikirler var :lepi:

arkadaşlar ben de şimdiden plan programımı yaptım bilemm :jeyyar:
inşaallah Rabbim o günleri nasip ederse
şöyle yapmayı düşünüyorumm şutarafagitti;

eşimi gündüzden arayıp,
" Aşkım (3 yıllık evliyim) 3 yıldır isteyipte bir türlü alamadığımız, çokk güzel bi t-shirt aldım bugün. Akşam sana göstermek için sabırsızlanıyorum" dicem
ve akşam bunu giyicemm :asigim: :sm_cool:
oyunnnbabyano.jpg

t-shirt hazır bilee, gününü bekliyor inş. :asigim:

canım benim bozma moralini her olmamış iştede hayır vardır bebiş geleceği doğru zamanı bilir stress yok yola devam opuyorumnanaktan

DİMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BANADA GÖNDERR NANNN :eek:lmaz:
PARASI NEYSE VERİRİZZ :umursamaz: YAZ ADIMI NEREYE YAZIYOSANNN opuyorumnanaktan

canım benim bozma moralini her olmamış iştede hayır vardır bebiş geleceği doğru zamanı bilir stress yok yola devam opuyorumnanaktan
tatlım bi görünüp bi kayboluyorsun, meşgulsün herhalde fisfisfis
DİMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BANADA GÖNDERR NANNN :eek:lmaz:
PARASI NEYSE VERİRİZZ :umursamaz: YAZ ADIMI NEREYE YAZIYOSANNN opuyorumnanaktan
tamam angel, gönderirik :nazar:
hangi beden

sence fıstıkımmm yerimseniben M ossun bariii :kedi: teşekkürlerr opuyorumnanaktan

rica ederim tatlım a.s.
ama gebeliğin ilerleyen döneminde de giymek isterseniz 1 beden büyük almanızı öneririm a.s

mrb kızlar yarın tatile gidiyorum:smiley-cool: ve biz artık cocuk düşünüyoruz:eek::kedi:Şeniz
bakalım olacak mı hemenCADIARZU içimde hem bi heycan hemde korku var Allah herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq::CüvCüv:

X