Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

amin inşaallah elif hoşgeldinn
hayırlı neyse o olsun sizin için
iyi tatilllerr :jeyyar:

Aslında bende iyi bir tatil yapalım istiyorum.Kafamızın rahat olmasıda çok önemli.ınş. bu yaz hepimiz hamiş oluruz....

kızlar dün doktora gittim rahim filmi çekices dedi
yapşıkık varsada hemen aşılama yapıcaz dedi çikolata kistimse tekrar etmiş 1 buçuk yıl iinde bu 3 eti

Aslında bende iyi bir tatil yapalım istiyorum.Kafamızın rahat olmasıda çok önemli.İnş. bu yaz hepimiz hamiş oluruz....
inşaallah hayırlısıyla.....
kızlar dün doktora gittim rahim filmi çekices dedi
yapşıkık varsada hemen aşılama yapıcaz dedi çikolata kistimse tekrar etmiş 1 buçuk yıl iinde bu 3 eti
hımmm :çok üzgünüm:
Allah yardımcın olsunn

hayırlı sabahlar herkeseee opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
nerelerdesiniz arkadaşlarrımm fisfisfis
dtbernat, isim, megryann, papatya, elff, şeker pembe, river, angelsky, desdomona, dilara ..... ve diğerlerii :sinifsinif: kaydirigubbakcemile :gitme: arkadaşımm çok içten dedin herhalde çokk kaynatmayın diye fisfisfis
merak etme sayfalar dolmadı, zorlanmayacaksın okurken
seninle beraber herkes gitti bir yerlere :umursamaz:

tatlımmm bugün geliyorsun(uz :jeyyar:) artık inş. :lepi: :1hug:

Son düzenleme:
haftasonu ilginç bi duygu yaşatım anlatıyım size eşimle bisiklet aldık birer tane dün belgrada binmeye gittik temiz havada beni görün çocuk gibiyim sonra dedim eşime biz bunları aldık ama ben hamile kalınca nolcak nolcak binemeyeceksin dedi bende yaa banane binicem dedim ve düşündümki aslında hayatımızda ne kadar çok değişiklik olacak kızlar hiçbişey eskisi gibi olmayacak artık korktum biraz ne yalan söliim :1shok:

dimplehawk cım canımcımlarım günaydın geldim bende opuyorumnanaktan
günaydın bernatcımm opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 gülüyorumm niye çünkü dün benzer birşeyi ben geçirdim aklımdan

kahkul kesip uçlarını boyayacaktım.. olmazzlmaz:
zayıflama kemerini kullanacaktım.. artık kullanamıcam lmaz:
başım ağrısa bi ağrı kesici içemicem... :umursamaz:
istediğim gibi hoplayıp zıplayamıcam ..
2. kahveyi içemicem, suçluluk duygusundan 1. yi zor içiyorum zatenn
öle işte ...

eyvahhh dedim zor bi dönem beni bekliyorr -tatlicadiarzu-
gerçekten dışardan göründüğü gibi olmuyor kaydirigubbakcemile3

bu arada bisiklet hee, süper yaa çok özendim şimdi, ben bayılırım bisiklete
evlenmeden önce yaşadığım çok güzel bir anım geldi aklıma
üviv. son sınıftaydım, arkadaşlarımla son kez adalara gitmiştik
eşimde gelmişti....
ve 2 bisiklet kiraladıkk, bütünnn gün tüm adayı durmadan dolaştık.. hiç yorulmadann opuyorumnanaktan
çokk güzel, harika bir gündüü, şimdi ise asosyol bir hayat, hiç bir aktiviteye zaman yok .. mafoldumben

kesinlikle asosyal yaşam ve bu yaşama dediğiniz gibi hamiş kalırsak dahada çok alışmamız gerekcek çok sıkıcı olcak sanırım pilates yapıyordum önceden şimdi onuda bıraktım ya belki bişey varsa göbişimde zarar gelmesin diye :sinifsinif:

merhabalar herkeseee
bende burdayım dimplecim
haklısınız ama zaten şimdiden yok eğer varsa şunu ypmayalım ağır kaldırmayalım ssaç boyatmayalım kilo vermek istiyorum sonra diyorum yiyelim gıda olsun diyoruz ya olsun da 9 ay daha böyle olacak o kadar sonra tekrardan eski hayatımıza döncez o yüzden meleklerimiz hemen gelsiner artık ben çok istiyorum

evet yaaaa hemen gelsin meleklerimizzz herşeye razıyım hiçbişey yapmadan 9 ay geçsede olur yeterki bebişlerimiz olsun :Saruboceq: vazgeçmeyin sakınnnnnnnn bebişlerden bu şartlardan dolayı opuyorumnanaktan

evet rivercım olsun da o zaman zaten bebişten dolayı mutlu olacaz kendimizi mutlu edecek başka şeyler buluruz saç boyatmyız da makyaj yaparız napalım öyle değil mi inşallah hemen olur da bebişler bizi çok bekletmez

inş. canım inş. olsunda hatta kilolar bile gelsin hiç sorun değill :teytey:

9 ay sonra herşeyin normale döneceğini sananlar yok öle bişi kızlar o zamanda 2 satte bi acıkan zırıl zırıl ağlayan bi velet ay sütüm geldi gelmedi sağıp bıraktım saçımı kestrip geliyim ay ağladımı durmadımı bişimi oldu daha saymıyım yoksa tamamen vazgeçicez he :CüvCüv:

hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5
evet haklısın, sorun etmiyorum aslında bazen zevkli bile gelir diye düşünüyorum, ayrıcalıklı hissettirir insana :CüvCüv:

ben en hayırlı zamanda gelsin istiyorum, duam böyle :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…