eveeett bizde bu yaz bebecik yapmak isteyenlerdeniz.eylül de 3 bitecek bizimde evliliğimiz.çalışıyordum ocaktan beri evdeyim.zeminleri ancaak hazırladık.biraz bencilce oldu bu zeminler ama napalım kısmet diyoruz artık.yazın doğum yapmak istemedim,o nedenle yazın hamile kalmalıyım ki kışa doğum yapabileyim dedim.tabi allah izin verirse.geçen yaz çalışıyordum bu yaza attık planı.biz çok geziyoruz ara veremedik :))))3-4 aydır folic asit kulanıyorum,sigaramı azalttım,evdeyken 4-5 kg.kadar aldım şimdi onları veriyorum.bu yaz temmuz sonuna kadar da düğünleri tatilleri bitiricez veeeee bebek beklicezz heralde allah verirse.geçen 2 ay önce düşük yaptım planlı değildi ama üzdü beni.bu kez daha planlı ve sağlıklı olcam inşallah o dönemlerde.son hazırlıkta ekim gibi şu an oturduğumuz evi değiştiricez taşınma işi var.birazda titiizm herkesin yaptığı işi beğenmiyorum ama napalım artık el birliğiyle nakliye firması,anneler,kardeşler hep beraber yerleştircez artık evi.bugün aldığım bi haberle de doktorum 3,5 aylık hamileymiş ona çok şaşırdım.benim doğummuma acaba olacakmı hastanede.hep soru işareti ama artık düşünmicem bunları düşüne düşüne kaldık bu zamana kadar.
herşeyden önemlisi bu sene cidden anneliğe hazır hissediyorum kendimi :ecrin_bebek: