yok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
hımmm CADIARZU
kimden duydun, yani uygulayanların ve sonuç alanların yorumuysaa
dikkate alınabilir
güle güle canım görüşürüzben simdi isten cikiyorum kizlar ama aksam insallah görüsürüz yine...
tatlım 32 gün ya benim adetim daha geç oluyo yumurtlamam o yüzden. bugün 12. gün adetimden 28i falan olcak yumurtlamam ama çalışmalar başladı merak etme sen. gün kaçırmak istemiyorum a.s.chablisss senin yumurtlama günlerin gelmiş olması lazım ya CADIARZU
hımmm ben hiç denemediğim için bilmiyorum mazur gör :kedi:yok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
sen adetin 1. gününden başlıyarak sayıyorsun dimi :uhm:tatlım 32 gün ya benim adetim daha geç oluyo yumurtlamam o yüzden. bugün 12. gün adetimden 28i falan olcak yumurtlamam ama çalışmalar başladı merak etme sen. gün kaçırmak istemiyorum a.s.
hoşgeldinn a.s.bende istiyom hoş ben 3 yazdır hep istiyom ama olsun benide alın listeye 17 temmuz
tatlım 11 inde oldum, bugün 12.gün işte. ilahi başlangıçtan sayıyorum tabi. ama ovulasyon testleri için bile 32 gün sürenlere 16. gğn testi yapmaya başlayın diyorlar yerimseniben
hımmm ben hiç denemediğim için bilmiyorum mazur gör :kedi:
tamam cnm öyle yaparız zamanı gelince inş. a.s
sen adetin 1. gününden başlıyarak sayıyorsun dimi :uhm:
bitişinden sonra saymayasınnlmaz:
hoşgeldinn a.s.
hayırlısı ile olur inş.
hoşgeldin canım sakın yerleşme kanaması olmasın test yaptınmıteşekkürler kıslar hb
ya ben bişi sorcam ben adet olmdım doğru dürüst ya leke gibi nerdeyse
5.gün hala bişi yok şiddetli ağrrıyla başladı ama şuanda hiç bişiyok ndn olmuş olabilir sizce yani 18inde oldum dün itibariyle kesildim oda ped kirlenmio bile öle oluyom yan,
tamam cnm telaş yaptım birden kaydirigubbakcemile3tatlım 11 inde oldum, bugün 12.gün işte. ilahi başlangıçtan sayıyorum tabi. ama ovulasyon testleri için bile 32 gün sürenlere 16. gğn testi yapmaya başlayın diyorlar yerimseniben
hımm okeyy :lepi:ilişkiden sonra kocişleriniz hemen çıkmasın.....kaydirigubbakcemile5biz 2-3 defa öyle yaptk dışarı çıkan yok...............
slm vuslat bıŞıy sorcam ya ben normal reglım her ayın 23.ama geÇen ay 25 de oldum bu ay hesaplamamı 23 e gÖremı 25 e gÖremı almam gerekıyo bılgın varmı bununla ılgılı paylaŞırsan sevınırımmeraba bildiğim kadarıyla 2 günde bir girilen ilişkide sperm kalitesi daha iyi oluyormuş.hatta dr. Bana gün aşırı ilişkiye girin demişti.çünkü erkeğin spermi kadının rahminde hemen ölmüyo tam 48-72 saat canlı kalabiliyo.yanisen bu akşam ilişkiye girsen diyelim senin yumurtlaman yarın ama sperm rahimde ölmediği için sen yine hamile kalabilyiosun.umarım anlatabildim.en ideali günaşırı olan.hayırlı hamişliklerrr.
slm hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hamiş olursunnkızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)