Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

bütün hamile kalanlar dikmiyo cnm sadece dikmek ihtimali arttırıo

önemli olan ihtimalin artması ..hatta bazı arkadaşlar ilişki esnasında belinin altına yastık koyuyormuş..geçmiş sayfalarda öyle yazıyodu canım..bu akşam bende deneycem onukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ya güzelim sen yinede test yaptirsaydin. Bisi soracam: adet gününün zamanimiydi yoksa… iki adet in ortasi mi (yani yumurta catlama dönemi mi)? bu yerlesme kanamasi cünkü yumurta catlamadan 5 ile 10 gün sonra olurmus

adet günümden 2 gün önce başladı kanama çok hafif simsiyah sonrada genelde koyu renk dewam etti

kıslar ancak dediğim gibi hep pedin sadece ortasında oldu kanama başka hiç yok tertemizdim yani ay ben bide her şeye ağlıom acaba die içime kurt düştü ya yapsammı ki test yoksa üsülcem

dene bakalım sonra bişe sorcam şeklini bozmadan duvara dik ayaklarını diyolar ya ben onu anlamadım yatakta duvar yokki duvara gitmeye çalşırken dışarı çıkıyooo :kedi::kedi::kedi::kedi:

dene bakalım sonra bişe sorcam şeklini bozmadan duvara dik ayaklarını diyolar ya ben onu anlamadım yatakta duvar yokki duvara gitmeye çalşırken dışarı çıkıyooo :kedi::kedi::kedi::kedi:
yatak odasında yatağın baş tarafı duvara dayalı değilmi canım...ilişkiden sonra kocişine söyle hemen çıkmasın beklesin biraz...:kedi::kedi::kedi:

yatak odasında yatağın baş tarafı duvara dayalı değilmi canım...ilişkiden sonra kocişine söyle hemen çıkmasın beklesin biraz...:kedi::kedi::kedi:

dönecem mi o zaman yok sa tersmi duruluyo zaten ama bu seferde dönerken çıkar dışarı

dönecem mi o zaman yok sa tersmi duruluyo zaten ama bu seferde dönerken çıkar dışarı

ilişkiden önce kafanı öbür tarafa koyki hemen bacaklarını kaldırısın canım...ayrıca kocişinde beklesin...sıfır çıkış olur:lepi::lepi::lepi:

tavsiyelerin için teşekkür edrim ilk fırsatta denemeli gamyoncuiremsu

adet günümden 2 gün önce başladı kanama çok hafif simsiyah sonrada genelde koyu renk dewam etti

valla dogrusu ben nette okumustum koyu renk olursa yani böyle siyahimsi korkmana gerek yok yerlesme kani olmasi yüksek ihtimal. acik renkli olursa kötü oluyormus. yani ya adet yada hamile idiysen düsük oluyor.

ya yarin test yap yaaaa. cok merak ediyorum.

kıslar hamiş kalmak için en uygun duruş hangisi...siz ne diyorsunuz bu konuda:kedi::kedi:

kıslar hamiş kalmak için en uygun duruş hangisi...siz ne diyorsunuz bu konuda:kedi::kedi:

ya ben nette okudum köpek gibi diyo e bu sefer ayakları yine dikemezsin ki delikafadulden ayakları da dikecekmişiz :kedi::kedi::kedi:

ya ben nette okudum köpek gibi diyo e bu sefer ayakları yine dikemezsin ki delikafadulden ayakları da dikecekmişiz :kedi::kedi::kedi:

sen hiç denedinmi onu canım...hem öyle spermler hemen çıkarki....biz hep normal bildiğiniz gibi yapıyruz:kedi::kedi::kedi:

kıslar beklemedim goş ilk çizgi çıkınca attım gitti negatif yane dra gidicem cma nie böle olmuş die hem tedawiye başlicak hemde ona bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…