Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hımmm CADIARZU
kimden duydun, yani uygulayanların ve sonuç alanların yorumuysaa
dikkate alınabilir
yok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
ben simdi isten cikiyorum kizlar ama aksam insallah görüsürüz yine...
güle güle canım görüşürüz
chablisss senin yumurtlama günlerin gelmiş olması lazım ya CADIARZU
tatlım 32 gün ya benim adetim daha geç oluyo yumurtlamam o yüzden. bugün 12. gün adetimden 28i falan olcak yumurtlamam ama çalışmalar başladı merak etme sen. gün kaçırmak istemiyorum a.s.

yok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
hımmm ben hiç denemediğim için bilmiyorum mazur gör :kedi:
tamam cnm öyle yaparız zamanı gelince inş. a.s
tatlım 32 gün ya benim adetim daha geç oluyo yumurtlamam o yüzden. bugün 12. gün adetimden 28i falan olcak yumurtlamam ama çalışmalar başladı merak etme sen. gün kaçırmak istemiyorum a.s.
sen adetin 1. gününden başlıyarak sayıyorsun dimi :uhm:
bitişinden sonra saymayasınn lmaz:
bende istiyom hoş ben 3 yazdır hep istiyom ama olsun benide alın listeye 17 temmuz
hoşgeldinn a.s.
hayırlısı ile olur inş.

kıslar ben geldim....2-3 gündür bizdede durmak yok..her gün her gün yoruluyorum yaaa...keçiboynuzu yediriyorum kocişe bakalım...:kedi:

teşekkürler kıslar hb
ya ben bişi sorcam ben adet olmdım doğru dürüst ya leke gibi nerdeyse
5.gün hala bişi yok şiddetli ağrrıyla başladı ama şuanda hiç bişiyok ndn olmuş olabilir sizce yani 18inde oldum dün itibariyle kesildim oda ped kirlenmio bile öle oluyom yan,

tatlım 11 inde oldum, bugün 12.gün işte. ilahi başlangıçtan sayıyorum tabi. ama ovulasyon testleri için bile 32 gün sürenlere 16. gğn testi yapmaya başlayın diyorlar yerimseniben
hoşgeldin canım sakın yerleşme kanaması olmasın test yaptınmı

ilişkiden sonra kocişleriniz hemen çıkmasın.....kaydirigubbakcemile5biz 2-3 defa öyle yaptk dışarı çıkan yok...............

tatlım 11 inde oldum, bugün 12.gün işte. ilahi başlangıçtan sayıyorum tabi. ama ovulasyon testleri için bile 32 gün sürenlere 16. gğn testi yapmaya başlayın diyorlar yerimseniben
tamam cnm telaş yaptım birden kaydirigubbakcemile3
sanki baya geçti gibi geldi de
kaydirigubbakcemile5
ilişkiden sonra kocişleriniz hemen çıkmasın.....kaydirigubbakcemile5biz 2-3 defa öyle yaptk dışarı çıkan yok...............
hımm okeyy :lepi:

kıslar 1 gün aralıklımı olmalı yoksa her gün olursa daha iyimi olur...2 gün geçti benim yumurtlamamdan ama biz her gün çalışıyoruz..acaba 2 günde bir dahamı iyi olur.zemuszemuszemuszemushem bende yorulmam o zaman:):)kocişide yormamzemuszemuskaydirigubbakcemile5

meraba bildiğim kadarıyla 2 günde bir girilen ilişkide sperm kalitesi daha iyi oluyormuş.Hatta dr. bana gün aşırı ilişkiye girin demişti.çünkü erkeğin spermi kadının rahminde hemen ölmüyo tam 48-72 saat canlı kalabiliyo.yanisen bu akşam ilişkiye girsen diyelim senin yumurtlaman yarın ama sperm rahimde ölmediği için sen yine hamile kalabilyiosun.umarım anlatabildim.en ideali günaşırı olan.Hayırlı hamişliklerrr.

slm vuslat bıŞıy sorcam ya ben normal reglım her ayın 23.ama geÇen ay 25 de oldum bu ay hesaplamamı 23 e gÖremı 25 e gÖremı almam gerekıyo bılgın varmı bununla ılgılı paylaŞırsan sevınırım

insallahhhh canım hastalancam 27 sinde bitsin başlıcaz bakalım şimdi başlasak ttmaz biliom

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:

kıslar kimse yok topicimizde herkes çalışıyor galiba:):):)
neyse kocişim gelsin bizde başlarız çalışmaya:):)
fazla yormayın kocişlerinizi:umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…