Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

mrb bende behcet hastasıyım 2aydır ilac almıyorum agzımda yaralar cok azaldı hamilelikte zararlıymıs daha önce bırakmak lazımmış.sana tavsiyem dogal ilaçlar dene ben çörek otu içiyorum günlük bir tutam felan. bagısıklık sistemini kuvvetlendiriyor cok faydası var

bende behcet hastasıyım 3 yıldır ilaç kullanıyorum maalesef ama ben netten bikaç doktora sordum ilaç hamilelikte kullanılırmı diye herks başka bişey söyledi.kendi doktoruma sorucam haftaya inşallah bakalım ne diyecek?allah yardımcımız olsun...mirmirmirmir

bence bu hastalıgın en büyük tetikleyicisi stres moralim yerinde mutlu oldugum zamanlarda aftlar cıkmıyo 9aydır evliyim ve cok mutluyum sadece agzımda aft cıkıyodu oda iyi beslenmedigim için simdilerdeyse hiç cıkmıyo sükür.gelecek ay korunma ilacını bırakıcam daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum bebegim olsun istiyorum bakalım hayırlısıyla rabbim inş. hepimize verir.

bence bu hastalıgın en büyük tetikleyicisi stres moralim yerinde mutlu oldugum zamanlarda aftlar cıkmıyo 9aydır evliyim ve cok mutluyum sadece agzımda aft cıkıyodu oda iyi beslenmedigim için simdilerdeyse hiç cıkmıyo sükür.gelecek ay korunma ilacını bırakıcam daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum bebegim olsun istiyorum bakalım hayırlısıyla rabbim inş. hepimize verir.

sana katılıyorum bende 10 aylık evliyim bende üzülünce yada çok yorulunca aft çıkıyor başka şikayetim yok benimde allaha şükür...kaydirigubbakcemile5

bende bu ay korunmayı bıraktım 8 aylık evliyim hakkımızda hayırlısı kızlar

dün haberlerde dogum kontrol haplarıyla ilgili bilgi verdiler.haplar yumurtlamayı baskıladıgı için bıraktıktan sonra hemen hamile kalamayanlar varmış,ve doktorlar hapı bıraktıktan en az 3 ay sonra hamilelik palanlamak gerekir diyorlar çünkü kromozom bozuklukları oluyormuş vede düşüklere sebep oluyormuş.aklınızda olsun

dün haberlerde dogum kontrol haplarıyla ilgili bilgi verdiler.haplar yumurtlamayı baskıladıgı için bıraktıktan sonra hemen hamile kalamayanlar varmış,ve doktorlar hapı bıraktıktan en az 3 ay sonra hamilelik palanlamak gerekir diyorlar çünkü kromozom bozuklukları oluyormuş vede düşüklere sebep oluyormuş.aklınızda olsun

ben kasım da bırakmıştım doğum kontrol hapını.ama ben kilo aldırdığı için bırakmıştımsırnaşık şey bende yaza düşünüyorum hamileliği.yani ben hapı bırakalı yaza kadar 7-8 ay olmuş olcak.kiloda veririm inşallah yaza kadar.yoksa bu halde hamile kalırsam çok şişko olcam:KK43:

