bütün hamile kalanlar dikmiyo cnm sadece dikmek ihtimali arttırıo
ya güzelim sen yinede test yaptirsaydin. Bisi soracam: adet gününün zamanimiydi yoksa… iki adet in ortasi mi (yani yumurta catlama dönemi mi)? bu yerlesme kanamasi cünkü yumurta catlamadan 5 ile 10 gün sonra olurmus
önemli olan ihtimalin artması ..hatta bazı arkadaşlar ilişki esnasında belinin altına yastık koyuyormuş..geçmiş sayfalarda öyle yazıyodu canım..bu akşam bende deneycem onukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yatak odasında yatağın baş tarafı duvara dayalı değilmi canım...ilişkiden sonra kocişine söyle hemen çıkmasın beklesin biraz...:kedi::kedi::kedi:dene bakalım sonra bişe sorcam şeklini bozmadan duvara dik ayaklarını diyolar ya ben onu anlamadım yatakta duvar yokki duvara gitmeye çalşırken dışarı çıkıyooo :kedi::kedi::kedi::kedi:
işe yarıyomu peki kıslar bu dikme dayama şekil bozmama
işe yarıyomu peki kıslar bu dikme dayama şekil bozmama
yatak odasında yatağın baş tarafı duvara dayalı değilmi canım...ilişkiden sonra kocişine söyle hemen çıkmasın beklesin biraz...:kedi::kedi::kedi:
dönecem mi o zaman yok sa tersmi duruluyo zaten ama bu seferde dönerken çıkar dışarı
adet günümden 2 gün önce başladı kanama çok hafif simsiyah sonrada genelde koyu renk dewam etti
kıslar hamiş kalmak için en uygun duruş hangisi...siz ne diyorsunuz bu konuda:kedi::kedi:
ya ben nette okudum köpek gibi diyo e bu sefer ayakları yine dikemezsin ki delikafadulden ayakları da dikecekmişiz :kedi::kedi::kedi: