Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

sağol canımmmma.s.hepimizin kandili mübarek olsunn Allah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize isteklerini gönlüne göre versinn :1hug:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canımmmma.s.hepimizin kandili mübarek olsunn Allah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize isteklerini gönlüne göre versinn :1hug:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
günaydın güzeller hayırlı kandiller herkese allah hepimizin dualarını kabul etsin a.s.
amin inş.. cümlemizinn
günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsunnn
nerelerdesiniz bakıyımmm
sağol tatlımm.. ben burdayım kaydirigubbakcemile5

bende burdayım chablisscim yumurtlama farkettin mi sen sende 12temmuzu bekliorsun sanırım deil mi regl için

kıslar ben geldim..önceki sayfalardaki yazılarıma kızmışsınız:kedi::kedi:
neyse kandiliniz mübarek olsun...bende 5-6 temmuzu bekliyorum....

kimseler kalmamış yaaa...kıslar sıcaklar yordumu sizi....kimsecikler yok ...opuyorumnanaktan

hoşgeldin biraz abartı vardı özele faza girmiştin ondan 9-10 gün kalmış hadi bakalım gelmesin kırmızılar gelsin bebişleeerr :ecrin_bebek:

tatilde biz evdeyiz..kociş çalışıyor çünkü..bu arada kayınvalidem altta oturuyor..geçen gün seslerden rahatsız olmuş:kedi::kedi::kedi::kedi:...ben ne yapacam kıslar...nasıl bir çare bulurum...çok utandım ne diyeceğimi bilemedim

rahatsız mı olmuş :1shok: kendisi bizzat böyle mi söyledi :1shok: :1shok:

bende burdayım chablisscim yumurtlama farkettin mi sen sende 12temmuzu bekliorsun sanırım deil mi regl için
evet tatlım ben de bekliyorum ama hiç ilgilenmiyorum bu ay yumurtladımmı falan diye. yalnız benim 28inde görünüyor yumurtlamam 32 gün sürdüğü için
evet bizzat geldi söyledi...dün canım çok sıkıldı o yüzden..lmaz:lmaz:lmaz:
neymiş efendim malum durumda sesim çok çıkıyormuş...:kedi::kedi::kedi::kedi:
yok yaaaa kadına bak allah allah lmaz:

evet tatlım ben de bekliyorum ama hiç ilgilenmiyorum bu ay yumurtladımmı falan diye. yalnız benim 28inde görünüyor yumurtlamam 32 gün sürdüğü için

yok yaaaa kadına bak allah allah lmaz:

evet chablisscim ses kesici alacam kendime:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
o esnada hemen ağzıma takarımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada ayın 28ine 3 gün var kolay gelsin canım ...opuyorumnanaktan

chablisscim yumurtlamadn 14 gün sonra mı adet olunur sanki salı bende akıntı çoktu acaba yumurtlama oldu mu bilemedim eğer öyle olursa ben bu ay erken adt olurum ya da olmam bebiş gelir inşallah

evet bizzat geldi söyledi...dün canım çok sıkıldı o yüzden..lmaz:lmaz:lmaz:
neymiş efendim malum durumda sesim çok çıkıyormuş...:kedi::kedi::kedi::kedi:

Allah'tan alt katta kaynanan varmışta uyarmış bari seni başka bir komşu olsa ne dedikodunuzu yaparlardı hee kimbilir :)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…