- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
kocişine bırak sen o istediği gibi yapar kaydirigubbakcemile
valla her halükarda çıkıo kıslar
ey madem bide onu deneyelim bu gece uzun olabilr artı izne çıkıo benimki haftaya yumurtlama döneminde ewde olcak yane sıkı çalışcaz
kıslar beklemedim goş ilk çizgi çıkınca attım gitti negatif yane dra gidicem cma nie böle olmuş die hem tedawiye başlicak hemde ona bakar
uzun olsun canım...bizimde 3 gecedir uzun uzuuuuuuuun..bu gece de çalışacaz kocişi bekliyom...2 aylık evliyim kociş beklemek zor geliyor...:kedi::kedi::kedi:
bayagi belli ediyorsun canim sırnaşık şey
devam et devam et bu enerjiyle kesin kalirsin sen hamile :lepi:
hımm iyi o zaman sağol tatlımhe valla gercekten doktor tavsiye etmis. 20 dakka yarim saat filan kal böyle demis yerimseniben
he yaa delikafadulden en temizii :)))çok saol bitanem atlattık çok şükür evt testlari mutlaka yaptır dedi haftaya kadar yaptırıcam hamileilkte kızamıkçık testi yaptırsan nolur aşı olamadıktan sonra herkes başka bişi sölüyo en iyisi köyümüze gidip ebeyle doğurmak heee :CüvCüv:
çokk geçmiş olsun10.haftaya girmiştim lekenme oldu ertesi gün doktora gittim bebek gelişmemiş dedi, yaşamıyordu, dünya başıma yıkıldı sanki çok üzüldüm ertesi günde kürtaj oldum, biraz daha iyiyim. 3 aylık korunmadan sonra tekrar deniycez inşallah.. mafoldumben
tatlım aşıya şart dememişki bağışıklık durumuna bakılmasına şart demiş a.scanım çok şükür bişey çıkmamış. rubella olayı beni gerdi yanikafamçokkarıştı hem %90 bağışıklık olan bir milletiz hem de şart aşı.ne alaka yani.o kadar bağışıksak o kadar az insanda varsa neden o mikrobu alalaım vücudumuza ya da 3 ay korunmak gibi riskli bir işe girelim. ya hamile kalırsak yanlışlıkla o zaman nolcak :1closedeyes:
bu arada %22 gerçekten çok düşük bir ihtimalmiş yaa fazla kasmaya gerek yok cidden takla da atsak %22 işte :roflol:
bu arada bu 12 14 ve 16 günler 28 gün sürenler için dimi bende salı günü doktora gittiğimde sorcam 32 güne hangi günler düşüyor diye. zaten bu ay da gecikme olursa önümüzdeki ay adaçayına başlıyorum 28 güne düşürmek için Çok üzgünüm çoook
inş.tatlım benimm :CüvCüv: Şenizselam canım bu kızamıkçık olayını ben çözemedim çözen bana da anlatsın biz napcaz şimdi yani :sinifsinif: ben düşünmemeye çalışıyorum çünkü yumurtlama zamanı yaklaşınca heyecan basıyo. ama en iyi yanı bu ay tam o zamanda şehir dışında olcaz bu cuma cumartesi pazar. düğün var cuma akşamı belki aklımdan çıkınca iyi bişeyler olur bu ay :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı inş..aynen canım benim de aynı çalışmalar devam ediyor 3 gündür. dün testte iki koyu çizgi gördüm. yumurtlama günümdü yani. aynı zamanda tuvalette de farkettim zaten mukustan. yalnız yumurtlama testinde diyor ki iki koyuçizginin anlamı yumurtlama 24 ya da 48 saat içinde olacak demekmiş. o yüzden bugünü de değerlendircem. inşallah tutmuştur kızlar. bir kaç gündür forumda ondan yokum yani youğunum:kedi:
harika bişey düşünmüşsünnben bişi düşündüm kızlar fikrinizi allıyım bugün dra gittim bebişim için ilk adımı attım bi defter yapıcam kendime meleğim sanaymış yolculuğum die başlayıp ogün ne düşündüm ne yaptım hergün olmasada yazıcam sonuçta insan unutabiliyo her detay defterde olursa ilerde veririz çocuklarımıza düşünün anneniz size böle bi defter verse ne hoş olurdu hadi fikirler :lepi:
kızlar bu işler bu kadar kasarak her an her dk bunu düşünerek olmaz.
tamam niyetimiz çocuk sahibi olmak ama ilişki anını dahi düşünerek hazırlık yapamayız. kaldı ki bu biraz özele giriyor burda bence. tamam ilişki sonrası ayakları dikmek yastık koymak falan her topicte var ama artık işe yarar pozisyonlara falan da girmeyelim bence. herkes az buçuk düşünür nasıl olursa daha yüksek ihtimal olur diye. onların konuşulmaya gerek olduğunu sanmıyorum ben. bazı özel detayları özel mesaj olarak yazın birbirinize bence. ben burda sorumlu falan değilim tabiiki yanlış anlaşılmasın ama biraz rahatsızlık hissettim topicteki arkadaşlar arasında bu muhabbetten dolayı. tekrar söylüyorum ben yetkili falan değilim ama konudan saptık gibi geliyor bana
tamam niyetimiz çocuk sahibi olmak ama ilişki anını dahi düşünerek hazırlık yapamayız. kaldı ki bu biraz özele giriyor burda bence. tamam ilişki sonrası ayakları dikmek yastık koymak falan her topicte var ama artık işe yarar pozisyonlara falan da girmeyelim bence. herkes az buçuk düşünür nasıl olursa daha yüksek ihtimal olur diye. onların konuşulmaya gerek olduğunu sanmıyorum ben. bazı özel detayları özel mesaj olarak yazın birbirinize bence. ben burda sorumlu falan değilim tabiiki yanlış anlaşılmasın ama biraz rahatsızlık hissettim topicteki arkadaşlar arasında bu muhabbetten dolayı. tekrar söylüyorum ben yetkili falan değilim ama konudan saptık gibi geliyor bana