- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
amin inşaallah elif hoşgeldinnmrb kızlar yarın tatile gidiyorum:smiley-cool: ve biz artık cocuk düşünüyoruz:kedi:Şeniz
bakalım olacak mı hemenCADIARZU içimde hem bi heycan hemde korku var Allah herşeyin hayırlısını versin:Saruboceq::CüvCüv:
inşallah iyi geçeceksaol
inşaallah hayırlısıyla.....Aslında bende iyi bir tatil yapalım istiyorum.Kafamızın rahat olmasıda çok önemli.İnş. bu yaz hepimiz hamiş oluruz....
hımmm :çok üzgünüm:kızlar dün doktora gittim rahim filmi çekices dedi
yapşıkık varsada hemen aşılama yapıcaz dedi çikolata kistimse tekrar etmiş 1 buçuk yıl iinde bu 3 eti
arkadaşımm çok içten dedin herhalde çokk kaynatmayın diye fisfisfiskızlarrr ben çıkıyorum bugün erkenciyim. eve gidip hazırlanıcam yola çıkcaz akşam. öpüyorum hepinizi kocaman. inşallah bu tatil bize iyi gelir :jeyyar: bensiz çok kaynatmayın buralarda.
dimple cım 3 gün çabucak geçer inşallah çok özlicem ben seni :gitme:
günaydın bernatcımm opuyorumnanaktandimplehawk cım canımcımlarım günaydın geldim bende opuyorumnanaktan
haftasonu ilginç bi duygu yaşatım anlatıyım size eşimle bisiklet aldık birer tane dün belgrada binmeye gittik temiz havada beni görün çocuk gibiyim sonra dedim eşime biz bunları aldık ama ben hamile kalınca nolcak nolcak binemeyeceksin dedi bende yaa banane binicem dedim ve düşündümki aslında hayatımızda ne kadar çok değişiklik olacak kızlar hiçbişey eskisi gibi olmayacak artık korktum biraz ne yalan söliim :1shok:
merhabalar herkeseee
bende burdayım dimplecim
haklısınız ama zaten şimdiden yok eğer varsa şunu ypmayalım ağır kaldırmayalım ssaç boyatmayalım kilo vermek istiyorum sonra diyorum yiyelim gıda olsun diyoruz ya olsun da 9 ay daha böyle olacak o kadar sonra tekrardan eski hayatımıza döncez o yüzden meleklerimiz hemen gelsiner artık ben çok istiyorum
evet rivercım olsun da o zaman zaten bebişten dolayı mutlu olacaz kendimizi mutlu edecek başka şeyler buluruz saç boyatmyız da makyaj yaparız napalım öyle değil mi inşallah hemen olur da bebişler bizi çok bekletmez
hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile5merhabalar herkeseee
bende burdayım dimplecim
haklısınız ama zaten şimdiden yok eğer varsa şunu ypmayalım ağır kaldırmayalım ssaç boyatmayalım kilo vermek istiyorum sonra diyorum yiyelim gıda olsun diyoruz ya olsun da 9 ay daha böyle olacak o kadar sonra tekrardan eski hayatımıza döncez o yüzden meleklerimiz hemen gelsiner artık ben çok istiyorum