Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kıslar bide benim imzam değişmiş bende bu cici kıs uzaktaydı artık yakında karnımın üstüne gelmiş

çok saol bitanem atlattık çok şükür evt testlari mutlaka yaptır dedi haftaya kadar yaptırıcam hamileilkte kızamıkçık testi yaptırsan nolur aşı olamadıktan sonra herkes başka bişi sölüyo en iyisi köyümüze gidip ebeyle doğurmak heee :CüvCüv:

geçmiş olsun noldu

10.haftaya girmiştim lekenme oldu ertesi gün doktora gittim bebek gelişmemiş dedi, yaşamıyordu, dünya başıma yıkıldı sanki çok üzüldüm ertesi günde kürtaj oldum, biraz daha iyiyim. 3 aylık korunmadan sonra tekrar deniycez inşallah.. mafoldumben

test yapmadım adet kanaması gibi gelio die yapmalımıyım
canım o şekilde de yerleşme kanaması oluyormuş. bence bir gariplik var doktora gitsen

kızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:

hoşgeldiniz kızlar baya kalabalık oldu burası ne güsel ne güsel kaydirigubbakcemile5

jalecim sana yazmayı unutmuşum yukarda
gün aşırı daha iyi denir her zaman sperm kalitesi için ama tam o yumurtlama günü iki gün üstüste diyenler de var. tabi tespit edebilirsen o günü

üzülme cnm bnm herşeyin hayırlıısı inşalah en yakın zamanda bebişleri kucaklarız

jalecim sana yazmayı unutmuşum yukarda
gün aşırı daha iyi denir her zaman sperm kalitesi için ama tam o yumurtlama günü iki gün üstüste diyenler de var. tabi tespit edebilirsen o günü
biz 3 gün peşepeşe yaptık ..inşallah sperm kalitesi düşmemiştir..ama 3.de çok az sperm vardılmaz:lmaz:kocişin spermleri azalmış...dün gecede çalıştık bakalım...sizlerde nasıl gidiyor çalışmalar...bir de ayaklar hemen yukarı kalkmalı unutmayın kıslarrralkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2

aynen canım benim de aynı çalışmalar devam ediyor 3 gündür. dün testte iki koyu çizgi gördüm. yumurtlama günümdü yani. aynı zamanda tuvalette de farkettim zaten mukustan. yalnız yumurtlama testinde diyor ki iki koyuçizginin anlamı yumurtlama 24 ya da 48 saat içinde olacak demekmiş. o yüzden bugünü de değerlendircem. inşallah tutmuştur kızlar. bir kaç gündür forumda ondan yokum yani youğunum:kedi:

aynı zamanda bacağını havaya dikenlere bir önerim olacak.ilişkiden önce beliniizn altına bişey yerleştirn ve o şekil deneyin. ve bacaklarınız da zaten havada olsun. iş bitince de pozisyonunuzu bozmadan bacakalrınızı duvara dayayın. ben böyle yaptım.

benim kocişin 3. gün spermleri bayağı azaldı..acaba bir sorun olurmu...:kedi::kedi::kedi:aslında ilk ikisnde iyi idi...:teytey::teytey:

ya güzelim sen yinede test yaptirsaydin. Bisi soracam: adet gününün zamanimiydi yoksa… iki adet in ortasi mi (yani yumurta catlama dönemi mi)? bu yerlesme kanamasi cünkü yumurta catlamadan 5 ile 10 gün sonra olurmus

nasıl yani ilişki esnasında yastıkmı koyalım belimizin altına:kedi:
aslında süper fikir dışarı çıkanlar olmaz:lepi::lepi:

ya kızlar hayalimde canlandırıyorumda gülmekten ölüyorum biri bizi o halde görse manyakmı bu be napıyo orda der :roflol:

ben bişi düşündüm kızlar fikrinizi allıyım bugün dra gittim bebişim için ilk adımı attım bi defter yapıcam kendime meleğim sanaymış yolculuğum die başlayıp ogün ne düşündüm ne yaptım hergün olmasada yazıcam sonuçta insan unutabiliyo her detay defterde olursa ilerde veririz çocuklarımıza düşünün anneniz size böle bi defter verse ne hoş olurdu hadi fikirler :lepi:

gecmis olsun canim benimde iki sene icersinde 3 kere oldu kürtaj :1hug:

ben bir aşışveriş merkezin de bebek güncesi diye bir albüm gördüm. her sayfada resim yapıştırmaya yer var. atında da önemli bilgiler var. mesela hamile olduğumu ilk doğrulayan doktorun ismi, ilk ultroson görüntün, hastaneki ilk resmin, seni ilk görmeye gelenler, ilk hediyen, gibi böyle uzuyordu. çok beğendim hemen alıcaktım fakat mavi ve pembe olarak satılıyordu. hamile olursam bebeğimin cinsiyeti belli olur olmaz böyle bişey almayı planlıyorum inşallah.

ay canım inşallah olmuştur. şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyor senin için. bu arada testi de kullanmaya başarmışsın bazılarında hiç tam koyuşlaşmıyormuş çizgi.sende sorun olmamış:lepi:
evet bu da olabilir bakCADIARZU

çok güzel bir fikir canım yaaa ama bu iş allah korusun uzarsa o deftere yazmak bile strese sokar sanki insanı. aman yaa stres yapcak diye hiçbişey yapamaz olduk mafoldumben

evet yaaa ayaklar havada çok komik..ama hamiş olmak için önce çalışmak sonra ayakları dikmek gerekiyor galibazemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…