Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bende öyle düşündüm o yüzden uyarma gereği duydumsana katılıyorum canım fazla detaya girmemek seviyeyi düşürmemk lazım şu pozisyon iyi demek yeterli özel özel kalmalı bencede küçük tecrübesiz arkadaşlar var öğrenecekler zemuszemus
insan bazen boş bulunuyor tatlım.haklısıncnm chablissicm dikkatli olurum soru gelince cevap yazmıştım sadece
sanırım böyle iyi oldu dilaracımcok haklisin canim. bende rahatsiz oluyorum ama kimseyi de kirmadan bu nasil söylenir diye düsünüyordum.
yok yaw ne işimiz var +18 de herkesin eski mesajları belli ban olayı daha yakın geldi bana
bende aynı şeyleri düşünüyorum arkadaşlar a.s
aşırı gereksiz şeffaf konuşmasak daha iyi olacak yerimseniben
hem buradaki amacımız birbirimizin bilgilerinden faydalanıp, heycanımızı duygularımızı paylaşmak
zaten böyle giderse +18 e taşınırız ya da bazılarımız ban yicek
evet canım bende öyle düşündüm o yüzden uyarma gereği duydum
geçmiş olsun canım kaç gün geciktibende chabliss e katılıyorum cok ozele girmemek lazım :) zaten bazı kitaplar var mesala kaan kocatepe nın 9 ay 10 gun die orda gereklı posızyonlar fılan yazıyor hemde resımlı boyle konularla ilgili dr larda yardımcı oluyor..ben nisan ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim galiba ama korkuyorum test yapıcağım bu akşam ins tekrar aynı acıyı yasamam allah kimseye yaşatmasın
bende bikaç gündür rahatsızım ama nasıl sölesem die düşündüm diğer konularda böle rahatsızlık belirttim die ceza aldım herkes saldırdı ondan korktum valla dedim cadılığım çıkmasın ortaya :roflol: ağzına sağlık bebişim
dimple ban yiyecek ne demek?????
bende chabliss e katılıyorum cok ozele girmemek lazım :) zaten bazı kitaplar var mesala kaan kocatepe nın 9 ay 10 gun die orda gereklı posızyonlar fılan yazıyor hemde resımlı boyle konularla ilgili dr larda yardımcı oluyor..ben nisan ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim galiba ama korkuyorum test yapıcağım bu akşam ins tekrar aynı acıyı yasamam allah kimseye yaşatmasın
belli süreli ya da gerektiğinde süresiz forumdan uzaklaştırma almak a.sdimple ban yiyecek ne demek?????
işin nerelere vardığını belirtmek için mübala yaptım cnm sadece yerimsenibenyok yaw ne işimiz var +18 de herkesin eski mesajları belli ban olayı daha yakın geldi bana
aminbende chabliss e katılıyorum cok ozele girmemek lazım :) zaten bazı kitaplar var mesala kaan kocatepe nın 9 ay 10 gun die orda gereklı posızyonlar fılan yazıyor hemde resımlı boyle konularla ilgili dr larda yardımcı oluyor..ben nisan ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim galiba ama korkuyorum test yapıcağım bu akşam ins tekrar aynı acıyı yasamam allah kimseye yaşatmasın
bende kırıcı yada saldırgan olmadan söyliyim dedim bu kadar oldu anca
cadılıklar gizlenemiyor napalım kaydirigubbakcemile5
işin nerelere vardığını belirtmek için mübala yaptım cnm sadece yerimseniben
.
bende chabliss e katılıyorum cok ozele girmemek lazım :) zaten bazı kitaplar var mesala kaan kocatepe nın 9 ay 10 gun die orda gereklı posızyonlar fılan yazıyor hemde resımlı boyle konularla ilgili dr larda yardımcı oluyor..ben nisan ayında bebeğimi kaybettim kalbi durdu şimdi tekrar hamileyim galiba ama korkuyorum test yapıcağım bu akşam ins tekrar aynı acıyı yasamam allah kimseye yaşatmasın
ya kıslar ya ben çok açık bişi demedim dimi dediysem özür dilerim hepinizden çnk hoşlanmadığım bişiyi yaptıysam üzülürüm
çok geçmş olsun cnm inşallah en yakın zamanda bebişin sağlıkla sana gelir :Saruboceq::Saruboceq:
yok canım hallettik sonuçta gaza geldin sen de herlade farkında olmadan kaydirigubbakcemile3 uyarı falan yemeden çözdük sanırımya kıslar ya ben çok açık bişi demedim dimi dediysem özür dilerim hepinizden çnk hoşlanmadığım bişiyi yaptıysam üzülürüm
anladım canım nasıl o kadar emin söyledi doktorun onu anlamadım ama yani nasıl anlamışki tuttuğnukafamçokkarıştıgecikmedi dr um bana ovulasyon günü söyledi o günlerde kesin hamile kalımışım ilk hamileliğimdede söylemişti kalmıştım ben heyecandan daha gecikmeden test yapıcağım :)
neyse kızlar sabah görüşürüz ben çıkıyorum
yok bebişim özür falan dilemeyin farkında olmadan yaptığınızı art niyet olmadığını düşünüyoruz relax valla yumurtalar küser hihoyyyt