görüşürüz canım yarın. ben akşamları girmiyorum daban aciklamasi icin tesekkürler kizlar :-DD
benim mesaim bitti… gidip kizimi alim, eve gidim. aksam görüsürüz insallah
yok canım yanlış anlaşılmadın merak etme alınma da öyle olur böyle şeyler tatlılıkla hallettik diye düşünüyorum zemuszemuslaf aramızda ne dediğimi bile bilmiom ben ama nese ban yemekten iidir zararın neresinden dönsek kardır dimi ama buarada çıkıo derken ben spermlerden bahsettimdi yanlış annlaşılmış olmim kızlar azcık alınganım bu bi kaç gündür herkes öledir belki die dikkat ediom yasdıklarıma didiklememin sebebi kimse alınmasın emi
:roflol: :roflol:bende bikaç gündür rahatsızım ama nasıl sölesem die düşündüm diğer konularda böle rahatsızlık belirttim die ceza aldım herkes saldırdı ondan korktum valla dedim cadılığım çıkmasın ortaya :roflol: ağzına sağlık bebişim
aagecikmedi dr um bana ovulasyon günü söyledi o günlerde kesin hamile kalımışım ilk hamileliğimdede söylemişti kalmıştım ben heyecandan daha gecikmeden test yapıcağım :)
tamam kaydirigubbakcemile5hehe bende topicimizin bir kusuru yok manasında oraya dikkat çekmek için dedim zaten.
rica ederiz.. yarın görüşürüz inş. yerimsenibenban aciklamasi icin tesekkürler kizlar :-DD
benim mesaim bitti… gidip kizimi alim, eve gidim. aksam görüsürüz insallah
hoşgeldin Allah hayırlısını versin .. kaydirigubbakcemile5Merhaba kızlar bende bu yaz hamile kalmak istiyorumm.
allah kısmet ederse özeliklede erkek olsun istiyorum.eşimle ben sabırsızlıkla o güsel hbri duymayı umuyoruzz.herkesin allah gönlüğne göre versin
esanurcum biliyoruz seksin faydalarını da hepimiz yapıyoruz o yüzden bu ara bol bol kaydirigubbakcemile3
ayyy sinirim bozuldu çıkıyım ben en iyisi. çok karıştı bugün buralar kaydirigubbakcemile3
teşekkürler arkadaşımkızalr bu benim eskiden açmış olduğum topiğim.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...art-annesi-olabilmek-icin-onerileriniz-2.html
orda 2009 mart annelerinin nasıl hamile kaldıkları yazıyor. isteyen varsa girip okuyabilir.
Canım bu testler rutin yapılıyor, yani toksoplazma, rubella vs gibi, rubella denen kızamıkçık oluyo, eğer bağışıklığın yoksa aşı oluyorsun, çünkü allah korusun hamileyken maruz kalırsan çok tehlikeli, toksoplazmaya karşı bağışıklığın yoksa, kedi vs'den uzak duruyon, çiğ et vs kesinlikle tüketimiyorsun, birde gebeliğin boyunca iki ayda bir toksoplazmanı kontrol ediyo doktor... Tiroid hormonuna bakılıyor, şeker hastalığının olup olmadığı kontrol ediliyor ki ona göre gebeliğinde doktorun nelere yoğunlaşması gerektiğini bilsin, risklerini değerlendirebilsin... Bunlara hep kan tahlili ile bakılıyor...
Daha önce kadın doğum uzmanına yani jinekolog'a gitmediysen zaten mutlaka git, ultrasonla yumurtalıklarına, rahminin yapısına bakacaktır, akıntın vs varsa kültür alıp tahlil yapabilir... Ama hiç korkma, bunların hepsi senin sağlıklı bir gebelik geçirmen için, doktordan da çekinip utanma... Gitmemek senin elinde, ama doktorda yapılanların hepsi senin sağlığın için canım...
bunu çokk kişiden duymuştum alkisalkisalkiskızlar size nasıl hamile kaldığımı anlatayım aslında komik ama işe yarıo 2 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım ve düşük yaptım onun üzerine uzun bi süre bebiş olmadı doktora gidioduk düzenli olarak ama doktor hamile kalmamamnız için hiçbir engel yok diodu devamlı denemeye devam edin diodu bunun üzerine sevdiğim birini kaybettim onun acısını unutmak için doktora ben tüp bebek istiorum dedim o da dediki çiçek hanım size tüp bebek yaparız ama önce yumurtlama döneminize denk gelen bi şeklde tatile çıkın orda hiçbişey düşünmeyin hatta bu konuyuda düşünmeyin tatilde hamile kalmazsanız gelin tüp bebek yapalım dedi. hakikaten tatilde hamile kaldım. insanın kafasında bişey olmayınca demkki oluo ben artık buna inanıorum kızlar ve doktorum dediki ben hangi hastama tatile çık dediysem tatilden yüzde 90 ı hamile döndü dedi hakikaten ilginç dimi
sağol tatlım senin de opuyorumnanaktangününüz aydın olsun kızlarrrr Şeniz
günaydiiin kizlaaarrrr... nasilsiniz bakiiim???
kizlar yarin icin cok korkuyorum yaaaaa, insallah gelmezzzz adetimm :-((((
haklisin canim da….
ama insanin elinde degil hele bu son bi kac gün kaldigi zaman. insan istemese de sürekli düsünüyor. insallah kavusursun sende hepimizde bir an önce bebislerimize