Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

sana katılıyorum canım fazla detaya girmemek seviyeyi düşürmemk lazım şu pozisyon iyi demek yeterli özel özel kalmalı bencede küçük tecrübesiz arkadaşlar var öğrenecekler zemuszemus
evet canım bende öyle düşündüm o yüzden uyarma gereği duydum
haklısıncnm chablissicm dikkatli olurum soru gelince cevap yazmıştım sadece
insan bazen boş bulunuyor tatlım.
cok haklisin canim. bende rahatsiz oluyorum ama kimseyi de kirmadan bu nasil söylenir diye düsünüyordum.
sanırım böyle iyi oldu dilaracım

bende aynı şeyleri düşünüyorum arkadaşlar a.s
aşırı gereksiz şeffaf konuşmasak daha iyi olacak yerimseniben
hem buradaki amacımız birbirimizin bilgilerinden faydalanıp, heycanımızı duygularımızı paylaşmak
zaten böyle giderse +18 e taşınırız :nazar: ya da bazılarımız ban yicek :nazar:
yok yaw ne işimiz var +18 de herkesin eski mesajları belli ban olayı daha yakın geldi bana

bende chabliss e katılıyorum cok ozele girmemek lazım :) zaten bazı kitaplar var mesala kaan kocatepe nın 9 ay 10 gun die orda gereklı posızyonlar fılan yazıyor hemde resımlı boyle konularla ilgili dr larda yardımcı oluyor..ben nisan ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim galiba ama korkuyorum test yapıcağım bu akşam ins tekrar aynı acıyı yasamam allah kimseye yaşatmasın

evet canım bende öyle düşündüm o yüzden uyarma gereği duydum

bende bikaç gündür rahatsızım ama nasıl sölesem die düşündüm diğer konularda böle rahatsızlık belirttim die ceza aldım herkes saldırdı ondan korktum valla dedim cadılığım çıkmasın ortaya :roflol: ağzına sağlık bebişim

bende chabliss e katılıyorum cok ozele girmemek lazım :) zaten bazı kitaplar var mesala kaan kocatepe nın 9 ay 10 gun die orda gereklı posızyonlar fılan yazıyor hemde resımlı boyle konularla ilgili dr larda yardımcı oluyor..ben nisan ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim galiba ama korkuyorum test yapıcağım bu akşam ins tekrar aynı acıyı yasamam allah kimseye yaşatmasın
geçmiş olsun canım kaç gün gecikti

bende bikaç gündür rahatsızım ama nasıl sölesem die düşündüm diğer konularda böle rahatsızlık belirttim die ceza aldım herkes saldırdı ondan korktum valla dedim cadılığım çıkmasın ortaya :roflol: ağzına sağlık bebişim

bende kırıcı yada saldırgan olmadan söyliyim dedim bu kadar oldu anca
cadılıklar gizlenemiyor napalım :eek:kaydirigubbakcemile5

çok geçmş olsun cnm inşallah en yakın zamanda bebişin sağlıkla sana gelir :Saruboceq::Saruboceq:

dimple ban yiyecek ne demek?????
belli süreli ya da gerektiğinde süresiz forumdan uzaklaştırma almak a.s
yok yaw ne işimiz var +18 de herkesin eski mesajları belli ban olayı daha yakın geldi bana
işin nerelere vardığını belirtmek için mübala yaptım cnm sadece yerimseniben
amin
geçmiş olsun
Allah yaşatmasın tekrar inş.

bende kırıcı yada saldırgan olmadan söyliyim dedim bu kadar oldu anca
cadılıklar gizlenemiyor napalım :eek:kaydirigubbakcemile5

yok canm hiç de cadılık yapmadın doğru olanı yaptın ve bak herkes sana hak veriyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya kıslar ya ben çok açık bişi demedim dimi dediysem özür dilerim hepinizden çnk hoşlanmadığım bişiyi yaptıysam üzülürüm

gecikmedi dr um bana ovulasyon günü söyledi o günlerde kesin hamile kalımışım ilk hamileliğimdede söylemişti kalmıştım ben heyecandan daha gecikmeden test yapıcağım :)

çok geçmiş olsun cnm inşallah son acıların onlar olur opuyorumnanaktan

ya kıslar ya ben çok açık bişi demedim dimi dediysem özür dilerim hepinizden çnk hoşlanmadığım bişiyi yaptıysam üzülürüm

yok bebişim özür falan dilemeyin farkında olmadan yaptığınızı art niyet olmadığını düşünüyoruz relax valla yumurtalar küser hihoyyyt

yok canım hallettik sonuçta gaza geldin sen de herlade farkında olmadan kaydirigubbakcemile3 uyarı falan yemeden çözdük sanırım
gecikmedi dr um bana ovulasyon günü söyledi o günlerde kesin hamile kalımışım ilk hamileliğimdede söylemişti kalmıştım ben heyecandan daha gecikmeden test yapıcağım :)
anladım canım nasıl o kadar emin söyledi doktorun onu anlamadım ama yani nasıl anlamışki tuttuğnukafamçokkarıştı
neyse kızlar sabah görüşürüz ben çıkıyorum

görüşürüz canım yarın opuyorumnanaktan

yok bebişim özür falan dilemeyin farkında olmadan yaptığınızı art niyet olmadığını düşünüyoruz relax valla yumurtalar küser hihoyyyt

ilahi canım yaa kaydirigubbakcemile3 şu yumurtaları küstürmeyelim diye yapmadığmız şebeklik kalmadı zaten. bi tutsun da onlar yeterkiii başka bir derdimiz yok :Saruboceq:

X