Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Allah'tan alt katta kaynanan varmışta uyarmış bari seni başka bir komşu olsa ne dedikodunuzu yaparlardı hee kimbilir :)kaydirigubbakcemile3

ne bileyim canım anlamadım ben bu kayınvalidemi...oğluşundan kıskanıyodur belki benizemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ama en kısa zamanda bu olaya çare bulmam gerekir kıslarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet bizzat geldi söyledi...dün canım çok sıkıldı o yüzden..lmaz:lmaz:lmaz:
neymiş efendim malum durumda sesim çok çıkıyormuş...:kedi::kedi::kedi::kedi:

aaaa ben çok utanırdımm yaaaa :kedi:
aman yarebbimmmmm kaydirigubbakcemile3

kıslar ses olayını siz nasıl çözüyorsunuz yaaaa...zemuszemuszemuszemus
2 aylık evli bri olarak sizlerden yardım bekliyorum:kedi::kedi::kedi:

gece herkesi ayağa kaldırcak kadar ses çıkarmıyoruz tabikii:1shok:ne çaresi olcak ses çıkarmıycaksın

evet chablisscim ses kesici alacam kendime:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
o esnada hemen ağzıma takarımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
bu arada ayın 28ine 3 gün var kolay gelsin canım ...opuyorumnanaktan
evet canım hemde tatilde olcaz bu 3 gün iyi gelir belki
chablisscim yumurtlamadn 14 gün sonra mı adet olunur sanki salı bende akıntı çoktu acaba yumurtlama oldu mu bilemedim eğer öyle olursa ben bu ay erken adt olurum ya da olmam bebiş gelir inşallah
evet canım 14 gün kadar sonra geliyor adet. normal akıntı olmıcak ama uzucak böle değişik bişey o bazılarında kolay anlaşılır bazılarında anlaşılmaz.ben anlıyorum çoğu zaman
aaaa ben çok utanırdımm yaaaa :kedi:
aman yarebbimmmmm kaydirigubbakcemile3

bencede bi daha zor yüzüne bakardım heralde. ama yaptığımdan değil onun dediğinden. söylenirmi öyle şey ne ayıpp

evet bizzat geldi söyledi...dün canım çok sıkıldı o yüzden..lmaz:lmaz:lmaz:
neymiş efendim malum durumda sesim çok çıkıyormuş...:kedi::kedi::kedi::kedi:
amannnınnn :kedi: :kedi: :kedi:
gece herkesi ayağa kaldırcak kadar ses çıkarmıyoruz tabikii:1shok:ne çaresi olcak ses çıkarmıycaksın
aynen şutarafagitti
ben de anlıyorum şükür cnm inş. bu seferde tespit edebilirim
gerçi yumurta çatlamadan 1 gün önce olanların olması lazım, o da ayrı bi konu

dimplecim hani ben bal tarçın çörek otu yedim ya sanki daha kolay anladım günü ama erken gibi ya da son adet geç olunca bu erken olmuş olabilir belki aslında zamanıdır bilemedim kafam çok karıştı kafamçokkarıştı

kızlarrr ben çıkıyorum bugün erkenciyim. eve gidip hazırlanıcam yola çıkcaz akşam. öpüyorum hepinizi kocaman. inşallah bu tatil bize iyi gelir :jeyyar: bensiz çok kaynatmayın buralarda.
dimple cım 3 gün çabucak geçer inşallah çok özlicem ben seni :gitme:

o zaman o çok akıntıdan sonra nafile mi olacak :uhm:
kaydirigubbakcemile3 benimde kafamı karıştırdın tatlım kaydirigubbakcemile3
yanii demek istiyorum ki hani biz yumurtlama dönemini akıntı vs.lerle tespit edebiliyoruz ya
ama beraberliğin yumurta çatlamasından önce olması gerekiyor....
onu nasıl anlıcaz kafamçokkarıştı
ben de o konuda takıldımm fisfisfis

hayırlı yolculıklar iyi tatiller bol şanslar görüşürüz sonra opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaa bugün mü gidiyordunuz kuşumm mafoldumben
yokluğun çokk farkedecekk :gitme:

dur gitmeden sana dua edeyimm
2 kişi gidin 3 kişi dönün hayırlısıyla inşaallahh kaydirigubbakcemile3
hayırlı kandiller tatlım benimmm Şeniz
iyi bak kendineeee :jeyyar:

ayyyy canım benim ne güsel dua o ölee
aminnnnn diyorum o zaman inşalllah
öptüm hepiciğinizi
gelcem ben hemen iyi bakın kendinize

hani akıntım oldu dedim ya şeffaf ve uzayan ama rengi çok açık pembeydi neden pembe olabilir kii

Bende çok istiyorum bu yaz hamile kalmayı ama sanki olmayacakmışım gibi hissediyorum.Biraz umutsuz biraz istekli diyebilirim ruh halime... İnşAllah hamile kalabiliriz hepimizde ve sağlıklı bir hamileliğimiz sağlıklı doğumlarımız olur inşAllah....

Selam Kizlar...

yap tabii merakla beklicem sonucu :lepi:
ya şu merak bizi bitirecek ya ne çok meraklıyız hiç sabredemiyoruz dimi kaydirigubbakcemile3

kimse yok mu ya kızlar?nerdesiniz?
dilara ovulasyon testi yapacaktın sonucu merak ettim.

Kizlar dün yaptim ovu testini. acaba hamilelik varmi diye... maalesef negativ :sinifsinif:
ama adetim de gelmedi... bugün günümdü... bakalim ama daha gün bitmedi :-(((

ayyyy canım benim ne güsel dua o ölee
aminnnnn diyorum o zaman inşalllah
öptüm hepiciğinizi
gelcem ben hemen iyi bakın kendinize

canim sen gözükmüyorsun burda... sanirim gittin bile.. tühya merak ta ediyordun kusura bakma daha erken giremedim is yogunlugundan.
bugün adetimin baslama günü... simdi ye kadar gelmedi... belki insallah sen geldiginde yinede güzel bir haber veririm :içelim:
insallah canim sende o güzel dua gibi 3 kisi dönersinizzzz :lepi:

hani akıntım oldu dedim ya şeffaf ve uzayan ama rengi çok açık pembeydi neden pembe olabilir kii
bahsettiğin özellikler evet yumurtlama dönemi akıntısı ama pembelik genelde adetin son günü olur arkadaşım, bilemiyorumm ... CADIARZU
arkadaşım öncelikle hoşgeldin
ikincisi ben nacizane bu topikte olumsuz konuşmayı yasakladım kaydirigubbakcemile3
çünkü bu bebek işi çok hassas stres yapmaya hiç gelmiyorr :bbo:
ne kadar stres yaparsan süre o kadar uzar :1no2:

o yüzden mümkün oldukça relax olup, tevekkül edicez inş. a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…