Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

yaaaa kimse yok yaaa...
sabah sabah nerdesiniz kizlar... aaaa sizde öglende oldu bileeee

ben de arada gelip gidiyorum ama kimseyi göremiyorum çok garip birden ne oldu böyle topikimize nazar değdiii

slm kızlar şimdi bizim klinikteki dra sordum rubella mutlaka bakılması gereken bişi dedi bağışıklığımız yoksa aşı olmalıymışız ben sabah kan verdim rubella ve toksoplazma için yarın çıkacak inşallah bağışığımdır oksa aşı olmak düşündürüyo biraz aşının tutacağıda ne biliyim yaa

hoşgeldiiiin river
aşı olursan bebişi ertelemek zorunda mı kalacaksın dtbernatcm

selma kızlarr geç kaldım ben bugün baya ama geldim nihayet. bu arada tatilde hamile kalma olayı bencede çok mantıklı. e hadi hep beraber tatile çıkıoruz o zaman kaydirigubbakcemile3
bu arada ben gerçekten şehirdışına çıkıcam yarın akşam h.sonuda orda kalcam hem de tam denk geliyor yumurtlamaya zemuszemus

hoşbulduk canlarım a.s. daha neler öğrenicem neler sizlerden :) ben doktora bile gitmedim izin alabilipte bakalım hayırlısı hakkımızda

evet stresten uzak bir tatil iyi olur gerçektende hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkında yerimseniben

ben geldim ben ben :) kabul edilirmiyim acepp:kedi:
:)) hoşgedinn kaydirigubbakcemile5
slm kızlar şimdi bizim klinikteki dra sordum rubella mutlaka bakılması gereken bişi dedi bağışıklığımız yoksa aşı olmalıymışız ben sabah kan verdim rubella ve toksoplazma için yarın çıkacak inşallah bağışığımdır oksa aşı olmak düşündürüyo biraz aşının tutacağıda ne biliyim yaa
poffff :nazar:
bernatçım bana da yollar göründü için rahat etmeyecek
halledeyim bende şu işi o zaman -tatlicadiarzu-
selma kızlarr geç kaldım ben bugün baya ama geldim nihayet. bu arada tatilde hamile kalma olayı bencede çok mantıklı. e hadi hep beraber tatile çıkıoruz o zaman kaydirigubbakcemile3
bu arada ben gerçekten şehirdışına çıkıcam yarın akşam h.sonuda orda kalcam hem de tam denk geliyor yumurtlamaya zemuszemus
hoşgeldin tatlım a.s.
bence de haydinn tatileee :lepi:

ya bişi dicem aslına bakarsan önümüzdeki ay sonu izne çıkıyorum ısparta/eğirdir e gidicez
nasipse a.s
ve tam da yumurtlama dönemimde hem de alkisalkisalkis
buraya kadar süper ama
kayınvaldemlerle aynı evde olucaz ve ben sık sık banyo yapmaktan çok utanacağım için değerlendiremicemm :kedi: pofffffff :nazar:

ya da umursamasam mı :nazar: napsam bilemedim -tatlicadiarzu-

hoşgeldin tatlım a.s.

ya bişi dicem aslına bakarsan önümüzdeki ay sonu izne çıkıyorum ısparta/eğirdir e gidicez
nasipse a.s
buraya kadar süper ama
kayınvaldemlerle aynı evde olucaz ve ben sık sık banyo yapmaktan çok utanacağım için değerlendiremicemm :kedi: pofffffff :nazar:

aaa demek benim memlekete gidiyosu git git havası yarar yerimseniben

hoşgeldin tatlım a.s.

nasipse a.s
buraya kadar süper ama

tatlım çocuk işi bu umursama boşver evlisiniz siz olcak böyle şeyler tabibak ne dicem zaten gündüz kalabalık falan olursunuz akşamları da gece olsa birşeyler zaten hemen banyo olayına girmemen lazım.yat uyu duşa girersen riske atarsın. sabah kalkınca da yıkanırsın ne var ki bunda geceler sıcak sabahları herkes duş alır genelde yaz günü. çok da göze batcağını sanmam :eek:lmaz:

tatlım çocuk işi bu umursama boşver evlisiniz siz olcak böyle şeyler tabi bak ne dicem zaten gündüz kalabalık falan olursunuz akşamları da gece olsa birşeyler zaten hemen banyo olayına girmemen lazım.yat uyu duşa girersen riske atarsın. sabah kalkınca da yıkanırsın ne var ki bunda geceler sıcak sabahları herkes duş alır genelde yaz günü. çok da göze batcağını sanmam :eek:lmaz:
haklısın aslında yaz günü normal a.s
gerçi aynı zamanlarda ikimizin de banyo yapması kısmı ele vericekk kaydirigubbakcemile3
ama boşvericemmm inş... :jeyyar:
belli mi olur belkii o zaman gelicekk :CüvCüv:
hem bi daha da tatil fırsatım da olmıcak kii :nazar:

hoşgeldin tatlım a.s.

nasipse a.s
buraya kadar süper ama

ya da umursamasam mı :nazar: napsam bilemedim -tatlicadiarzu-[/B][/QUOTE]

bosver canim yaaaa... allah allah. umursama bosver. kesin oda bir torun istiyordur :dance: :dance: :dance: :dance:
degerlendir bence

evet tatlım bencedeherkes çocuk çocuk demeyi bilir bu da böyle yapılıyor işte napabilriz :kedi:
hem sabah kalkınca duşa giriyor olursunuz, çakılmasın diye de geceleri çok sıcak oluyo ter içinde kaldım gene falan gibisinden muhabbet yaparsın kaydirigubbakcemile3

duş almayı stres yapma salla gitsin boşveerrr :KK70: tek kuralımız stres yokkk zemuszemus

X