eveeett bizde bu yaz bebecik yapmak isteyenlerdeniz.eylül de 3 bitecek bizimde evliliğimiz.çalışıyordum ocaktan beri evdeyim.zeminleri ancaak hazırladık.biraz bencilce oldu bu zeminler ama napalım kısmet diyoruz artık.yazın doğum yapmak istemedim,o nedenle yazın hamile kalmalıyım ki kışa doğum yapabileyim dedim.tabi allah izin verirse.geçen yaz çalışıyordum bu yaza attık planı.biz çok geziyoruz ara veremedik :))))3-4 aydır folic asit kulanıyorum,sigaramı azalttım,evdeyken 4-5 kg.kadar aldım şimdi onları veriyorum.bu yaz temmuz sonuna kadar da düğünleri tatilleri bitiricez veeeee bebek beklicezz heralde allah verirse.geçen 2 ay önce düşük yaptım planlı değildi ama üzdü beni.bu kez daha planlı ve sağlıklı olcam inşallah o dönemlerde.son hazırlıkta ekim gibi şu an oturduğumuz evi değiştiricez taşınma işi var.birazda titiizm herkesin yaptığı işi beğenmiyorum ama napalım artık el birliğiyle nakliye firması,anneler,kardeşler hep beraber yerleştircez artık evi.bugün aldığım bi haberle de doktorum 3,5 aylık hamileymiş ona çok şaşırdım.benim doğummuma acaba olacakmı hastanede.hep soru işareti ama artık düşünmicem bunları düşüne düşüne kaldık bu zamana kadar.

herşeyden önemlisi bu sene cidden anneliğe hazır hissediyorum kendimi :ecrin_bebek:

hayırlısı olsun belisscimm ve diğer tüm arkadaşlar içinde inş. a.s
bizimde eylülde 3. yılımız doluyor :asigim: nasipse yaz bitimi gibi bizde yavaş yavaş düşünmeye başlıcazz :CüvCüv:
bakalım Rabbim nasip ederse inş.. :1rolleyes:

kısmetse bende bu yaz sonunda hamıle kalmak ıstıyorum bu ay bırakıyorum korunmayı kutu bıtınce baska baslamıcam ınsallah bende bu ayz sonunda hamıs lıstesıne yazılırım :emir_bebek:

slm bende geldim aranıza 4 senelik evliyim çalışmıyorum şuan evdeyim 14 aydır uğraşıyoruz bebek yapmaya ama olmadı malesef 3 aydır dr.gidiyorum pkom varmış dr.3 ay daha olmazsa gel dedi rahim filmi isticem dedi bu ay son ayım bu ayda olmazsa dr.gidicem filmden sonra hayırlısı bakalım ne dicek allah bütün isteyenlere versin çok istiyorum artık

ay bu erkekler hep aynı ya:)) benimkide istemiyodu bizim daha 10 ay oldu.2-3 sene geçsin falan diyodu baktı çalışmıyorum iş yok yalnız çok sıkılıyorum kendide vardiyalı çalışıyor.bari olsun büyür diyor şimdi.hem arkadaşlar arasında bir tek bizim yok.hep bebek görüyor seviyor şimdi bakalım kısmetse yaza bizde düşünüyoruz.:emir_bebek:

çok sevindim inanki:emir_bebek:ortak karar verip istemek en güzeli hayırlı evlat olsun inşallah,allah sıkıntı vermesin
benim eşimde keşke istese ama istemiyo.hatta hamileyim diye korkuyo bazen paranoyak oldu-tatlicadiarzu-niye dip boyana gitmiyosun,niye karnın o kadar şişmiş,ne diye miden bulanıyo,bana sölemiyomusun yoksa komik ama demekki güvenmiyo bana diye düşünüyorum :çok üzgünüm:
allah hepimizin gönlüne göre versin

slm arkadaşlar ben hapı bıraktıktan bigün sona ilşkiye girdim ertesi gün adet olmam gerkiyodu çünkü cok düzenli ama olmadım sadece lekelenme oldum bugün adet basladı ama fazla degil.o bigünde hamile kalmıs olabilirmiyim hamile kalınsade adet olunurmu cok merak ediyorum nasıl anlaşılır acaba?

hamile olma ihtimalin var
bende bu belirtilerden olabileceğini duymuştum
internetten bi araştır istersen a.s

bizde bu yaz istiyoruz henüz çalışmalara başlamadık
pikomda var zati
temmuz - ağustos gibi inşallah
gamyoncuiremsu

isteyen herkese hayırlısıyla versin rabbim :Saruboceq:

biz de korunmayı bıraktık bu ay.ben korunmadım hiç.Rabbim nasip kısmet ederse olur inş bebişimiz...

X