- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
hoşgeldin tatlım
troid testi de yaptırlar demek, bende yapılması gerektiğini duymuştım, ama bana yapmadılar tabi :1closedeyes:
kolestrolünde dediğim gibi yediğin şeylere bağlı yükselmiş o zaman korkacak bişi değil dimi yerimseniben
en güzeli de yumurtalıkların temiz çıkmış maşaallah :lepi:
mutlaka rubella ve toksoplazma yaptır dedi öyle mi -tatlicadiarzu-
ya çıldırıcam ama bu konu iyice sinir bozmaya başladı bende Çok üzgünüm çoook
3 farklı doktora gittim ve üçü de hamilelikte bakıcaz dedi, bu işten bişey anladıysam....
neyse bağışıklık yüzdesi oldukça yüksekmiş
ama yine de nolur nolmaz sonuçları çok riskli çünkü, Allah muhafaza...
o 3 ay bekleme süresi de her yerde aynı değil, bazı yerlerde de 28 gün olarak okumuştum a.s bilemiyorum yanii ......
"folbiol" :lepi: :lepi: :lepi:
inşaallah stres yapmayızz gelmediği aylarda
kendi karar verecekmiş ya yerimseniben hayırlısı inş. :CüvCüv:
geçmiş olsun tatlım, bak atlattın bu aşamayıda kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun noldu
canım o şekilde de yerleşme kanaması oluyormuş. bence bir gariplik var doktora gitsentest yapmadım adet kanaması gibi gelio die yapmalımıyım
kıslar 1 gün aralıklımı olmalı yoksa her gün olursa daha iyimi olur...2 gün geçti benim yumurtlamamdan ama biz her gün çalışıyoruz..acaba 2 günde bir dahamı iyi olur.zemuszemuszemuszemushem bende yorulmam o zaman:):)kocişide yormamzemuszemuskaydirigubbakcemile5
kızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:
hoşgeldiniz kızlar baya kalabalık oldu burası ne güsel ne güsel kaydirigubbakcemile5slm kızlar ben de bebiş istiyorum:ecrin_bebek: geçen hafta öylesine doktora gitmiştim acaba yumurta oluşuyo mu diye, denk geldi yumurtam olmuş doktor yumurtalıklarımda pko gördüğü için çatlatma iğnesi yazdı, ben de hemen yaptırdım çalışmalara devam ediyoruz bakalım:kedi:
:enbuyukkk:ay ilahi isimcim bişey olmazkaydirigubbakcemile3 giden gitmiştir. bence bir dahakine biraz yat sırtüstü sonra kalkmadan altına yastık koy ayaklarını daya duvara. fazla zorlamadan yap yani.kalkarsan çıkaryok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
ya ben şu yastığı yerleştirip ayaklarımı dikmeye çalışırken hepsi dışarı çıktı nasıl olacak ki :sm_confused::uhm:
hoşgeldin canım geçmiş olsun sorun neydiKızlar benide alırmısınız aranıza bende ağustosta düşünüyorum, geçen cuma bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ancak ağustosa tekrar deniycez offf..
canım çok şükür bişey çıkmamış. rubella olayı beni gerdi yanikafamçokkarıştı hem %90 bağışıklık olan bir milletiz hem de şart aşı.ne alaka yani.o kadar bağışıksak o kadar az insanda varsa neden o mikrobu alalaım vücudumuza ya da 3 ay korunmak gibi riskli bir işe girelim. ya hamile kalırsak yanlışlıkla o zaman nolcak :1closedeyes:herkese günaydın yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diorum.
