Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımmmma.s.hepimizin kandili mübarek olsunn Allah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize isteklerini gönlüne göre versinn :1hug:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
sağol canımmmma.s.hepimizin kandili mübarek olsunn Allah bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimize isteklerini gönlüne göre versinn :1hug:
amin inş.. cümlemizinngünaydın güzeller hayırlı kandiller herkese allah hepimizin dualarını kabul etsin a.s.
sağol tatlımm.. ben burdayım kaydirigubbakcemile5günaydın canlarım kandiliniz mübarek olsunnn
nerelerdesiniz bakıyımmm
evet bende onu soracaktımkimse yok mu ya kızlar?nerdesiniz?
dilara ovulasyon testi yapacaktın sonucu merak ettim.
rahatsız mı olmuş :1shok: kendisi bizzat böyle mi söyledi :1shok: :1shok:tatilde biz evdeyiz..kociş çalışıyor çünkü..bu arada kayınvalidem altta oturuyor..geçen gün seslerden rahatsız olmuş:kedi::kedi::kedi::kedi:...ben ne yapacam kıslar...nasıl bir çare bulurum...çok utandım ne diyeceğimi bilemedim
rahatsız mı olmuş :1shok: kendisi bizzat böyle mi söyledi :1shok: :1shok:
evet tatlım ben de bekliyorum ama hiç ilgilenmiyorum bu ay yumurtladımmı falan diye. yalnız benim 28inde görünüyor yumurtlamam 32 gün sürdüğü içinbende burdayım chablisscim yumurtlama farkettin mi sen sende 12temmuzu bekliorsun sanırım deil mi regl için
yok yaaaa kadına bak allah allah lmaz:evet bizzat geldi söyledi...dün canım çok sıkıldı o yüzden..lmaz:lmaz:lmaz:
neymiş efendim malum durumda sesim çok çıkıyormuş...:kedi::kedi::kedi::kedi:
evet tatlım ben de bekliyorum ama hiç ilgilenmiyorum bu ay yumurtladımmı falan diye. yalnız benim 28inde görünüyor yumurtlamam 32 gün sürdüğü için
yok yaaaa kadına bak allah allah lmaz:
evet bizzat geldi söyledi...dün canım çok sıkıldı o yüzden..lmaz:lmaz:lmaz:
neymiş efendim malum durumda sesim çok çıkıyormuş...:kedi::kedi::kedi::kedi: