Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun inş. :CüvCüv:günaydiiin kizlaaarrrr... nasilsiniz bakiiim???
kizlar yarin icin cok korkuyorum yaaaaa, insallah gelmezzzz adetimm :-((((
burdayım ben yerimsenibenyaaaa kimse yok yaaa...
sabah sabah nerdesiniz kizlar... aaaa sizde öglende oldu bileeee
ben geldim ben ben :) kabul edilirmiyim acepp:kedi:
:)) hoşgedinn kaydirigubbakcemile5ben geldim ben ben :) kabul edilirmiyim acepp:kedi:
poffffslm kızlar şimdi bizim klinikteki dra sordum rubella mutlaka bakılması gereken bişi dedi bağışıklığımız yoksa aşı olmalıymışız ben sabah kan verdim rubella ve toksoplazma için yarın çıkacak inşallah bağışığımdır oksa aşı olmak düşündürüyo biraz aşının tutacağıda ne biliyim yaa
hoşgeldin tatlım a.s.selma kızlarr geç kaldım ben bugün baya ama geldim nihayet. bu arada tatilde hamile kalma olayı bencede çok mantıklı. e hadi hep beraber tatile çıkıoruz o zaman kaydirigubbakcemile3
bu arada ben gerçekten şehirdışına çıkıcam yarın akşam h.sonuda orda kalcam hem de tam denk geliyor yumurtlamaya zemuszemus
:)) hoşgedinn kaydirigubbakcemile5
poffff
bernatçım bana da yollar göründü için rahat etmeyecek
halledeyim bende şu işi o zaman -tatlicadiarzu-
hoşgeldin tatlım a.s.
bence de haydinn tatileee :lepi:
ya bişi dicem aslına bakarsan önümüzdeki ay sonu izne çıkıyorum ısparta/eğirdir e gidicez
nasipse a.s
ve tam da yumurtlama dönemimde hem de alkisalkisalkis
buraya kadar süper ama
kayınvaldemlerle aynı evde olucaz ve ben sık sık banyo yapmaktan çok utanacağım için değerlendiremicemm :kedi: pofffffff
ya da umursamasam mı napsam bilemedim -tatlicadiarzu-
inş. bakalım rivercımaaa demek benim memlekete gidiyosu git git havası yarar yerimseniben
:)) hoşgedinn kaydirigubbakcemile5
poffff
bernatçım bana da yollar göründü için rahat etmeyecek
halledeyim bende şu işi o zaman -tatlicadiarzu-
hoşgeldin tatlım a.s.
bence de haydinn tatileee :lepi:
ya bişi dicem aslına bakarsan önümüzdeki ay sonu izne çıkıyorum ısparta/eğirdir e gidicez
nasipse a.s
ve tam da yumurtlama dönemimde hem de alkisalkisalkis
buraya kadar süper ama
kayınvaldemlerle aynı evde olucaz ve ben sık sık banyo yapmaktan çok utanacağım için değerlendiremicemm :kedi: pofffffff
ya da umursamasam mı napsam bilemedim -tatlicadiarzu-
haklısın aslında yaz günü normal a.statlım çocuk işi bu umursama boşver evlisiniz siz olcak böyle şeyler tabi bak ne dicem zaten gündüz kalabalık falan olursunuz akşamları da gece olsa birşeyler zaten hemen banyo olayına girmemen lazım.yat uyu duşa girersen riske atarsın. sabah kalkınca da yıkanırsın ne var ki bunda geceler sıcak sabahları herkes duş alır genelde yaz günü. çok da göze batcağını sanmam lmaz: