Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ey madem bide onu deneyelim bu gece uzun olabilr artı izne çıkıo benimki haftaya yumurtlama döneminde ewde olcak yane sıkı çalışcaz

ey madem bide onu deneyelim bu gece uzun olabilr artı izne çıkıo benimki haftaya yumurtlama döneminde ewde olcak yane sıkı çalışcaz

uzun olsun canım...bizimde 3 gecedir uzun uzuuuuuuuun..bu gece de çalışacaz kocişi bekliyom...2 aylık evliyim kociş beklemek zor geliyor...:kedi::kedi::kedi:

uzun olsun canım...bizimde 3 gecedir uzun uzuuuuuuuun..bu gece de çalışacaz kocişi bekliyom...2 aylık evliyim kociş beklemek zor geliyor...:kedi::kedi::kedi:

bayagi belli ediyorsun canim sırnaşık şey
devam et devam et bu enerjiyle kesin kalirsin sen hamile :lepi:

kıslar ben çıkıyorum....ancak yarın girerim...birazdan benimki gelir....yarına devam ederiz...ay çok heycanlandım...:):):):kedi::kedi:

he valla gercekten doktor tavsiye etmis. 20 dakka yarim saat filan kal böyle demis yerimseniben
hımm iyi o zaman sağol tatlım
yazalım bunu bi kenara yerimseniben
he yaa delikafadulden en temizii :)))
çokk geçmiş olsun
Allah tekrar yaşatmasın o sıkıntıları inş...
tatlım aşıya şart dememişki bağışıklık durumuna bakılmasına şart demiş a.s
ama bağışıklık yoksa tabii şart demiş -tatlicadiarzu-
inş.tatlım benimm :CüvCüv: Şeniz
kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı inş..
harika bişey düşünmüşsünn
ben de daha önce buna benzer bişey düşünmüştüm
yapalım bunu inş. :lepi:

kızlar bu işler bu kadar kasarak her an her dk bunu düşünerek olmaz.
tamam niyetimiz çocuk sahibi olmak ama ilişki anını dahi düşünerek hazırlık yapamayız. kaldı ki bu biraz özele giriyor burda bence. tamam ilişki sonrası ayakları dikmek yastık koymak falan her topicte var ama artık işe yarar pozisyonlara falan da girmeyelim bence. herkes az buçuk düşünür nasıl olursa daha yüksek ihtimal olur diye. onların konuşulmaya gerek olduğunu sanmıyorum ben. bazı özel detayları özel mesaj olarak yazın birbirinize bence. ben burda sorumlu falan değilim tabiiki yanlış anlaşılmasın ama biraz rahatsızlık hissettim topicteki arkadaşlar arasında bu muhabbetten dolayı. tekrar söylüyorum ben yetkili falan değilim ama konudan saptık gibi geliyor bana

haklısıncnm chablissicm dikkatli olurum soru gelince cevap yazmıştım sadece

cok haklisin canim. bende rahatsiz oluyorum ama kimseyi de kirmadan bu nasil söylenir diye düsünüyordum.

sana katılıyorum canım fazla detaya girmemek seviyeyi düşürmemk lazım şu pozisyon iyi demek yeterli özel özel kalmalı bencede küçük tecrübesiz arkadaşlar var öğrenecekler zemuszemus

bende aynı şeyleri düşünüyorum arkadaşlar a.s
aşırı gereksiz şeffaf konuşmasak daha iyi olacak yerimseniben
hem buradaki amacımız birbirimizin bilgilerinden faydalanıp, heycanımızı duygularımızı paylaşmak
zaten böyle giderse +18 e taşınırız ya da bazılarımız ban yicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…