şimdi doktordan geliyorum dün tiroid dahil tüm testlerimi yaptırıp gitmiştim kolestrolüm yüksekti protein ağırlıklı besleniyosan olur dedi çok şükür rahim ve yumurtalıklarım normalmiş aşı konuşundada mutlaka rubella ve toksoplazma yaptır dedi drum aşıda olabilirsin sonuçlardan sonra bakarız dedi ben 3 ay beklemek lazımmış dedim aşıdan sonra tam bilmiyorum süreyi bakarız dedi kafamçokkarıştı kızamıkçık(rubella) ya zaten toplum olarak bağışıkmışız %90 bağışığız dedi dr folic plus içiyorum dedim 10 gündür evt mutlaka iç dedi ben folbiolu öneriyorum hem günde 1 hem ucuz hemde folic asid oranı daha yüksek dedi folic plustaki eklenen maddelerin kanıtlanmış bi yararı yokmuş folic plus bitsin folbiol alıcam
adet olduğun güne 1 dersen 12 14 ve 16. günler gün aşırı ilişki olsun dedi drum unutmadan korunmayı bıraktığımız ay gebe kalma olasıığımız % 22 miş yani ben eylülde gebe kalıcam hıh yumurtladım tuttu die bişi yok dedi drum bebek kendi geleceği zamana kendi karar veriyomuş gamyoncuiremsu
bide ilk boşalma dışarı sonra hemen tekrar faaliyet ve boşalma içeri olursa erkek olma ihtimali artarmış sabah saatleri bu iş için daha uygunmuş aklınızda olsun çalıuşmalara sabah başlanacak kızlar smear verdim 1 haftaya çıkacak o arada rubella ve toksoplazma yaptırıcam tekrar konuşuruz dedi drum herkese kolay gelsin
bu arada %22 gerçekten çok düşük bir ihtimalmiş yaa fazla kasmaya gerek yok cidden takla da atsak %22 işte :roflol:
bu arada bu 12 14 ve 16 günler 28 gün sürenler için dimi bende salı günü doktora gittiğimde sorcam 32 güne hangi günler düşüyor diye. zaten bu ay da gecikme olursa önümüzdeki ay adaçayına başlıyorum 28 güne düşürmek için Çok üzgünüm çoook
hoşgeldin tatlım
troid testi de yaptırlar demek, bende yapılması gerektiğini duymuştım, ama bana yapmadılar tabi :1closedeyes:
kolestrolünde dediğim gibi yediğin şeylere bağlı yükselmiş o zaman korkacak bişi değil dimi yerimseniben
en güzeli de yumurtalıkların temiz çıkmış maşaallah :lepi:
mutlaka rubella ve toksoplazma yaptır dedi öyle mi -tatlicadiarzu-
ya çıldırıcam ama bu konu iyice sinir bozmaya başladı bende Çok üzgünüm çoook
3 farklı doktora gittim ve üçü de hamilelikte bakıcaz dedi, bu işten bişey anladıysam....
neyse bağışıklık yüzdesi oldukça yüksekmiş
ama yine de nolur nolmaz sonuçları çok riskli çünkü, Allah muhafaza...
o 3 ay bekleme süresi de her yerde aynı değil, bazı yerlerde de 28 gün olarak okumuştum a.s bilemiyorum yanii ......
"folbiol" :lepi: :lepi: :lepi:
inşaallah stres yapmayızz gelmediği aylarda
kendi karar verecekmiş ya yerimseniben hayırlısı inş. :CüvCüv:
geçmiş olsun tatlım, bak atlattın bu aşamayıda kaydirigubbakcemile5
selam canım bu kızamıkçık olayını ben çözemedim çözen bana da anlatsın biz napcaz şimdi yani :sinifsinif: ben düşünmemeye çalışıyorum çünkü yumurtlama zamanı yaklaşınca heyecan basıyo. ama en iyi yanı bu ay tam o zamanda şehir dışında olcaz bu cuma cumartesi pazar. düğün var cuma akşamı belki aklımdan çıkınca iyi bişeyler olur bu ay :sm_cool:
biz 3 gün peşepeşe yaptık ..inşallah sperm kalitesi düşmemiştir..ama 3.de çok az sperm vardıjalecim sana yazmayı unutmuşum yukarda
gün aşırı daha iyi denir her zaman sperm kalitesi için ama tam o yumurtlama günü iki gün üstüste diyenler de var. tabi tespit edebilirsen o günü
biz 3 gün peşepeşe yaptık ..inşallah sperm kalitesi düşmemiştir..ama 3.de çok az sperm vardılmaz: lmaz:kocişin spermleri azalmış...dün gecede çalıştık bakalım...sizlerde nasıl gidiyor çalışmalar...bir de ayaklar hemen yukarı kalkmalı unutmayın kıslarrralkisalkisalkiskaydirigubbakcemile2
aynen canım benim de aynı çalışmalar devam ediyor 3 gündür. dün testte iki koyu çizgi gördüm. yumurtlama günümdü yani. aynı zamanda tuvalette de farkettim zaten mukustan. yalnız yumurtlama testinde diyor ki iki koyuçizginin anlamı yumurtlama 24 ya da 48 saat içinde olacak demekmiş. o yüzden bugünü de değerlendircem. inşallah tutmuştur kızlar. bir kaç gündür forumda ondan yokum yani youğunum:kedi:
kıslar slmlar hepiciğinize bende bugün itibar,nle başliim artık çalışmalara ama benim regli olayı hala kafa karıştıran durumda napıcam anlamadım yerleşme kanaması dedin ya güselim e o bölemi olurki test fln yapmadım eee kıslar ya kafam karıştı yerleşme olamas heralde dimi sonuçta 4 günde 2 ped kirletcek kadar bile kanamam lmadı ama baya adetmişim gibi akışını hissediyodum
desdomona...........4gün üst üste sperm kalitesi çok düşer....
aynı zamanda bacağını havaya dikenlere bir önerim olacak.ilişkiden önce beliniizn altına bişey yerleştirn ve o şekil deneyin. ve bacaklarınız da zaten havada olsun. iş bitince de pozisyonunuzu bozmadan bacakalrınızı duvara dayayın. ben böyle yaptım.
aynı zamanda bacağını havaya dikenlere bir önerim olacak.ilişkiden önce beliniizn altına bişey yerleştirn ve o şekil deneyin. ve bacaklarınız da zaten havada olsun. iş bitince de pozisyonunuzu bozmadan bacakalrınızı duvara dayayın. ben böyle yaptım.
eşime keçiboynuzu içiriyorum canım. aynı zamanda folik plus, çinko ve omega 3 takviyesi de yapıyorum. ve eşim şu an izinde.işe de gitmiyor.
10.haftaya girmiştim lekenme oldu ertesi gün doktora gittim bebek gelişmemiş dedi, yaşamıyordu, dünya başıma yıkıldı sanki çok üzüldüm ertesi günde kürtaj oldum, biraz daha iyiyim. 3 aylık korunmadan sonra tekrar deniycez inşallah.. mafoldumben
ya kızlar hayalimde canlandırıyorumda gülmekten ölüyorum biri bizi o halde görse manyakmı bu be napıyo orda der :roflol:
ben bişi düşündüm kızlar fikrinizi allıyım bugün dra gittim bebişim için ilk adımı attım bi defter yapıcam kendime meleğim sanaymış yolculuğum die başlayıp ogün ne düşündüm ne yaptım hergün olmasada yazıcam sonuçta insan unutabiliyo her detay defterde olursa ilerde veririz çocuklarımıza düşünün anneniz size böle bi defter verse ne hoş olurdu hadi fikirler :lepi:
ay canım inşallah olmuştur. şimdi heyecanlı bekleyiş başlıyor senin için. bu arada testi de kullanmaya başarmışsın bazılarında hiç tam koyuşlaşmıyormuş çizgi.sende sorun olmamış:lepi:aynen canım benim de aynı çalışmalar devam ediyor 3 gündür. dün testte iki koyu çizgi gördüm. yumurtlama günümdü yani. aynı zamanda tuvalette de farkettim zaten mukustan. yalnız yumurtlama testinde diyor ki iki koyuçizginin anlamı yumurtlama 24 ya da 48 saat içinde olacak demekmiş. o yüzden bugünü de değerlendircem. inşallah tutmuştur kızlar. bir kaç gündür forumda ondan yokum yani youğunum:kedi:
evet bu da olabilir bakCADIARZUaynı zamanda bacağını havaya dikenlere bir önerim olacak.ilişkiden önce beliniizn altına bişey yerleştirn ve o şekil deneyin. ve bacaklarınız da zaten havada olsun. iş bitince de pozisyonunuzu bozmadan bacakalrınızı duvara dayayın. ben böyle yaptım.
ya kızlar hayalimde canlandırıyorumda gülmekten ölüyorum biri bizi o halde görse manyakmı bu be napıyo orda der :roflol:
ben bişi düşündüm kızlar fikrinizi allıyım bugün dra gittim bebişim için ilk adımı attım bi defter yapıcam kendime meleğim sanaymış yolculuğum die başlayıp ogün ne düşündüm ne yaptım hergün olmasada yazıcam sonuçta insan unutabiliyo her detay defterde olursa ilerde veririz çocuklarımıza düşünün anneniz size böle bi defter verse ne hoş olurdu hadi fikirler :lepi: